Moja vjestica je napokon zavrsila...ja sam pocela sa onim smep planom od 6dc nisam vise mogla izdrzat :D sad krece lov na pik :)
Da nam ovaj 6mjesec donese pluseve i crtice svima :*
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Mene (.)(.) bole vec tjedan ipol sigurno,i malo mi je muka nocas bila doslo do povracanj ali nisam,i daanas popodne malo muka nista strasno.. piskam sutra navecer tek kad se vratim kuci..drugih simptoma nemam 🤷♀️
Sutra trebam ne dobit,pa eto ako nedobijem piskam
Sretno, da nas sutra obradujes s + :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Netko je pisao da ima osjecaj da ce ovaj mj biti puno plusica, ne znam zasto ali ja isto imam takav osjecaj 😊 ne znam opisati ali bas me tako vuce 😁
meni su danas 4 dc cice ponovo narasle i bole me sa strane. Ne mogu se same sa sobom dogovoriti jel bi bile velike ili male 🤭
Hahha nasmija me😂😊👍
Weeeee-cekamo🤩🤩🤩🤩👍👍👍👍‼‼‼‼
Mene (.)(.) bole vec tjedan ipol sigurno,i malo mi je muka nocas bila doslo do povracanj ali nisam,i daanas popodne malo muka nista strasno.. piskam sutra navecer tek kad se vratim kuci..drugih simptoma nemam 🤷♀️
Sasvim dovoljno simptoma za ono sto nama treba🙃😉😉
Sretno lela, drzimo fige 😊
Netko je pisao da ima osjecaj da ce ovaj mj biti puno plusica, ne znam zasto ali ja isto imam takav osjecaj 😊 ne znam opisati ali bas me tako vuce 😁
meni su danas 4 dc cice ponovo narasle i bole me sa strane. Ne mogu se same sa sobom dogovoriti jel bi bile velike ili male 🤭
Daaaaa tako i ja mislim za plusice 🤗🤗🤗🤗...meni je danas 15DC..cike onak...ne bole..malo bradavice samo bolkaju...i to sta ti kazes malo sa strane...mam neki vodenkasto mlijecni iscjedak. I nemam pojma sta da mislim...🤔 al posto mi O zna biti kasnije nadam se da bude uskoro..akcijamo svaki dan...pa bumo vidli 🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji