Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Studeni 2019. 12:41

Mika111

Martina, evo stigla moja m danas, znaci da smo skroz fulali ovulaciju ovaj ciklus, ali dobro novi ciklus nova nada❤❤
    Imam osjecaj da mi se sve to od klomifena zbrčkalo, prosli mjesec je m dosla 11 dana nakon o, a ovaj nisam ocito ni ulovila o😞😞

Hmm...bas mi zao...da Klomifen nekom pomogne nekom ne. Jezi ga...Oces ga opet uzimat? Sta ces dalje?

anKol
    16. Studeni 2019. 12:51

Meni je danas 14dpo, testic nemam da pisnem, tako da cekam dal ce doc gadura ili ne...tempicu sam tek jucer pocela pratit tako da se na to ne mogu oslonit

Breskva
    16. Studeni 2019. 13:13

AnKol neka je sa srecom,cekamo plusic ☺️
    ❤️❤️🤞🤞🤞🤞

anKol
    16. Studeni 2019. 13:19

Breskva

AnKol neka je sa srecom,cekamo plusic ☺️
    ❤️❤️🤞🤞🤞🤞

Hvalaaa :)

Mika111
    16. Studeni 2019. 13:34

Martina1982

Mika111

Martina, evo stigla moja m danas, znaci da smo skroz fulali ovulaciju ovaj ciklus, ali dobro novi ciklus nova nada❤❤
    Imam osjecaj da mi se sve to od klomifena zbrčkalo, prosli mjesec je m dosla 11 dana nakon o, a ovaj nisam ocito ni ulovila o😞😞

Hmm…bas mi zao…da Klomifen nekom pomogne nekom ne. Jezi ga…Oces ga opet uzimat? Sta ces dalje?

Mislim da ovaj mjesec necu, guzva mi je na poslu pa necu stići na folikulometrije, odlucili smo jos koji mjesec pokusati ovako pa cemo vidjeti sto dalje

Nova19
    16. Studeni 2019. 13:39

Bok cure! Ja 4 dpo sam se tako razbolila i to traje i traje već 4 dana... temperatura, glavobolja, kašalj, upala mjehura, povraćanje... i onda čitam da sve to može biti osjetljivije u T 😁😁 znam da je još puno prerano jer mislim da još nije ni došlo do implantacije, ako se nešto ulovilo uopće... sa tom boleštinom mislim da ništa od T ovaj ciklus ali nikad se ne zna... ja znam da kada je kod mene začeće u pitanju onda mi imunitet pada ispod nule.... ili sam jednostavno imala peh, rijetko sam bolesna...
    Vidjet ćemo za tjedan-dva... ali ovaj mjesec nekako sumnjam da bu išta 😑

16. Studeni 2019. 14:45

anKol

Meni je danas 14dpo, testic nemam da pisnem, tako da cekam dal ce doc gadura ili ne…tempicu sam tek jucer pocela pratit tako da se na to ne mogu oslonit

Drzim 🤞 da bude ➕. Kad uradis testic javi nam...🤭

16. Studeni 2019. 14:46

Mika111

Martina1982

Mika111

Hmm…bas mi zao…da Klomifen nekom pomogne nekom ne. Jezi ga…Oces ga opet uzimat? Sta ces dalje?

Mislim da ovaj mjesec necu, guzva mi je na poslu pa necu stići na folikulometrije, odlucili smo jos koji mjesec pokusati ovako pa cemo vidjeti sto dalje

Ma kuzim te. Dojadi to. Onda sretno u prirodnom 🤞. 

16. Studeni 2019. 14:48

Nova19

Bok cure! Ja 4 dpo sam se tako razbolila i to traje i traje već 4 dana… temperatura, glavobolja, kašalj, upala mjehura, povraćanje… i onda čitam da sve to može biti osjetljivije u T 😁😁 znam da je još puno prerano jer mislim da još nije ni došlo do implantacije, ako se nešto ulovilo uopće… sa tom boleštinom mislim da ništa od T ovaj ciklus ali nikad se ne zna… ja znam da kada je kod mene začeće u pitanju onda mi imunitet pada ispod nule…. ili sam jednostavno imala peh, rijetko sam bolesna…
    Vidjet ćemo za tjedan-dva… ali ovaj mjesec nekako sumnjam da bu išta 😑

Da mozda malo rano al nikad neznas kako ce nase tijelo reagirat. Ali cula sam i vidla da da su se neke trudnice u vrlo ranoj trudnoci razbolile al ne zbog prehlade nego eto. Pad imunitet. Reakcija tijela. U svakom slucaju moras cekati jos minimalno tjedan dana da bi mogla znati. Drzim 🤞 za ➕

16. Studeni 2019. 15:02

Ima li itko iskustva s konopljikom za zacece ili ste cule od nekog?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.