Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Lipanj 2019. 07:50

LELA

Klara45 jesi piskala,sta kaze test? 😊

Da i mene to zanima.😊

01. Lipanj 2019. 07:51

LELA

Mene (.)(.) bole vec tjedan ipol sigurno,i malo mi je muka nocas bila doslo do povracanj ali nisam,i daanas popodne malo muka nista strasno.. piskam sutra navecer tek kad se vratim kuci..drugih simptoma nemam 🤷‍♀️

Jojj nadam se da su te mucnine razlog male pikice ❤❤❤..svakako nam javi..nestrpljivo cekamo 🤭😊

01. Lipanj 2019. 07:53

III ODBROJAVANJE 
    KLARA45 - … dana - 1.6.2019♡
    LELA - …dana - 1.6.2019♡
    VUKY - 1 dan - 3.6.2019♡
    REGI - 3 dana - 5.6.2019♡
    COCO- 8 dana - 10.06.2019-♡
    LALAAA - 9 dana - 11.6.2019♡
    LJUBICICAX -12 dana- 14.6.2019♡
    MIKICA13- 12 dana - 14.6.2019♡
    SUNCICA5 - 15 dana - 17.6.2019♡
    ZVJEZDICA37 - 19 dana - 21.6.2019♡
    MARTINA1982 -22 dana-24.6.2019♡
    TERA_ - 23 dana - 25.6.2019♡
    MALLLA- 24 dana- 26.6.2019♡

01. Lipanj 2019. 07:54

vuky

Mene su počele boliti grudi pred 2 dana i jutros malo trbuh, mislim da dolazi M… pa loviti novi ciklus… bar ću biti na godišnjem pa manje stresa bude :)

A mozda i M ne dode....pa ces onda jos vise uzivati na godisnjem.👍❤💋

zvjezdica37
    01. Lipanj 2019. 08:20

Martina1982

Lady_E

Netko je pisao da ima osjecaj da ce ovaj mj biti puno plusica, ne znam zasto ali ja isto imam takav osjecaj 😊 ne znam opisati ali bas me tako vuce 😁
    meni su danas 4 dc cice ponovo narasle i bole me sa strane. Ne mogu se same sa sobom dogovoriti jel bi bile velike ili male 🤭

Daaaaa tako i ja mislim za plusice 🤗🤗🤗🤗…meni je danas 15DC..cike onak…ne bole..malo bradavice samo bolkaju…i to sta ti kazes malo sa strane…mam neki vodenkasto mlijecni iscjedak. I nemam pojma sta da mislim…🤔 al posto mi O zna biti kasnije nadam se da bude uskoro..akcijamo svaki dan…pa bumo vidli 🤭

Martina meni vodenkasti iscjedak bude prije sluzavog tako da ...mislim da ti ide O

01. Lipanj 2019. 08:35

zvjezdica37

Martina1982

Lady_E

Netko je pisao da ima osjecaj da ce ovaj mj biti puno plusica, ne znam zasto ali ja isto imam takav osjecaj 😊 ne znam opisati ali bas me tako vuce 😁
    meni su danas 4 dc cice ponovo narasle i bole me sa strane. Ne mogu se same sa sobom dogovoriti jel bi bile velike ili male 🤭

Daaaaa tako i ja mislim za plusice 🤗🤗🤗🤗…meni je danas 15DC..cike onak…ne bole..malo bradavice samo bolkaju…i to sta ti kazes malo sa strane…mam neki vodenkasto mlijecni iscjedak. I nemam pojma sta da mislim…🤔 al posto mi O zna biti kasnije nadam se da bude uskoro..akcijamo svaki dan…pa bumo vidli 🤭

Martina meni vodenkasti iscjedak bude prije sluzavog tako da …mislim da ti ide O

Da bar bude tak kak velis 😁👍...a da te pitam....da li si ikada imala npr.periode da nisi imala imala iscjedak a trakica bila pozitivna. Pitam iz razloga jer me zanima da li je iscjedak bas obavezan prije i za vrijeme O. Ili se moze desiti da bude i O ali bez iscjedka?

LjubičicaX
    01. Lipanj 2019. 08:45

Martina1982

zvjezdica37

Martina1982

Lady_E

Martina meni vodenkasti iscjedak bude prije sluzavog tako da …mislim da ti ide O

Da bar bude tak kak velis 😁👍…a da te pitam….da li si ikada imala npr.periode da nisi imala imala iscjedak a trakica bila pozitivna. Pitam iz razloga jer me zanima da li je iscjedak bas obavezan prije i za vrijeme O. Ili se moze desiti da bude i O ali bez iscjedka?

I meni prvo ide vodenkast, pa sluzav...tako da su u najavi plodni dani i pozitivne trakice/pik.
    Meni se dešava da nema iscjetka nikako kad dugo ne koristim vrkutu, a bude pozitivna trakica. Jedan od razloga zašto je povremeno pijem je upravo ta sluz, npr pijem je jedan ciklus i onda naredna tri bude sluz, već ćetvrti nema :D

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

LjubičicaX
    01. Lipanj 2019. 08:47

LELA

Lela, Klara čekamo vas nestrpljivo da nam otvorite sezonu plusića, SRETNO! 😘😘😘😘

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

• klara45
    01. Lipanj 2019. 09:04

Martina1982

LELA

Da i mene to zanima.😊

Curkee😘 nema jos M, nadam se da ce tako i ostati. Nisam jos, pricekat cu jos do pon💪

• klara45
    01. Lipanj 2019. 09:08

LjubičicaX

LELA

Lela, Klara čekamo vas nestrpljivo da nam otvorite sezonu plusića, SRETNO! 😘😘😘😘

Hvalaa!❤
    Nisam jos, mislite da moze vec pokazati+?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.