Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunčica5
    30. Svibanj 2019. 18:23

A i vidjeti cu ujutro po tempici.
    Trebala bi poceti rasti

“Nebo strpljive voli.”

LjubičicaX
    30. Svibanj 2019. 18:27

coco

Sunčica meni izgledaju podjednako tamne,samo akcijanje sada, bitno da je pik tu
    Ljubičica prvi mjesec nisam uspjela piknut, ali tako sam se ja osjecala s prvim pikom ulovljenim, kao da sam test radila 🙈 barem da nas umiri da znamo da smo napravile sto treba i da sada samo cekat mozemo

E upravo to, ja sam uradila sve što se može, ako ne bude plusa, znači nije još pravo vrijeme ☺ A nekako se tješim, ako je sudit po piku ovulacija đi bude u normalno vrijeme i onda 14 dana nakon toga stiže M, i ja to sebi uzimam da su hormoni ok, to mi dođe kao slamka spasa 😀 I zato mi je pik tolilo drag 😂😂😂😂😉

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

LjubičicaX
    30. Svibanj 2019. 18:30

Sunčica5

I ja inace to prakticiram ali eto isla sam pisnuti samo da vidim jel ide svijetlija.

Ma i ja obavezno piškim dok ne počne svjetlit, ali ako bude više pozitivnih onda prvu računam kao mjerodavnu 😀 

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

• klara45
    30. Svibanj 2019. 18:55

Cao cure!😘

Gdje kupujete trakice? U slucanju, ako dođe..da znam za iduci mj. :)

zvjezdica37
    30. Svibanj 2019. 19:10

Sunčica5

Gornja trakica je od jucer oko 15h a donja danas 18h.
    Znala sam nekad dva dana vatati pik, rijetko ali se dogadalo.
    Bole me i lijevi i desni jajnik iako mislim da je O trebala ovaj ciklus biti na lijevom ako se izmjenjivaju svaki mjesec.
    I da
    Po bolovima bi rekla da je O danas ali tko ce znati bez ultrazvuka.
    Da mi je imati ultrazvuk doma spasila bi se 🙈😂😂

Ooò super pravi iz aviona pik,sto kazes jos samo neki uzv i moze sve da se cilja,al eto onda nebi bilo ovog slatkog iscekivanja 😊😊

Sunčica5
    30. Svibanj 2019. 19:47

zvjezdica37

Sunčica5

Gornja trakica je od jucer oko 15h a donja danas 18h.
    Znala sam nekad dva dana vatati pik, rijetko ali se dogadalo.
    Bole me i lijevi i desni jajnik iako mislim da je O trebala ovaj ciklus biti na lijevom ako se izmjenjivaju svaki mjesec.
    I da
    Po bolovima bi rekla da je O danas ali tko ce znati bez ultrazvuka.
    Da mi je imati ultrazvuk doma spasila bi se 🙈😂😂

Ooò super pravi iz aviona pik,sto kazes jos samo neki uzv i moze sve da se cilja,al eto onda nebi bilo ovog slatkog iscekivanja 😊😊

Ultrazvuk cisto da pratim kako raste folikul 😜
    A kao sto kaze ljubičica.. napravimo sto je do nas a ostalo je u rukama Onoga gore i da lijepo je ovo iscekivanje dali je to taj mjesec ili nije 😊

“Nebo strpljive voli.”

Sunčica5
    30. Svibanj 2019. 19:50

Klara Ne trebale ti!! 🤞🏻😉
    Ja na ebayu.

“Nebo strpljive voli.”

• Elenicaa20
    30. Svibanj 2019. 19:50

Žene da vam javim danas se desio neki preokret
    Muz isao da izvadi onako nalaze krvi i mokrace i pokaalo da ima probleme s bubrezima
    On od malena je imao te probleme ali to se bilo popravio i doktorica mu porucila da potrazi svog lijecnika da bi kogao to sto prije da rijesi
    Eh sad ja sam dosta citala da to kod mskaraca moze izazvati probleme s plodnoscu koliko vi znate o tome?

zvjezdica37
    30. Svibanj 2019. 19:53

LjubičicaX

Sunčica5

Ljubicice Sad sam stavila od jucer i danas i iste su 🤷🏼‍♀️

Da, ovako kad su jedna do druge izgledaju iste, možda čak ona od jučer da je ipak bio pik. Ja sam negdje pročitala, ne sjećam se gdje, da se nakon prve pozitivne trakice ili pika prestane sa testiranjem da se ne bi zbunjivale, kao da se ta prva računa kao pik, bez obzira što ih bude više pozitivnih pa se time vodim. Tako da je po meni, ovako gledajući na slici, jučer bio pik 😉 Ali za svaki slučaj, pokrijte vi koji dan više 😀

Da u pravu si,cim se primjeti porast lh ide ovula ija,ovo nakon pika je samo znak da se lh jos moze detektirati u tijelu

zvjezdica37
    30. Svibanj 2019. 20:09

Malo citam postove od nas svih i bas smo fokusirane na trakice sto je isto super i preporucljivo za pikiranje Ovulacije jedino je onako malo porazavajuce sto se u toj prici O ne mora desiti -i sad slijedi prica o bazalnoj T-ako se ne ocitaju uzastopce tri povisene temperature.Mislim nekako da je to kljucni pokazatelj plus trakice .Malo sam proucavala tekstove o tom svemu i kako god okrenes jedino ona zapravo pokazuje da je bila ili nije bila O.Osim uzv a naravno.
    Sta god jos imate saznanje slobodno nadodajte😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.