Crnerupe, drzim fige da nase sjene potamne i da je to stvarno to! Ova gornja se jace vidi!
Ja cu dat popodne muzu da pisa po testovima da vidim hoce li i on biti trudan i valjaju li testovi 🤣🤣
Ostale zene, kak ste danas? Kako se osjecate
Ti vidis na oba crtice? Ja ovako uslikano na danasnjem ne vidim nista vec na jucerasnjem 😂 al dobro danas sam radila tek s trecim urinom pa je mozda zato tako?🤷♀️
https://ibb.co/bXN01pY
Ovo je usporedba s jucerasnjim ujutro i danas nakon 3.urina tek jer sam prva dva puta isla na wc samo da odem i legnem nazad spavat od umora😂
Jel ova gornja od danas?
Gornja je s jucerasnjim prvim urinom,a donja je danas s trecim urinom tek i ja ovako ne vidim apsolutno nista na slici,a uzivo kao malo,al mozda ima neke veze i to sto je treci danasnji urin na donjoj slici..ma nemam pojma vise,vidjet cemo kako Bog da...a jel se na oba vidi crtica il samo ja ne vidim ovako slikano na danasnjoj tj.donjoj? 😂
Crnerupe na ovoj danasnjij se vidi manje al mi se cini da se vidi
martina 1982 koliko dugo ti radis na bebi?
Martina 1982 oprosti mislila sam da si neka nova clanica a u biti si promjenila sliku profilnu😂
Kod mene nis novo, 6 dpo.
Dbs temp malo mala, ali jucer malo popili pa nemiran san pa se nadam da zato...
Inace ja nikad ali NIKAD nemam nikakvr simptome poslijr ovulacije do menge, vidim vama svima sise napuhane pa bole...kod mene toga nis nema.
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Kod mene nis novo, 6 dpo.
Dbs temp malo mala, ali jucer malo popili pa nemiran san pa se nadam da zato…
Inace ja nikad ali NIKAD nemam nikakvr simptome poslijr ovulacije do menge, vidim vama svima sise napuhane pa bole…kod mene toga nis nema.
Kod mene to nekad bude odmah nakon ovulacije,ali uvijek nekih tjedan dana prije nego trebam dobiti,ovaj mjesec apsolutno nista po tom pitanju,a trebala bi dobiti za 3,4 dana max🤷♀️
Crnerupe na ovoj danasnjij se vidi manje al mi se cini da se vidi
martina 1982 koliko dugo ti radis na bebi?
Eto ja na slici na danasnjoj ne vidim nista 😂😂😂
Malla zasto 2 kapsule?
Ja 3 uzmem .
Kad ce tebi O???
Ja sam uzimala 1 kapsulu od 1300mg, al sam tu pročitala da svi uzimate više i da se može uzimati doza od 2600 do 3000mg a meni dvi kapsule iznose 2600 pa idem pokušat tako!
..pa koje su to kapsule od 1300 mg ? Ove kaj ja vidim su od 500 mg
Crnerupe, drzim fige da nase sjene potamne i da je to stvarno to! Ova gornja se jace vidi!
Ja cu dat popodne muzu da pisa po testovima da vidim hoce li i on biti trudan i valjaju li testovi 🤣🤣
..mi došli sa šetnje, jedva sam hodala.. niš ne mogu, sise me bole do ludila..
Važem dal da odem po test ili ne 😁
...uglavnom ona koja nece doci nije došla 😁😁
..mi došli sa šetnje, jedva sam hodala.. niš ne mogu, sise me bole do ludila..
Važem dal da odem po test ili ne 😁
…uglavnom ona koja nece doci nije došla 😁😁
Otidi po testove. Uzmi dva :D jedan za popodne u slucaju da bude negativan i jedan sutra ujutro s prvim urinom 🥳🥳🥳🥳😃🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji