Ja narucujem s ebaya, ali mi kasne ovaj mjesec pa sam ove iz mulera.
Breskva a sto kazu trakice?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Uf, hvala na brzim odgovorima!😊
Justagirl, mozes proslijediti link na njuskalu?
Anchy, anaid, koliko dugo treba cekati da stignu s aliexpressa?
Ovisi, cca 3 tjedna. Nekad me iznenadi i prije i nekad i malo kasnije
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Nina ja koristim Clearblue on je malo skuplji ali zato koristim svaki drugi dan i tek kad bude (blicajuci) smajlic onda koristim sljedeca 3 dana svaki dan da uhvatim pik tak da je oke... danas mi je 14dc i po testiovina još nisam blizu O
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Evo vidim da svijetle pomalo,kod mene ovaj mjesec nije bilo postepeno do pika,bilo
mi je sve svijetlo jedva primjerno i samo odjedanput PIK,zato sam se i pitala dali ce uopce doci do pika,ali eto 1.1 se zacrvenilo. Jucer sam imala bolove oko desnog jajnika sto mislim da je O moguca iz njega, samo me zanima ako netko zna dali ti bolovi tjekom O znace da ovulacija nastupa istog trena ili da ce tek nastupit?
Evo slike mojih trakica di se vidi nagli porast u jedan dan https://ibb.co/122gPzz
Cure, ja kupila danas ulje noćurke, kako se ono pije? Kroz cijeli ciklus?
Nova ne. Pije se od prvog dana ciklusa do ovulacije...poslije ovulacije ne.
Breskva mene isto to zanima za bolove i O...meni kad je PIK mene uvijek taj dan rastura jajnik...tocno ga osjecam i uvijek imam feeling da bas tad imam O a po trakicama tek kazu nakon 24-48h nastupa pa mi to cudno bas 🤔
Pa kuzis to je i meni cudno,sad sam bas citala po nekim forumima da neke cure kazu da bas tog trena se odvija O tj da je doslo do puknuca i da tada jajna stanica krece svoj put .. e sad.. dali je istina ko ce ga znat
I skuzila sam isto na stranim forumima,nakon O cure jedu orasaste plodove,da to pomaze kod zaceca... mozda mi je bolje da vise ne citam nista 😂
Breskva tako ja danas citam kako zlica maslinovog ulja ujutro nataste pomaze zacecu,pa cak i smokve suhe ..
I fino pocnem danas i ulje pit😂😂😂😂
Što sve nećemo jest i pit i da nam napokon dođe taj + 🤭
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi