Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arwen87
    11. Siječanj 2020. 18:54

Slee

Stvarno vidite i vi tu sjenu? Ajme, pa umrla biiii da je to tooo od srece, znaci umrla od srece odmah sad!

Vidi se slaba crtica/sjenica kao i kod mene,nadam se da ce bar tebi tamniti❤️

Arwen87
    11. Siječanj 2020. 18:56

Anchyy

..evo izoštrila svoj test u hdr rezoluciji, jer nece se poslikat

https://ibb.co/sKPGwJH

Cini mi se da se vidi okomito sjenica!
    Nadam se da je to to!☺️

Arwen87
    11. Siječanj 2020. 18:56

Breskva

https://senzacionalno.hr/medex-sirup-zeljezo-s-vitaminom-c-i-folnom-kiselinom-150-ml-proizvod-1626/

Hvala ti puno☺️

• justagirl2201
    11. Siječanj 2020. 19:46

Slee vidim crticuuu....jooooj zelim Vam svima od ❤ pluseve ovaj ciklus!!!

• justagirl2201
    11. Siječanj 2020. 19:48

Ja sam prvi ciklus uzimanja nocurka 3×dnevno ostala T...i samo sam njege uzimala...nakon toga jos i folnu i immuno complex...ak sad ne uspijemo pit cu samo nocurak kao i taj ciklus pa se mozd opet posreći :)

• justagirl2201
    11. Siječanj 2020. 20:00

E da, i jel netko zna il je procitao negdje jel dobar il los znak za mogucu T bolne grudi ODMAH nakon O...jer mene su vec jucer (dan poslije PIKA) a danas jos vise tolko pocele bolit...i sa strane i bradavice...jel to normalno?

Nova19
    11. Siječanj 2020. 20:51

Bok cure! Ako mi M dođe ovaj mjesec, noćurka čeka 👏👏
    Znači meni su cice postale osjetljive 10 dana prije neočekivane... još malo čekanja 🙄 ali nekako nemam feeling da se nešto uhvatilo, vidjeti ćemo...
    Justagirl meni je jednom tako bilo, odmah nakon O me bolile cice ali sam dobila taj mjesec, nadam se da ti nećeš 🤞🏻

11. Siječanj 2020. 20:52

Drzim svima curama fige 
    Kolko dana nakon O vam se te sjene pokazuju?
    Justgirl joj nadam se da ce i meni taj nocurak upalit ovaj mjesec😂😂

Mallla
    11. Siječanj 2020. 21:16

Ah kinezi i sjene 😄😂 svejedno lipo ih je pratit i znat da nisam jedina luđakinja koju su kinezi zafrkli više puta a koja ih nastavlja raditi 😂😂
    Kod mene situacija zanimljiva, moje grudi nisu splasnile iako mi je 4 dan ciklusa, ponekad opipam cerviks a i on vodi neku svoju politiku visoko je mekan i zatvoren a kao trebao bi bit tvrd i nisko. Glava me boli junački.... Nešto se dobro pobrkalo kod mene. Inače 1 dan bilo obilno krvarenje a ove druge dane laganica čiste čistacate krvi... Eto veselo

url=https://lilypie.com]

11. Siječanj 2020. 21:22

Marinalin

Drzim svima curama fige
    Kolko dana nakon O vam se te sjene pokazuju?
    Justgirl joj nadam se da ce i meni taj nocurak upalit ovaj mjesec😂😂

Posto sam jucer ujutro nasla slabu crticu na testu,a 8DPO je bio...ne znam...znat cu sve za par dana,al eto kod mene 8 ili 9 DPO,ovisi u koje doba dana se dogodila O,al prije da je bio 9DPao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.