Cure jel i vama kasnije ovulacija? Meni tek sam poceo polako onaj malo sluzaviji iscjedak…a o mislim da bufe tek krajem tjedna..stalno mi je oko 20.dana ciklusa
Moze kasniti kako ne. Mislim da je Pini bas prosli ciklus jedno 3 dana kasnila.
Pina96 uskoro cu 23, pokusavamo 11 mjeseci. Nije utjeha, ali samo da znas da nisi sama. Drzi se ❤
Joj kako lijepe godine pred sobom. 👍👍 bit ce to dobro. Moja kuma ti je imala sa muzemo odnos svaki dan pa im je trebala godina i par mjeseci da zatrudni. Tako da sam polako i strpljeno. Bit ce bebaca 😉👍
Cure evo i mene. Citam vas cijelo vrijeme, a tjedan mi je bio grozan, bas sam imala neki emocionalni pad. Tjedan mi se sveo na posao i lezanje na kaucu pred tv-om. Svaki dan sam neka placljiva, uzas 😣
Ja negdje od 3 dpo osjetim jajnike, a jednu vecer sam imala bas ostru probadajucu bol s desne strane. Cice su mi malo natekle, ali nisu bolne. Vec 2 dana imam nekakav obilan, gusti i kremasti iscjedak, bijele do svijetlo zute boje. Bas ga dosta bude na papiru kod brisanja, a na gacicama tu i tamo vidim malkoc.
M ne treba doci u srijedu.
E da i temp mi je ovaj ciklus niza nego prijasnjih ciklusa, ali opet dovoljno visoka od one prije ovulacije.
A misa mu. Proc ce i ti dani bez brige. Dolazi sunce 🌞. Za iscjedak ne znam sta rec ali svakako drzimo 🤞 da M ipak ne dode. Javi nam😉💋❤
II. ODBROJAVANJE
SUNCICA5 -… dana - 19.5.2019 ♡
IVANA1810-.. dana-19.ili 20.05.2019♡
LADY_E - 1 dan - 22.5.2019 ♡
ZVJEZDICA 37 - 3 dana - 24.5.2019 ♡
TERA_ - 3 dana - 24.5.2019 ♡
MALLLA - 5 dana - 26.5.2019
Curke, pratite vi trakice nakon pika? Ili vise ne? Se odmah nakon O smanji testna crtica?
Ja sam jos jednom da se uvjerim da slabi crta.
Jutro, meni treći dan temp. U padu tako da očekujem M za 5 dana ili čak prije. Nadam se da ovaj ciklus ipak bude koji plus tu 🙄
url=https://lilypie.com]
Jutro cure,
Evo se jutros probudila i grudi me pocele boliti.Inace kod mene je to znak Pms.Samo me zanima dali je onda mozda ovulacija bila jer s trakicama nisam uhvatila pik?,Citala sam da nakon ovulacije grudi pocnu boliti
A kad bi ti ne trebala M stici? Od kojeg dana si koristila trakice? Pa gle mislim da sve zavisi od zenice do zenice. Jesi pratila tem?
Jutro, meni treći dan temp. U padu tako da očekujem M za 5 dana ili čak prije. Nadam se da ovaj ciklus ipak bude koji plus tu 🙄
Jutro. Ja se isto nadam da bude. Ostalo vas je jos 6 tako da ja polazem sve nade u vas da nam uljepsate ovaj mjesec sa plusicem. 😉😉😉😉🤞🤞🤞
Jutro curke,kod mene je dva dana temp.u porastu,neznam bas zasto,samo se nadam da se nisu hormoni pobrkali pa da opet imam probleme.ovako se osjecam umorno,ocni kapci su mi nateceni i osjecam se kao kad ti padne tlak,onako malo mucno...nemam jos uvijek bolove u trbuhu a imala sam prije dva dana ono nesto grozno kao pritisak .Grudi za sada i dalje bole ...iskreno ne pada mi napamet raditi test jer mislim da bih se jako razocarala ako bi bio minus pa cu cekati da sama M dodje ,a malo se i nadam ipak plusu..
A sad me zanima curke koje ste dobile i koje ste malo u bedu ,dali je danas bolje?
Martina,nigdje ne vidim da si pisala o svom trenutnom stanju?kako si
Jutro curke,kod mene je dva dana temp.u porastu,neznam bas zasto,samo se nadam da se nisu hormoni pobrkali pa da opet imam probleme.ovako se osjecam umorno,ocni kapci su mi nateceni i osjecam se kao kad ti padne tlak,onako malo mucno…nemam jos uvijek bolove u trbuhu a imala sam prije dva dana ono nesto grozno kao pritisak .Grudi za sada i dalje bole …iskreno ne pada mi napamet raditi test jer mislim da bih se jako razocarala ako bi bio minus pa cu cekati da sama M dodje ,a malo se i nadam ipak plusu..
A sad me zanima curke koje ste dobile i koje ste malo u bedu ,dali je danas bolje?
Martina,nigdje ne vidim da si pisala o svom trenutnom stanju?kako si
Ma ja kazem da si ti nama trudna 🤗🤗🤗🤗...ja bi to jako voljela. Drzim 🤞 ali nemoj raditi testic sve dok me ne kasni bar jedan dan. Tako je ovaj ciklus sve drugacije pa onda neka bude i to 😉😁. Ja evo cekam pol 9 da zovem ginicu. Pocela jako krvariti sa ugruscima tak da. Ne znam vise stvarno sta bi rekla i mislila o mom stanju. Pa cemo vidit. Samo da me ne posalju na kiretazu to bi mi bilo koma. Zanimljivo je da ja nemam niti grama bolova ili bilo kakvih simptoma osim krvarenja i ugrusaka. A vidit cemo. Pa misa mu nemrem ovak dovijeka. Zavrsit ce i taj period kad tad. Do tad..strpljen spasen.
Sortiraj odgovore
Najstariji