Jutroo curke.
Jutros je tempica jos vise skocila, sise pocele jace boliti, malo ranije nego inace i too je too za sada od simptomcica. Nestrpljivaa saam, danas je 5 dpo…
Polako i jos malo krecem i ja u lov na sjenice 😂
Super,nadam se da ce tempica ostati i da ce biti plus ko kuca za 2 tjedna🤞🏻🤞🏻🤞🏻🥳😁 Meni je temp bila 3-4 dana prije nego sam radila prvi test iznad normalnih vrijednosti pa se nadam da ce biti sve ok i da ces i ti imati posljedicu kao i ja🤞🏻🙈
..jutro cure moje ❤
…današnja prozivka 🤞🏼
…..kod mene nije došla ona koja ni nebu došla
Kad opet radis testic? 😁🙈
..pa nekak si mislim oko srijede..
Kod tebe ?
Evo i mene sa malim update-om...prije nepunih 10min sam radila opet 🙄 dosadna sam i sama sebi a toliko nervozna i pod stresom da je to strasno,vjerojatno posljedica biokemijske prosle godine ne znam...uglavnom situacija je sljedeca:
Trebala bi dobiti za 3 ili mozda 4 dana ako uzmemo u obzir kasnjenje😂 od simptoma pms-a i dalje jedna velika 0 niti me bole grudi ko inace,nit sam zivcana i razdrazljiva kao inace,nit sam prozdrzljiva kao inace tako da ne znam sto se dogada 🥱 svakim danom sam sve umornija..jucer sam se probudila i ostal budna do 10 navecer a probudila se definitivno u 12 malo se puno umaram i stalno zijevam,mozda stize prava zima tek sada 😂😂😂 danas sam vec isla 3 puta na wc sto mrzim strasno i s 3. Urinom reko ajde idem bas opet napraviti testic da vidim sto se dogada...pojavila se u manje od danog vremena jako jako slabasna druga crtica,sad jel tome uzrok tek 3.urin ili ne,ne znam,ali vidjet cemo valjda za par dana i sad cu stvarno pokusati izdrzati tih par dana,vjerojatno neuspjesno,ali pokusati cu 😂
..jutro cure moje ❤
…današnja prozivka 🤞🏼
…..kod mene nije došla ona koja ni nebu došla
Kad opet radis testic? 😁🙈
..pa nekak si mislim oko srijede..
Kod tebe ?
Ja ju tek ocekujem za 3 ili 4 dana ako bi kasnila pa vidjet cemo...u glavi sam isplanirala da napravim na dan ocekivane i onda ako bude nesto slabasno ili ne znam ni ja sta,ako ne dode onda nakon tjedan dana kasnjenja..strah me da se ne ponovi proslost pa sam u poprilicnom strahu i stresu zbog toga..
Crnerupe, hocemo sliku! Bas sam sigurna da je kod tebe to to!
Anchy, drzim fige da ni ne dode!
Ja sam opet jutros radila, buduci da ih imam 20 pa treba to i potrositi 😀
Splasnuo mi je entuzijazam, iako stvarno imam neki snazni osjecaj.
Ne znam, vidjet cemo.
Meni danas 10dpo, trebam dobiti za 4 dana. Evo i testa, ne znam koliko se vidi, ali ja maaalo vidim opet isto kao i jucer.
Ali vodim racuna da su to kinezi. Svega smo se nagledali.
https://ibb.co/nC10tVq
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Lilo jos nije pik, ali je jaaaakoooo blizu! Ako ih imas dosta, napravi jedan danas predvecer! Za pik bi trebala biti testna ili istog intenziteta kao kontrolna ili i jaca. Tebi je dosta jako sto znaci da se moze raditi i o par sati do pika. Bar po meni. Nekima trakice tamne brze, nekima sporije
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Crnerupe, hocemo sliku! Bas sam sigurna da je kod tebe to to!
Anchy, drzim fige da ni ne dode!
Ja sam opet jutros radila, buduci da ih imam 20 pa treba to i potrositi 😀
Splasnuo mi je entuzijazam, iako stvarno imam neki snazni osjecaj.
Ne znam, vidjet cemo.
Meni danas 10dpo, trebam dobiti za 4 dana. Evo i testa, ne znam koliko se vidi, ali ja maaalo vidim opet isto kao i jucer.
Ali vodim racuna da su to kinezi. Svega smo se nagledali.
https://ibb.co/nC10tVq
Ja vidim kao da mi je tamnija od o e jucer crte 🙊
Evo i mene sa malim update-om…prije nepunih 10min sam radila opet 🙄 dosadna sam i sama sebi a toliko nervozna i pod stresom da je to strasno,vjerojatno posljedica biokemijske prosle godine ne znam…uglavnom situacija je sljedeca:
Trebala bi dobiti za 3 ili mozda 4 dana ako uzmemo u obzir kasnjenje😂 od simptoma pms-a i dalje jedna velika 0 niti me bole grudi ko inace,nit sam zivcana i razdrazljiva kao inace,nit sam prozdrzljiva kao inace tako da ne znam sto se dogada 🥱 svakim danom sam sve umornija..jucer sam se probudila i ostal budna do 10 navecer a probudila se definitivno u 12 malo se puno umaram i stalno zijevam,mozda stize prava zima tek sada 😂😂😂 danas sam vec isla 3 puta na wc sto mrzim strasno i s 3. Urinom reko ajde idem bas opet napraviti testic da vidim sto se dogada…pojavila se u manje od danog vremena jako jako slabasna druga crtica,sad jel tome uzrok tek 3.urin ili ne,ne znam,ali vidjet cemo valjda za par dana i sad cu stvarno pokusati izdrzati tih par dana,vjerojatno neuspjesno,ali pokusati cu 😂
Dajjjj slikuuuu 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji