Hvala svima ns dobrodošlici!
29 godina, MD 33; 4-5 mjeseci se ne štitimo.
Ovo će biti prvi ciklus s trakicama i BT pa se nadam uspjehu - jer gledajući kalendar mislim da niti jednom do sada nismo pogodili dobre dane 😑
MD je također jučer pristao na činjenicu da ukoliko želimo bebu postoje plodni i neplodni dani ( do prije par mjeseci mu je to bila čista glupost i radila sam mu pritisak pri samom spomenu ovulacije😁).
Tako da malo više nade ulažem u nadolazeće cikluse!
Martina - čestitke 😊
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Irma90 sretno! Ako ti muža opterećuje priča o ovulaciji nemoj mu niti govorit da je i kad je jer će Vam oboma bit pritisak. Želim vam uspjeh čim prije!
url=https://lilypie.com]
Ja sam napravila clearblue koji se radi ranije i pise nicht schwanger tako dq jedva cekam M da idem dalje nadat se i svaki drugi dan odnose i ginekologica 21.1 sretno drugima
E i narucila sam s amazona kucni test muske sperme neznam dal je to itko radio😂15e pa rekoh nek se i to nadje😂
Kad trebaš dobit? Gle nisu se ti clearblue digital pokazali pouzdani u ranijem piškanju. Šansa postoji još!
url=https://lilypie.com]
Ja sam napravila clearblue koji se radi ranije i pise nicht schwanger tako dq jedva cekam M da idem dalje nadat se i svaki drugi dan odnose i ginekologica 21.1 sretno drugima
Nije toliko bitno koliko je dana do M, nego koliko je proslo od O. Pred koliko dana je bila O
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Trebam dobit u utorak srijedu
Ovulacija je bila na bozic 8,9 dana znaci
Trebam dobit u utorak srijedu
Ovulacija je bila na bozic 8,9 dana znaci
Pa znaci da je jos rano za test! Rijetke su zene koje odmah 8 ili 9 DPO vide ikakvu crtu,ima puno slucajeva i na sami dan M da se ne vidi plus,a iduci dan se vidi. Svako tijelo je drugacije i upravo tu dolazi do razlika lucenja HCG-a..naravno ovisi i o satu i minuti implantacije i danu nakon O kojeg je oplodena jajna stanica,ali ima dosta zena kojoj se ne luce odmah velike kolicine HCG-a koje bi se vidjele na testu,a putem krvi se vidi da je zapravo T u pitanju i ima jos sanse da bude pozitivan! 🤞🏻😁
Eh,jutros sam skoro zaspala na posao pa sam u zurbi i zaboravila ponijeti jedan testic da napravim,ali mislim da je O na rasporedu danas 🤣
Marinalin kakav je to kućni test muške spreme? 😁
8-9 dana je debelo pre rano za test kao što su ti i cure već rekle.
Ja sam takva ovisnica o tim testovima da bi se najradije odmah nakon keksa testirala 😁😁😁
Ali na žalost, svjesna sam da treba proći vremena..
Nego, MD je meni prije par mjeseci tvrdio da nema trudnoća veze s plodnim ili neplodnim danima nego da se treba OPUSTITI i bude bebu donjela roda koja ne prati plodne / neplodne dane (koji njemu stvaraju pritisak naravno).
Sad nakon par mjeseci je promjenio priču i pita on mene da jel bi ja mogla malo detaljnije pratiti kad su meni plodni dani pa da mi pripazimo na to 😁
A mojoj sreći nema kraja! Meni to ne stvara pritisak - veći mi je pritisak kad zabrijem da sam trudna a na kraju dođe M (i to par dana ranije od očekivanog)!
Ovaj mjesec sam ćak umislila sve moguće simptome trudnoće i bila sam uvjerena da je to to 😁
Ali eto, ipak će 2020 biti naša godina!
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Sortiraj odgovore
Najstariji