Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Irma90
    03. Siječanj 2020. 04:44

Hvala svima ns dobrodošlici!
    29 godina, MD 33; 4-5 mjeseci se ne štitimo.
    Ovo će biti prvi ciklus s trakicama i BT pa se nadam uspjehu - jer gledajući kalendar mislim da niti jednom do sada nismo pogodili dobre dane 😑
    MD je također jučer pristao na činjenicu da ukoliko želimo bebu postoje plodni i neplodni dani ( do prije par mjeseci mu je to bila čista glupost i radila sam mu pritisak pri samom spomenu ovulacije😁).
    Tako da malo više nade ulažem u nadolazeće cikluse!

Martina - čestitke 😊

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

Mallla
    03. Siječanj 2020. 07:42

Irma90 sretno! Ako ti muža opterećuje priča o ovulaciji nemoj mu niti govorit da je i kad je jer će Vam oboma bit pritisak. Želim vam uspjeh čim prije! 

url=https://lilypie.com]

03. Siječanj 2020. 07:44

Ja sam napravila clearblue koji se radi ranije i pise nicht schwanger tako dq jedva cekam M da idem dalje nadat se i svaki drugi dan odnose i ginekologica 21.1 sretno drugima

03. Siječanj 2020. 08:28

E i narucila sam s amazona kucni test muske sperme neznam dal je to itko radio😂15e pa rekoh nek se i to nadje😂

Mallla
    03. Siječanj 2020. 08:45

Kad trebaš dobit? Gle nisu se ti clearblue digital pokazali pouzdani u ranijem piškanju. Šansa postoji još! 

url=https://lilypie.com]

Slee
    03. Siječanj 2020. 08:45

Marinalin

Ja sam napravila clearblue koji se radi ranije i pise nicht schwanger tako dq jedva cekam M da idem dalje nadat se i svaki drugi dan odnose i ginekologica 21.1 sretno drugima

Nije toliko bitno koliko je dana do M, nego koliko je proslo od O. Pred koliko dana je bila O

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

03. Siječanj 2020. 09:03

Trebam dobit u utorak srijedu
    Ovulacija je bila na bozic 8,9 dana znaci

03. Siječanj 2020. 09:09

Marinalin

Trebam dobit u utorak srijedu
    Ovulacija je bila na bozic 8,9 dana znaci

Pa znaci da je jos rano za test! Rijetke su zene koje odmah 8 ili 9 DPO vide ikakvu crtu,ima puno slucajeva i na sami dan M da se ne vidi plus,a iduci dan se vidi. Svako tijelo je drugacije i upravo tu dolazi do razlika lucenja HCG-a..naravno ovisi i o satu i minuti implantacije i danu nakon O kojeg je oplodena jajna stanica,ali ima dosta zena kojoj se ne luce odmah velike kolicine HCG-a koje bi se vidjele na testu,a putem krvi se vidi da je zapravo T u pitanju i ima jos sanse da bude pozitivan! 🤞🏻😁

03. Siječanj 2020. 09:11

Eh,jutros sam skoro zaspala na posao pa sam u zurbi i zaboravila ponijeti jedan testic da napravim,ali mislim da je O na rasporedu danas 🤣

Irma90
    03. Siječanj 2020. 09:51

Marinalin kakav je to kućni test muške spreme? 😁
    8-9 dana je debelo pre rano za test kao što su ti i cure već rekle.
    Ja sam takva ovisnica o tim testovima da bi se najradije odmah nakon keksa testirala 😁😁😁
    Ali na žalost, svjesna sam da treba proći vremena..
    Nego, MD je meni prije par mjeseci tvrdio da nema trudnoća veze s plodnim ili neplodnim danima nego da se treba OPUSTITI i bude bebu donjela roda koja ne prati plodne / neplodne dane (koji njemu stvaraju pritisak naravno).
    Sad nakon par mjeseci je promjenio priču i pita on mene da jel bi ja mogla malo detaljnije pratiti kad su meni plodni dani pa da mi pripazimo na to 😁
    A mojoj sreći nema kraja! Meni to ne stvara pritisak - veći mi je pritisak kad zabrijem da sam trudna a na kraju dođe M (i to par dana ranije od očekivanog)!
    Ovaj mjesec sam ćak umislila sve moguće simptome trudnoće i bila sam uvjerena da je to to 😁
    Ali eto, ipak će 2020 biti naša godina!

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.