Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Travanj 2019. 07:32

annika

Ja inače pijem vitex već par mjeseci, i folnu. Mislila sam ako ne upali ovaj mjesec, otići tražiti uputnicu za hormone

Mozes da. Zas ne. Ja sam imala par godina problem sa hormonima. Al rjesilo se medikamentima. Od onda sve ok. Bar kolilo mislim 🤔 . Ginekolog me nije poslo da ih testiram.  Ali ja drzim 🤞 da nebu potrebe za tim 😁 

zvjezdica37
    10. Travanj 2019. 08:40

🤗cure ajd mi sad koja zna pojasnite jer sam se zbunila,dali nakon ovulacije bas mora proci 14 dana do sljedece menstruacije ili je to od zene do zene.primjer:ja sam dobila zadnji put 15 esti dan od moguceg pika kako sam racunala.kako je kod vas od tog pika ajmo reci?

10. Travanj 2019. 09:43

zvjezdica37

🤗cure ajd mi sad koja zna pojasnite jer sam se zbunila,dali nakon ovulacije bas mora proci 14 dana do sljedece menstruacije ili je to od zene do zene.primjer:ja sam dobila zadnji put 15 esti dan od moguceg pika kako sam racunala.kako je kod vas od tog pika ajmo reci?

Meni osobno je 12 dan od O. Znam jer zadnjih 4 mjeseca upisujem simptome u kalendar i prosli mjesec mi je i doktor tak nes objasnjavo. Mislim da je taj dio ciklusa tak negdje 2 tjedna. I da je to jedinstven dio ciklusa koji je svima manje vise isti. Dan vise dan manje.

annika
    10. Travanj 2019. 11:48

ne mora, meni je isto taj dio bio kraći. ja sam ga uspjela malo produžiti s vitexom jer bi trebao biti najmanje 12 dana

[iimg]

zvjezdica37
    10. Travanj 2019. 11:52

Annika koje osjetljivosti su tvoje trakice.Ja trenutno koristim na 20 osjetlhivosti OneStep.

zvjezdica37
    10. Travanj 2019. 11:53

Sto je to vitex?Ja pijem vrkutu i b kompleks od Solgara sa folnom

zvjezdica37
    10. Travanj 2019. 12:45

Upravo uhvacen moj prvi pik nakon 5min slikano!

zvjezdica37
    10. Travanj 2019. 13:37

annika

ako je ovulacija u iducih 24- 48 h da veceras opet krenemo u akciju ili da cekam sutra?

Annika ja sam citala da kod ocitanja najajceg vrhunca pika poput ovog ovulacija slijedi kroz12 do 24sata

10. Travanj 2019. 13:53

zvjezdica37

Upravo uhvacen moj prvi pik nakon 5min slikano!

Toooooooooo superrrrr....👏👏👏👏👏

LjubičicaX
    10. Travanj 2019. 14:26

Zvjezdice suuuuper da si i ti uspjela. Sad pripreme za akciju ☺
    Čini mi se da smo sada sve na broju sa pikovima ☺
    Jedva čekam za nekih 15tak dana kada se ovako budemo javljale i sa plusićima 😎

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.