Doduse malo sam i potencirala da stavljamo grafove pa usporedjujemo jedna drugoj.mislim da itekako moze uroditi plodom ako naucimo citati sto nam bazalna temp.govori.
😊vidim po netu da cure od pamtivjeka prate FF i temp.cijela nauka😂😂
Cao cure!😘
Gdje kupujete trakice? U slucanju, ako dođe..da znam za iduci mj. :)
Na e bayu
Da bas je lijepo vidjeti pik ali sto kazes nije mjerilo da je O bila.
Bas sam citala negdje da je cura imala nikad jaci pik a na ultrazvuku ogromna cista i nista od ovilacije.
Jesam to tu citala 🤔🤷🏼♀️
Da bazalna je super i moze bas pomoci upoznati ciklus.
Evo ja stavim svoj graf ali nema se bas jos sto komentirati
“Nebo strpljive voli.”
Sutra ili presutra treba da ide gore tempica..jesi ti to podesila da prema piku slozi ovulaciju?Ja ostavljam na preporucenom tako da sam izracuna ali ok je i ovako
Samo sam upisala da imam pozitivnu trakicu pa je stavio ovako. Bas probam maknuti da vidim kako ce staviti.
Malo sam izasla iz stosa jer stvarno dugo nisam mjerila.
“Nebo strpljive voli.”
Helouuu curee... Lipo li je vidit te pikove 😁
Bit će plusića....jedva čekam!
Ja danas 6dc pa startam ponovo s macom i vrkutom. M polako na odlasku pa će uskoro i akcija.
Ja sam totalni fan lh trakica i BBT, skužila sam da zapravo odmah mogu s BBT vidit kakve su mi šanse što mi je super uzbuđenje, kao da piškim test svako jutro. Veselim se puno grafova ❤️
url=https://lilypie.com]
Mallla ovo si super opisala pracenje stanja u slucaju da nemamo testova na T ,bazalna temperatura nam sve govori ali treba i tijelo osluskivati,ako je sve ok i tempica gore -moze znaciti samo jedno💗👍😊
Tempica je krenula gore.
Maknula sam lh pik pa da vidim sto ce oznaciti kroz par dana.
Ali mislim da je bila O 10dc odnosno kad je ova najniza tem. 🧐
Sad cekanje 🤪💪🏻
“Nebo strpljive voli.”
Sunčice navijam da ovo bude uspješan ciklus. Ako ne bude onda idući ciklus mjeri od prvog dana M jer onda graf bude jasniji i FF lakše označi kada je bila O.
Malo sam se ufilmala u FF pa ti zato kažem.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji