Tamnija je od jučer, sad samo nek nastavi tamnit ❤ slee a ti sad na odbrojavanju...ta 2 tjedna kao vječnost jel tak??
I ja sam sad kupila ulje nocurka pa da i to probamo 🤣
Sve isprobavam dok ne uspijemo hahahha 😅😅😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Je tamnija, ali bi prije rekla da bude sutra.. piski jos navecer svakako. Temperaturu mjeris ?
Kod mene nis, i dalje svjetla. Bit ce opet kasnija ovulacija. Ali mi se cini da ima vise sluzi makar i dalje vodena.
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Temp.ne mjerim...samo trakice :) tebi jos svjetla? Jel tamnija nego jucer?
Bok cure,
Vidim da sve koristite trakice pa me zanima gdje ih kupujete, a da nisu ove skupe? Tek sam ovaj mjesec prvi put kupila u mulleru, ali vidim nece mi paket biti dovoljan da odredim ovulaciju, a poskupe su.🙈
Hvala!
Ja uzimam s njuskala od jedne divne gospode...30 lh trakica i 5 testova za trudnocu za 90kn :)
Ja uzimam s njuskala od jedne divne gospode…30 lh trakica i 5 testova za trudnocu za 90kn :)
..imaš ih preko AliExpressa 10 komada za 8 kn.. ja ih od tamo naručujem
Ja sam ovaj mjesec pila nocurak kad se sjetim i temperaturu bi mjerila kad se sjetim,sad zadnjih 3 dana bas ju mjerim u isto vrijeme i jos nemam skok u temperaturi.
usporedbom na prosli mjesec je skocila sutra pa cemo vidit. Iscjedak mi je danas kremast,egg sam imala prije 2/3 dana jucer vodenast a danas je kremast,sad neznam sta da mislim dali je O bila jucer ili danas. Iscjedak govori da je prosla,temp da jos nije.
Justagirl po meni ce ti sutra biti pik,jos fali da potamni.. ali eto probaj jos veceras
Temp.ne mjerim…samo trakice :) tebi jos svjetla? Jel tamnija nego jucer?
Ma nije nis tamnije, prosli ciklus tek 13 dc pocela tamnit a pik bio 15 dc. Znaci nekako mislim da ce opet tako nekako.
I ja trakice sa aliexpressa, 50 komada + 10 testa za trudnocu cca 80/90 kn
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Uf, hvala na brzim odgovorima!😊
Justagirl, mozes proslijediti link na njuskalu?
Anchy, anaid, koliko dugo treba cekati da stignu s aliexpressa?
Sortiraj odgovore
Najstariji