Htjela sam napisat dobiješ li uvijek 14 dpo? A napisama sam 16 😂
url=https://lilypie.com]
E da i sanjala sam lud san.... Znači išla sam rodit u Mostar, pješke 😂😂😂😂 kao došla ja tamo i plešu neki ljudi a ja tražim doktora, nemam trudove ni ništa pa odlučujem ić u shoping centar...,
Anchy ma sve ti može biti znak a ne mora, ti si onda danas 6dpo, a znači dobiješ uvijek 16dpo ili? Po ovome još 8 dana do M, nekako teško povkerovati da bi nešto osjetila osim potencijalno implatacije!
Kod mene 8dpo, novosti nema osim da mi je temp. Porasla, jedva se se držala na 36.4 a sad je na 36.6 vidjet ćemo jel to slučajno danas ili što. Grudi su mi velike i teške ali nisu više osjetljive. Iako imam viška kila osjećam se nekako šlang ovih dana. I jučer me oštro žicalo par puta preko maternice…. E sad ja se uvijek nadam ali ne očekujem da smo uspjeli!
..temperatura mi je od 37/37.2 ..varira tokom dana, a ja ovu noc sanjala da radila testove i svi bili pozitivni 😁.
Kada trebaš NE DOBIT ?!
Anchy ma sve ti može biti znak a ne mora, ti si onda danas 6dpo, a znači dobiješ uvijek 16dpo ili? Po ovome još 8 dana do M, nekako teško povkerovati da bi nešto osjetila osim potencijalno implatacije!
Kod mene 8dpo, novosti nema osim da mi je temp. Porasla, jedva se se držala na 36.4 a sad je na 36.6 vidjet ćemo jel to slučajno danas ili što. Grudi su mi velike i teške ali nisu više osjetljive. Iako imam viška kila osjećam se nekako šlang ovih dana. I jučer me oštro žicalo par puta preko maternice…. E sad ja se uvijek nadam ali ne očekujem da smo uspjeli!
..temperatura mi je od 37/37.2 ..varira tokom dana, a ja ovu noc sanjala da radila testove i svi bili pozitivni 😁.
Kada trebaš NE DOBIT ?!
E pa nek ti se ostvari san 😄
Dobro po trmperaturi kroz dan ne možeš znati ništa ako je nisi prije pratila kroz dan. Iako kada je tako oko 37 onda htio ili ne nadaš se!
Moj prvi dan D je ponedjeljak, a onda drugi dan D petak (ako je Ovulacija bila 23dc). I da sada stalno osjećam jajnike i vlažnost pa me ne bi čudilo da ipak u ponedjeljak dobijem.
Tera kako si ti? Jel na kraju menga ili?
Hahahahaha koji ludi snovi 😂
Martina nam se nista ne javlja, a bas me zanima razvoj situacije.
Cure, meni lh trakica istog intenziteta kao jucer, nista nije svijetlija. Sad me to bas brine. Izgleda da je neki problem ipak.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Kada trebaš NE DOBIT ?!
Dobro po trmperaturi kroz dan ne možeš znati ništa ako je nisi prije pratila kroz dan. Iako kada je tako oko 37 onda htio ili ne nadaš se!
Moj prvi dan D je ponedjeljak, a onda drugi dan D petak (ako je Ovulacija bila 23dc). I da sada stalno osjećam jajnike i vlažnost pa me ne bi čudilo da ipak u ponedjeljak dobijem.
Jucer lagano krvarenje, danas smedjarim malo, temp je niska, neznam sta da mislim, nemam nikakvog bola..
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Cure, meni lh trakica istog intenziteta kao jucer, nista nije svijetlija. Sad me to bas brine. Izgleda da je neki problem ipak.
Slee može biti da je 2 dana istog intenziteta, tako je meni bilo kada sam prvi put zanijela... sutra ponovi, trebala bi ti biti slabija 😉
Kada trebaš NE DOBIT ?!
..držim fige da ne dođe 🤞🏼
Cure, meni lh trakica istog intenziteta kao jucer, nista nije svijetlija. Sad me to bas brine. Izgleda da je neki problem ipak.Sleemože biti da je 2 dana istog intenziteta, tako je meni bilo kada sam prvi put zanijela… sutra ponovi, trebala bi ti biti slabija 😉
Meni je 1.1. bila tamnija od kontrolne, 2.1. jos tamnija, a jucer i prekjucer samo mrvicu svjetlija od kontrolne.
Evo i slika
https://ibb.co/D7dhWVt
Ne znam, ili su ciste, ili mi je taj moj nizak progesteron ili su trakice preosjetljive. Ovulaciju stvarno jesam osjetila i mislim da je bila, osim ako to nije bilo pucanje cisti
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
..Cure, Vi ste vadile hormone, ono 21-vi dan ciklusa, pa između 3 i 5 dana ciklusa ?
Sortiraj odgovore
Najstariji