Crnerupe, drzim fige da nase sjene potamne i da je to stvarno to! Ova gornja se jace vidi!
Ja cu dat popodne muzu da pisa po testovima da vidim hoce li i on biti trudan i valjaju li testovi 🤣🤣
Ostale zene, kak ste danas? Kako se osjecate
A kaj, za mene ne držiš fige ? Lepo, lepo 😘
Crnerupe, drzim fige da nase sjene potamne i da je to stvarno to! Ova gornja se jace vidi!
Ja cu dat popodne muzu da pisa po testovima da vidim hoce li i on biti trudan i valjaju li testovi 🤣🤣
Da te utjesim ja sam danas iz fore probala kineza pišnuti i bijel je kao suza bez ikakve crtice. A imamo iste testove. Pa eto malo nade da ti dam 😂
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Pozdrav cure!
Na mom kinezu jutros nema ni sjene😒
Nikad ih vise necu koristiti!
Uglavnom,ovaj mjesec od mene nista,M stize po kalendaru za 4 dana, pa cu sljedeci ciklus probati opet s nocurkom on NW jer ste rekle da je on jaci,i sa onim sirupom sto je Breskva kupila!
Mislim da ce nam to biti zadnji pokusaj prije nego krenemo u MPO vode!
Jako sam ljuta,tuzna,razocarana,ne mogu ni opisati kako se osjecam,jer se sve mi ovdje toliko mucimo da ostvarimo nesto sto drugima uspijeva bez problema,bez ikakvog planiranja i puno puta to i ne zele!
Ali evo,tako je kako je!
Testove vise necu raditi jer sigurno nisam trudna,cekam M i nadam se da ce doci cim prije i onda cemo jos jednom pokusati,iako,ako nije do sad uspjelo,ne polazem nikakve nade ni u taj sljedeci/zadnji ciklus prije nego krenemo dalje!
Molila bih samo ako netko moze staviti link onih jako osjetljivih trakica koje ste narucivale sa Amazona da si ih i ja kupim jer ove kineze vise ne zelim vidjeti ni na slici!?
Vama ostalim curama koje i dalje imate svoje sjenice od srca zelim da one uskoro postanu prave pravcate crtice😘❤️
Pozdrav svima 😊
Meni ovako izgleda mjerenje ovulacijskog testa od danas 😊
(Ljubicasti stapic je normalno vjerodostojan samo sa onim sto monitor ocita ali ipak i linije se vide jako dobro iako kazu u ClearBlue da se ne treba drzati ovih linija mnogo)
Juce:
28.12 pocela menga:
Pregled za Januar tj. sada:
Akcija je oznacena sa malim ♥️ na monitoru, mislim da smo pokriveni dobro sto se toga tice 😊
Mislim da je ovulacija se jos jucer desila tako da mogu poceti vec od Ovulacija + 9 dan da testiram 🥰
Naravo pocnem sa najjeftinijim trakicama samo zbog usporedbe iz dana u dan kako se crtica pojacava ako dodje do trudnoce.
U prvom ciklusu pokusaja sam imala slabe linije i nazalost doslo je do gubitka, u drugom nije se desilo nista a sada u trecem cemo vidjeti za koji dan 🥰
Kcerkica 2015 ♥️
Spontani Novembar 2019 5+3tt
Spontani April 2020 5+4tt
Da te utjesim ja sam danas iz fore probala kineza pišnuti i bijel je kao suza bez ikakve crtice. A imamo iste testove. Pa eto malo nade da ti dam 😂
Hvala ti na utjesi😂😂😂 ja na danasnjem testu,doduse nakon treceg urina tek ne vidim i neku jasnu crticu kao na jucerasnjem prvom urinu,pa mi to daje mozda neki znak da se nesto stvarno dogada? Uz naravno odsustvo apsolutno svih mogucih simptoma pms-a koje sam imala svaki mjesec,sada nista a trebala bi doci za 3,4 dana max 😂
Pozdrav svima 😊
Meni ovako izgleda mjerenje ovulacijskog testa od danas 😊
(Ljubicasti stapic je normalno vjerodostojan samo sa onim sto monitor ocita ali ipak i linije se vide jako dobro iako kazu u ClearBlue da se ne treba drzati ovih linija mnogo)
Juce:
28.12 pocela menga:
Pregled za Januar tj. sada:
Akcija je oznacena sa malim ♥️ na monitoru, mislim da smo pokriveni dobro sto se toga tice 😊
Mislim da je ovulacija se jos jucer desila tako da mogu poceti vec od Ovulacija + 9 dan da testiram 🥰
Naravo pocnem sa najjeftinijim trakicama samo zbog usporedbe iz dana u dan kako se crtica pojacava ako dodje do trudnoce.
U prvom ciklusu pokusaja sam imala slabe linije i nazalost doslo je do gubitka, u drugom nije se desilo nista a sada u trecem cemo vidjeti za koji dan 🥰
Edit:
Prepravila sam post jer sam postavila preveliku rezoluciju slika 🤦🏼♀️
Kcerkica 2015 ♥️
Spontani Novembar 2019 5+3tt
Spontani April 2020 5+4tt
Anchy, pa tebi sam drzala fige u prethodnom postu 😀
Arwen bas mi je jako zao, ali 4 dana do m je jos rano, nista nije izgubljeno dok ne dode. Znam da si sad razocarana i nemas vjere i najgore je tako ponadat se i onda nista, i sama se toga bojim. Sigurna sam da ces u ovoj godini imati svoju bebicu, kao i sve mi. Nije ni mpo kraj svijeta, bitno je da se dode do cilja! 💗
Marinastam wow kako ti mozes fotke izravno staviti tu, a meni ne zeli, nego moram link? Super ste pokrili! Sada krece odbrojavanje!
Ja sam odlucila da necu nikakve suplemente piti sljedeci ciklus ako ovaj nije uspio.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Hvala ti Sanjaaa! To i mene jedino drzi jer prekjucer kad sam ga radila nisam mogla ni da hocu zamisliti sjenu
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Hvala ti na utjesi😂😂😂 ja na danasnjem testu,doduse nakon treceg urina tek ne vidim i neku jasnu crticu kao na jucerasnjem prvom urinu,pa mi to daje mozda neki znak da se nesto stvarno dogada? Uz naravno odsustvo apsolutno svih mogucih simptoma pms-a koje sam imala svaki mjesec,sada nista a trebala bi doci za 3,4 dana max 😂
Da manje se vidi na danasnjem neg jucerasnjem al moguce zbog urina da. Ponovi sutra sa jutarnjim i drzim 🤞🤞🤞 da je to to
Sortiraj odgovore
Najstariji