Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Siječanj 2020. 13:28

MarinaStam

Pozdrav svima 😊

Meni ovako izgleda mjerenje ovulacijskog testa od danas 😊
    (Ljubicasti stapic je normalno vjerodostojan samo sa onim sto monitor ocita ali ipak i linije se vide jako dobro iako kazu u ClearBlue da se ne treba drzati ovih linija mnogo)

Juce:

28.12 pocela menga:

Pregled za Januar tj. sada:

Akcija je oznacena sa malim ♥️ na monitoru, mislim da smo pokriveni dobro sto se toga tice 😊
    Mislim da je ovulacija se jos jucer desila tako da mogu poceti vec od Ovulacija + 9 dan da testiram 🥰
    Naravo pocnem sa najjeftinijim trakicama samo zbog usporedbe iz dana u dan kako se crtica pojacava ako dodje do trudnoce.
    U prvom ciklusu pokusaja sam imala slabe linije i nazalost doslo je do gubitka, u drugom nije se desilo nista a sada u trecem cemo vidjeti za koji dan 🥰

Edit:
    Prepravila sam post jer sam postavila preveliku rezoluciju slika 🤦🏼‍♀️

Wuhuuuuuu super 👍 sad odbrojavanje. Drzim 🤞

Slee
    12. Siječanj 2020. 13:28

Martina kako kod tebe daanas?

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

12. Siječanj 2020. 13:31

Arwen87

Pozdrav cure!
    Na mom kinezu jutros nema ni sjene😒
    Nikad ih vise necu koristiti!
    Uglavnom,ovaj mjesec od mene nista,M stize po kalendaru za 4 dana, pa cu sljedeci ciklus probati opet s nocurkom on NW jer ste rekle da je on jaci,i sa onim sirupom sto je Breskva kupila!
    Mislim da ce nam to biti zadnji pokusaj prije nego krenemo u MPO vode!
    Jako sam ljuta,tuzna,razocarana,ne mogu ni opisati kako se osjecam,jer se sve mi ovdje toliko mucimo da ostvarimo nesto sto drugima uspijeva bez problema,bez ikakvog planiranja i puno puta to i ne zele!
    Ali evo,tako je kako je!
    Testove vise necu raditi jer sigurno nisam trudna,cekam M i nadam se da ce doci cim prije i onda cemo jos jednom pokusati,iako,ako nije do sad uspjelo,ne polazem nikakve nade ni u taj sljedeci/zadnji ciklus prije nego krenemo dalje!
    Molila bih samo ako netko moze staviti link onih jako osjetljivih trakica koje ste narucivale sa Amazona da si ih i ja kupim jer ove kineze vise ne zelim vidjeti ni na slici!?
    Vama ostalim curama koje i dalje imate svoje sjenice od srca zelim da one uskoro postanu prave pravcate crtice😘❤️

A misa mu. Gle dok M ne dode uvijek ima nade. Tko zna...nije svaka zena ista i ne djeluje na svaku zenu isto. Ali zelim ti da uspije. Ako ne ovaj ciklus bit ce sljedeci ili onaj iza. Ali uglavnom bit ce. Nekad ne mozemo dobiti ono sto zelimo onda kad mi to zelimo. Ali sigurno ce se ostvariti. Saljem 🤗i 😘

12. Siječanj 2020. 13:32

Marinalin

Martina 1982 oprosti mislila sam da si neka nova clanica a u biti si promjenila sliku profilnu😂

Hhhh jesam. Malo za promjenu 🤭

• justagirl2201
    12. Siječanj 2020. 13:32

Slee ja mislim da je to to!!! Drzim fige da za par dana bude ko kuća!!! ❤

• justagirl2201
    12. Siječanj 2020. 13:34

Slee jesu i tebe sise pocele bolit odmah nakon O? Mene rasturaju sise i bradavice i imam grčeve, a danas je tek 4 dpo 😑

MarinaStam
    12. Siječanj 2020. 13:36

@Slee

Jednostavno izbrisem url BB kodove iz cijelog linka koji je ponudjen i onda kopiram i postavim ovdje tako da ostavi sliku automatski bez linka 👍🏻

Sad nisam pohvatala tacno bas, ko je imao ovulaciju juce ili danas jos osim mene?
    S kim se pratim 😍

Kcerkica 2015 ♥️
    Spontani Novembar 2019 5+3tt
    Spontani April 2020 5+4tt

Slee
    12. Siječanj 2020. 13:39

Mene uvijek pocnu cice na 1dpo i onda do 5 dpo rasturaju pa pomalo se bol ustabili, na 10dpo ih skoro vise pa ne osjetim i onda na dan M u potpunosti prestanu.
    Ovaj ciklus su mi pocele isto na 1dpo ili cak na sam dan O, bolile uzasno do 7dpo i onda prestale skoro skroz i evo danas na 10dpo opet pocele ludjacki. Nadam se da je to neki ok znak. 
    Ja sam bila pred tri mjeseca kod gin na ultrazvuku dojki jer sam mislila da je to neki problem, a gin je rekla da je to sve u redu. Iako imam nizak progesteron, negdje pise da ako bole naprijed da je to zbog niskog progesterona. Ah tko ce to znat. 
    Mene danas bas dosta grci kao da cu dobiti. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

MarinaStam
    12. Siječanj 2020. 13:43

Slee

Mene uvijek pocnu cice na 1dpo i onda do 5 dpo rasturaju pa pomalo se bol ustabili, na 10dpo ih skoro vise pa ne osjetim i onda na dan M u potpunosti prestanu.
    Ovaj ciklus su mi pocele isto na 1dpo ili cak na sam dan O, bolile uzasno do 7dpo i onda prestale skoro skroz i evo danas na 10dpo opet pocele ludjacki. Nadam se da je to neki ok znak.
    Ja sam bila pred tri mjeseca kod gin na ultrazvuku dojki jer sam mislila da je to neki problem, a gin je rekla da je to sve u redu. Iako imam nizak progesteron, negdje pise da ako bole naprijed da je to zbog niskog progesterona. Ah tko ce to znat.
    Mene danas bas dosta grci kao da cu dobiti.

Od ♥️ ti zelim plus velik i jak 😊

Kcerkica 2015 ♥️
    Spontani Novembar 2019 5+3tt
    Spontani April 2020 5+4tt

Slee
    12. Siječanj 2020. 13:43

Hvala marina, bas cu probati. 
    Napisi kad ne trebas ne dobiti ako vec nisi napisala da te mallla moze ubaciti na listu

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.