Ja sam sad vidila da ovaj test sto mi dolazi s interneta u utorak pokazuje kolicinu i pokretljivost tako da u utorak testitlram muza i javim vam😂
Ja sam sad vidila da ovaj test sto mi dolazi s interneta u utorak pokazuje kolicinu i pokretljivost tako da u utorak testitlram muza i javim vam😂
Bas me zanima 🤣 de mi slikaj koji si kupila možda da i to isprobamo 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure ono što sam ja do sada čitala je to da zapravo boli kada se folikul napinje tj raste i da boli pred Ovulaciju, a nakon više ne. Dok neki kažu da boli nakon što bude O. Zapravo se ni ne treba sexati na dan O nego prije, takobda kad osjetite bol ajdete u akciju, tada O samo što nije!
url=https://lilypie.com]
Nova ne. Pije se od prvog dana ciklusa do ovulacije…poslije ovulacije ne.
Hvala na info! Ako dođe slijedeća M, spremna sam krenuti sa noćurkom 😊
A ovo već duže vrijeme želim pitati...dali vi poslije seksa imate kao neku nelagodu unutra? Kao da osjetim spermu da vrluda...čak mi nekad bude kao ovulacijski bolovi tak nešto slično 😅 mislim ništa strašno samo me zanima dali je svakom tako ili ne 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mallla moze biti i to da...
ja mislim da cu jos veceras jednom akcijat da budem sigurna i onda cekat ... ali u utorak cu bas pitat ginica sta znaci ta bol da vidimo sta ce rec.
Ana.b ja iskreno ne osjetim nista,kad sve odradimo ostanem malo lezat kad se dignem moram se zaletit u wc jer iz mene pocne curit ono sto nije uslo,i cak nikad nisam osjetila niti spremu u sebi kad svrsi, eto iskreno...
Slee definitivno ti je jucer bio pik!
Ana.b ja osjetim samo tijekom akcije ako sam pred ovulaciju jer me onda boli. Ali nelagodu nemam osim ako sam suha....
url=https://lilypie.com]
Uf, hvala na brzim odgovorima!😊
Justagirl, mozes proslijediti link na njuskalu?
Anchy, anaid, koliko dugo treba cekati da stignu s aliexpressa?
..kad sam ih naručila u 10 mj, za 3 tjedna.. ali sad kad je Božić, naručila u krajem 11 mj još ih nema.. Naručila sam ih 50 komda ako želiš, a tvoje ne dođu u međuvremenu, i meni kada ne dođe ona koja bi trebala za 9 dana, ALI NEBUDE došla, pošaljem ti 😅
Cure ono što sam ja do sada čitala je to da zapravo boli kada se folikul napinje tj raste i da boli pred Ovulaciju, a nakon više ne. Dok neki kažu da boli nakon što bude O. Zapravo se ni ne treba sexati na dan O nego prije, takobda kad osjetite bol ajdete u akciju, tada O samo što nije!
..ooooooo, onda smo pokrili ❤🤞🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji