Evo ponukana pricom s druge teme popiskim ja sad lh trakicu , jer kao u trudnoći i ona bude pozitivna , i naravno da je negativna 😂😂 tako da cu ipak pricekat subotu za test.. iako su mi nastavili grcevi povremeni pa pretpostavljam da se M sprema
Vjeruj mi da to nista ne znaci.
Je pozitivna bude u trudnoci sama sam to testirala ali isto tako sam imala pozitivnu lh trakicu pred M prosli ciklus pa nisam bila trudna.
Uglavnom ocu reci da ne gubis nadu zbog negativne lh trakice.
“Nebo strpljive voli.”
Mene tako bole jajnici i donji dio leda. Bas me bedira sto mi je
“Nebo strpljive voli.”
Je pozitivna bude u trudnoci sama sam to testirala ali isto tako sam imala pozitivnu lh trakicu pred M prosli ciklus pa nisam bila trudna.
Stvarno ?A koji dan ciklusa ti je bila pozitivna i kako je izgledala ta druga crta?onako kao pik ili svjetlija?Meni je prosli mjesec par dana prije M opet potamnilo kao pik skoro i onda sam dobila obilno sa ugruscima M a za vrijeme ciklusa su mi stigle trakice na T i jedna je bila blijedo pozitivna a sve druge neg.i to je tako ostalo na tome kao neki upitnik.
a ovo je moj graf trenutno! Napete su mi grudi (vrkuta), vruće mi je (kolegica raspalila grijanje), bole me leđa (loš krevet i vrijeme), nekakvi grčevi (nemam pojma). Ovo pišem da bi se mogla vratiti ovo pročitat kad krenem umišljati simptome 😂😂
Ajde Lala i Pina ulipšajte nam život jednim +.
Sunčica lajkam piškanje a ne lajkam minus….
Super ti izgleda graf..moglo bi biti pozitivnih rezultata.
Meni bude razlika za 0.5 kad tako mjerim
Znaci od 25dc kad sam napravila prvu krenula je tamniti i do 30 dc je bila pozitivna. Onda sam na 31dc napravila test na trudnocu i bio je negativan.
Mozda je bila biokemijska neznam. Ali testom nisam uhvatila ni sjenicu.
“Nebo strpljive voli.”
Stvarno ?A koji dan ciklusa ti je bila pozitivna i kako je izgledala ta druga crta?onako kao pik ili svjetlija?Meni je prosli mjesec par dana prije M opet potamnilo kao pik skoro i onda sam dobila obilno sa ugruscima M a za vrijeme ciklusa su mi stigle trakice na T i jedna je bila blijedo pozitivna a sve druge neg.i to je tako ostalo na tome kao neki upitnik.
Biokemijska ti je bila
“Nebo strpljive voli.”
Pozdrav cure:)
Nova sam na forumu.pokusavamo bebicu vec dva mjeseca.
Inace su mi ciklusi pravilni, 28,29 dana, ovulacija na sredini, osjetim probadajucu bol u jajniku. To sam si dokazala i koristenjem lh trakica prosli mjesec.
Medutim ovaj mjesec ovulacija nije bila u ocekivano vrijeme. I danas napravim lh testic, i rezultat izgleda ovako.
Prije sam koristila digitalni clearblue, pa sam bila sigurna dali je lh trakica pozitivna ili negativna,jer bi se prikazao smajlic ili prazan kruzic.
Zanima me vase misljenje za ovu trakicu.dali je pozitivna ili?
Pozdrav cure:)
Nova sam na forumu.pokusavamo bebicu vec dva mjeseca.
Inace su mi ciklusi pravilni, 28,29 dana, ovulacija na sredini, osjetim probadajucu bol u jajniku. To sam si dokazala i koristenjem lh trakica prosli mjesec.
Medutim ovaj mjesec ovulacija nije bila u ocekivano vrijeme. I danas napravim lh testic, i rezultat izgleda ovako.
Prije sam koristila digitalni clearblue, pa sam bila sigurna dali je lh trakica pozitivna ili negativna,jer bi se prikazao smajlic ili prazan kruzic.
Zanima me vase misljenje za ovu trakicu.dali je pozitivna ili?
Da, to je pozitivno :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji