Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    15. Svibanj 2019. 18:58

Da slažem se ania s terom pozittivan je to LH test. 

url=https://lilypie.com]

15. Svibanj 2019. 19:16

ania

Pozdrav cure:)
    Nova sam na forumu.pokusavamo bebicu vec dva mjeseca.
    Inace su mi ciklusi pravilni, 28,29 dana, ovulacija na sredini, osjetim probadajucu bol u jajniku. To sam si dokazala i koristenjem lh trakica prosli mjesec.
    Medutim ovaj mjesec ovulacija nije bila u ocekivano vrijeme. I danas napravim lh testic, i rezultat izgleda ovako.
    Prije sam koristila digitalni clearblue, pa sam bila sigurna dali je lh trakica pozitivna ili negativna,jer bi se prikazao smajlic ili prazan kruzic.
    Zanima me vase misljenje za ovu trakicu.dali je pozitivna ili?

Dobro dosla 😁 Pozitivna je. Ako imas jos trakica i sutra piski isto. A sad akcija 🤭😁😂

• ania
    15. Svibanj 2019. 19:17

Znaci da bi mi ovulacija trebala nastupiti za 24-48 h? 

• ania
    15. Svibanj 2019. 19:17

Martina1982

ania

Pozdrav cure:)
    Nova sam na forumu.pokusavamo bebicu vec dva mjeseca.
    Inace su mi ciklusi pravilni, 28,29 dana, ovulacija na sredini, osjetim probadajucu bol u jajniku. To sam si dokazala i koristenjem lh trakica prosli mjesec.
    Medutim ovaj mjesec ovulacija nije bila u ocekivano vrijeme. I danas napravim lh testic, i rezultat izgleda ovako.
    Prije sam koristila digitalni clearblue, pa sam bila sigurna dali je lh trakica pozitivna ili negativna,jer bi se prikazao smajlic ili prazan kruzic.
    Zanima me vase misljenje za ovu trakicu.dali je pozitivna ili?

Dobro dosla 😁 Pozitivna je. Ako imas jos trakica i sutra piski isto. A sad akcija 🤭😁😂

Hvala😍😍
    Da, da, sada akcija🤣🤣🤣

15. Svibanj 2019. 19:30

VUKY  slazeme se. Idemo prvo uloviti pik pa onda bum dalje 😂😂😂
    Zvjezdica37 mozda jel si ga pocela tek koristiti?Sta je sa onom drugom Aplikacijom? I da nemoj sad prekidati usred mjerenja nacin na koji mjeris. Dobro ti kaze Mallla. A za onu trakicu ja isto mislim da je bila biokemijska.
    Pina96 da ipak pricekas do dana kad treba doc. Dan dva tebi osobno ne igra ulogu a rezultat moze biti drugaciji.
    Suncica5  hhhh nisi mogla izdrzat ha? Aj dobro. Al iako je negativan to ne znaci nista dok ne dode M. Tako da. Drzim 🤞❤💋
    Tera_ budes i ti doktoritala sa simptomima. Hahahha a sta ces. Stvar je sto od tolike zelje ne znamo vise dal se mozak igra s nama ili mi a mozgom. Al kazem ono sta osjecas to stvarno vjerujem da je tako.
    Ania ako ne i prije pa sada samo akcija par dana i drzimo 🤞 

tera_
    15. Svibanj 2019. 19:33

Martina da, dr simptoma hahaha :D boli me i trtica i citava zdjelica koda sam prebijena :D ovdje bar mogu pisat to sve sto osjecam, da pricam naglas rekli bi luda :D

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

15. Svibanj 2019. 19:34

Vuky - ne "bum" nego bumo (mnozina) malo me zezaju tipke i nokti. Ovako kako sam napisala izgleda sebicno 😊

15. Svibanj 2019. 19:35

tera_

Martina da, dr simptoma hahaha :D boli me i trtica i citava zdjelica koda sam prebijena :D ovdje bar mogu pisat to sve sto osjecam, da pricam naglas rekli bi luda :D

Hahahhaa ma nama mozes rec sve. Nije bed. Jer tak i tak vecina nas ima iste simptome pa onda znam na svu srecu da nisi luda jer bi onda i mi pritom bile lude. A to nismo...🥴🤔😂😂😂😂

• ania
    15. Svibanj 2019. 20:13

Kod nas je akcija vec danima, toliko da jedva cekam da mi produ plodni dani🤣🤣🤣

15. Svibanj 2019. 20:26

ania

Kod nas je akcija vec danima, toliko da jedva cekam da mi produ plodni dani🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.