Crnerupe, drzim fige da nase sjene potamne i da je to stvarno to! Ova gornja se jace vidi!
Ja cu dat popodne muzu da pisa po testovima da vidim hoce li i on biti trudan i valjaju li testovi 🤣🤣
Ostale zene, kak ste danas? Kako se osjecate
..mi došli sa šetnje, jedva sam hodala.. niš ne mogu, sise me bole do ludila..
Važem dal da odem po test ili ne 😁
…uglavnom ona koja nece doci nije došla 😁😁
Otidi po testove. Uzmi dva :D jedan za popodne u slucaju da bude negativan i jedan sutra ujutro s prvim urinom 🥳🥳🥳🥳😃🙈
Crnerupe, drzim fige da nase sjene potamne i da je to stvarno to! Ova gornja se jace vidi!
Ja cu dat popodne muzu da pisa po testovima da vidim hoce li i on biti trudan i valjaju li testovi 🤣🤣
A kaj, za mene ne držiš fige ? Lepo, lepo 😘
Da te utjesim ja sam danas iz fore probala kineza pišnuti i bijel je kao suza bez ikakve crtice. A imamo iste testove. Pa eto malo nade da ti dam 😂
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Pozdrav cure!
Na mom kinezu jutros nema ni sjene😒
Nikad ih vise necu koristiti!
Uglavnom,ovaj mjesec od mene nista,M stize po kalendaru za 4 dana, pa cu sljedeci ciklus probati opet s nocurkom on NW jer ste rekle da je on jaci,i sa onim sirupom sto je Breskva kupila!
Mislim da ce nam to biti zadnji pokusaj prije nego krenemo u MPO vode!
Jako sam ljuta,tuzna,razocarana,ne mogu ni opisati kako se osjecam,jer se sve mi ovdje toliko mucimo da ostvarimo nesto sto drugima uspijeva bez problema,bez ikakvog planiranja i puno puta to i ne zele!
Ali evo,tako je kako je!
Testove vise necu raditi jer sigurno nisam trudna,cekam M i nadam se da ce doci cim prije i onda cemo jos jednom pokusati,iako,ako nije do sad uspjelo,ne polazem nikakve nade ni u taj sljedeci/zadnji ciklus prije nego krenemo dalje!
Molila bih samo ako netko moze staviti link onih jako osjetljivih trakica koje ste narucivale sa Amazona da si ih i ja kupim jer ove kineze vise ne zelim vidjeti ni na slici!?
Vama ostalim curama koje i dalje imate svoje sjenice od srca zelim da one uskoro postanu prave pravcate crtice😘❤️
Pozdrav svima 😊
Meni ovako izgleda mjerenje ovulacijskog testa od danas 😊
(Ljubicasti stapic je normalno vjerodostojan samo sa onim sto monitor ocita ali ipak i linije se vide jako dobro iako kazu u ClearBlue da se ne treba drzati ovih linija mnogo)
Juce:
28.12 pocela menga:
Pregled za Januar tj. sada:
Akcija je oznacena sa malim ♥️ na monitoru, mislim da smo pokriveni dobro sto se toga tice 😊
Mislim da je ovulacija se jos jucer desila tako da mogu poceti vec od Ovulacija + 9 dan da testiram 🥰
Naravo pocnem sa najjeftinijim trakicama samo zbog usporedbe iz dana u dan kako se crtica pojacava ako dodje do trudnoce.
U prvom ciklusu pokusaja sam imala slabe linije i nazalost doslo je do gubitka, u drugom nije se desilo nista a sada u trecem cemo vidjeti za koji dan 🥰
Kcerkica 2015 ♥️
Spontani Novembar 2019 5+3tt
Spontani April 2020 5+4tt
Da te utjesim ja sam danas iz fore probala kineza pišnuti i bijel je kao suza bez ikakve crtice. A imamo iste testove. Pa eto malo nade da ti dam 😂
Hvala ti na utjesi😂😂😂 ja na danasnjem testu,doduse nakon treceg urina tek ne vidim i neku jasnu crticu kao na jucerasnjem prvom urinu,pa mi to daje mozda neki znak da se nesto stvarno dogada? Uz naravno odsustvo apsolutno svih mogucih simptoma pms-a koje sam imala svaki mjesec,sada nista a trebala bi doci za 3,4 dana max 😂
Pozdrav svima 😊
Meni ovako izgleda mjerenje ovulacijskog testa od danas 😊
(Ljubicasti stapic je normalno vjerodostojan samo sa onim sto monitor ocita ali ipak i linije se vide jako dobro iako kazu u ClearBlue da se ne treba drzati ovih linija mnogo)
Juce:
28.12 pocela menga:
Pregled za Januar tj. sada:
Akcija je oznacena sa malim ♥️ na monitoru, mislim da smo pokriveni dobro sto se toga tice 😊
Mislim da je ovulacija se jos jucer desila tako da mogu poceti vec od Ovulacija + 9 dan da testiram 🥰
Naravo pocnem sa najjeftinijim trakicama samo zbog usporedbe iz dana u dan kako se crtica pojacava ako dodje do trudnoce.
U prvom ciklusu pokusaja sam imala slabe linije i nazalost doslo je do gubitka, u drugom nije se desilo nista a sada u trecem cemo vidjeti za koji dan 🥰
Edit:
Prepravila sam post jer sam postavila preveliku rezoluciju slika 🤦🏼♀️
Kcerkica 2015 ♥️
Spontani Novembar 2019 5+3tt
Spontani April 2020 5+4tt
Anchy, pa tebi sam drzala fige u prethodnom postu 😀
Arwen bas mi je jako zao, ali 4 dana do m je jos rano, nista nije izgubljeno dok ne dode. Znam da si sad razocarana i nemas vjere i najgore je tako ponadat se i onda nista, i sama se toga bojim. Sigurna sam da ces u ovoj godini imati svoju bebicu, kao i sve mi. Nije ni mpo kraj svijeta, bitno je da se dode do cilja! 💗
Marinastam wow kako ti mozes fotke izravno staviti tu, a meni ne zeli, nego moram link? Super ste pokrili! Sada krece odbrojavanje!
Ja sam odlucila da necu nikakve suplemente piti sljedeci ciklus ako ovaj nije uspio.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Hvala ti Sanjaaa! To i mene jedino drzi jer prekjucer kad sam ga radila nisam mogla ni da hocu zamisliti sjenu
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji