Pozdrav cure. Meni sutra 11 dpo.. Jako sam nestrpljiva.. Cice me svrbe i bole.. Neznam kad su me tak mucile.. Nekak sam dosta vlazna dolje, i neki zuckasti iscjedak i cesce sila na wc.. I povremeni mi dode mucno.. Daj boze da je to to.. Malena to je negativno na digitalcu.. :-( zao mi je...
Moja menga je ipak dosla jutros :/ al dobro ovaj ciklus mi je trajao 29 dana, to je veliko postignuce za mene, bez hormona nilad nije bio takav, al evo uz myoinositol mi se malo sredio, nadam se da ce i trudnoca bit uskoro
Ostalim curkama koje cekaju zelim plusice :)
Dobro jutro cure, ima nekih novosti? Plusica? 😁😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
VIII ODBROJAVANJE 2019
Suncica5 - 19.11.2019 - 2 dana🌱
Breskva - 23.11.2019 - 6 dana🌱
Arwen87 - 23.11.2019 - 6 dana🌱
Crnerupe - 24.11.2019 - 7 dana🌱
Emilijal - 25.11.2019 - 8 dana🌱
Martina1982 - 28.11.2019 - 11 dana 🌱
IX odbrojavanje 2019
Nova19 - 1.12.2019 - 14 dana🌱
Mallla - 4.12.2019 - 16 dana🌱
Sanja0508 - 9.12.2019 - 22 dana🌱
Marinalin - 9.12.2019 - 22 dana🌱
Tera_ - 13.12.2019 - 26 dana🌱
Moja menga je ipak dosla jutros :/ al dobro ovaj ciklus mi je trajao 29 dana, to je veliko postignuce za mene, bez hormona nilad nije bio takav, al evo uz myoinositol mi se malo sredio, nadam se da ce i trudnoca bit uskoro
Ostalim curkama koje cekaju zelim plusice :)
Steta da je dosla. Ali opet kao sto kazes 29 dana je super 👍
Mallla jesam dobro napisala ovo za O i sluz?
Hvala ti na ukazanom vremenu i objasnjenju 💜
❤
Da da Martina, kad je sluz watery ili vodenasta tada je početak pogodnog razdoblja i tada spermići imaju otvoren put u maternicu. A kada je sluz kao bjelanjak od sirovog jaja ili Egg white tada je idealno jer tada spermići praktički dobiju turbo pogon, to je sluz u kojoj oni klize u matrrnicu bez zapinjanja. Svaka druga sluz je nepogodno što zbog gustoće i ljepljivosti a još i zbog PH, jer to sve ih ili ubije ili im onemogući prolaz. Toliko je toga što se mora poklopiti da kad čovjek o svemu razmisli ostat trudan jednako dobitku 7 na lotu!
Ja moram pohvaliti Noćurak u kapsulama. Sluzi imam od kad god je M završila, to nije još ovulacijska sluz ali je obilnija prilično nego inače.
Nisam se opskrbila trakicama ovaj ciklus al jedan dan ću svratit do Milera. Sada mi je cilj poslušati gin. I imati akciju 14 16 18 20 i 22 dc…. Pa ako ne upali ni to razmišljam da prije obrade za MPO pokušam s folikulometrijom, čisto da vidim kako dišu jajnici… Za sad je to samo ideja.
Drzimo 🤞🤞🤞🤞. Znaci i ona preporuca svaki drugi dan. 👍
Bok cure! Ja 4 dpo sam se tako razbolila i to traje i traje već 4 dana… temperatura, glavobolja, kašalj, upala mjehura, povraćanje… i onda čitam da sve to može biti osjetljivije u T 😁😁 znam da je još puno prerano jer mislim da još nije ni došlo do implantacije, ako se nešto ulovilo uopće… sa tom boleštinom mislim da ništa od T ovaj ciklus ali nikad se ne zna… ja znam da kada je kod mene začeće u pitanju onda mi imunitet pada ispod nule…. ili sam jednostavno imala peh, rijetko sam bolesna…
Vidjet ćemo za tjedan-dva… ali ovaj mjesec nekako sumnjam da bu išta 😑
Da mozda malo rano al nikad neznas kako ce nase tijelo reagirat. Ali cula sam i vidla da da su se neke trudnice u vrlo ranoj trudnoci razbolile al ne zbog prehlade nego eto. Pad imunitet. Reakcija tijela. U svakom slucaju moras cekati jos minimalno tjedan dana da bi mogla znati. Drzim 🤞 za ➕
Ja planiram napraviti test 35dc, ako ne dođe do tada… inače su mi ciklusi između 26 i 29d ali najkasnije prokrvarim 35dc… jednom sam piškila 27dc i imala biokemijsku 35dc … od tad sam si rekla da neću više piškit unaprijed, bolje da ne znam ako je išta bilo… a ako ne dođe do tada onda ću se ozbiljno ponadati 😁 meni to pada 1.12, kada ti planiraš piškiti?? 😊 držim palčeve da ti bude + i da se dalje pratimo 👏👏👏😊😊😊😊
Super drzim 🤞 da bude ➕. Pa meni pise da bi trebala doc 28.11. E sad dal cu izdrzat do tada a da ne uradim test vidit cu. Ali prije 10DPO necu sigurno. A sad sam tek 2DPO🤦♀️
Da da Martina, kad je sluz watery ili vodenasta tada je početak pogodnog razdoblja i tada spermići imaju otvoren put u maternicu. A kada je sluz kao bjelanjak od sirovog jaja ili Egg white tada je idealno jer tada spermići praktički dobiju turbo pogon, to je sluz u kojoj oni klize u matrrnicu bez zapinjanja. Svaka druga sluz je nepogodno što zbog gustoće i ljepljivosti a još i zbog PH, jer to sve ih ili ubije ili im onemogući prolaz. Toliko je toga što se mora poklopiti da kad čovjek o svemu razmisli ostat trudan jednako dobitku 7 na lotu!
Ja moram pohvaliti Noćurak u kapsulama. Sluzi imam od kad god je M završila, to nije još ovulacijska sluz ali je obilnija prilično nego inače.
Nisam se opskrbila trakicama ovaj ciklus al jedan dan ću svratit do Milera. Sada mi je cilj poslušati gin. I imati akciju 14 16 18 20 i 22 dc…. Pa ako ne upali ni to razmišljam da prije obrade za MPO pokušam s folikulometrijom, čisto da vidim kako dišu jajnici… Za sad je to samo ideja.
Drzimo 🤞🤞🤞🤞. Znaci i ona preporuca svaki drugi dan. 👍
Je kaže da je dovoljno svako drugi dan i taj dio dana od 14 do 22dc jer moje O najčešće budu u tom razdoblju. Ali kaže možete vi i svaki dan ako hoćete i pogleda me upitno valjda misleć rijetko tko to baš svai dan.... Rekoh ja Teško oooo
url=https://lilypie.com]
VIII ODBROJAVANJE 2019
Suncica5 - 19.11.2019 - 2 dana🌱
Breskva - 23.11.2019 - 6 dana🌱
Arwen87 - 23.11.2019 - 6 dana🌱
Crnerupe - 24.11.2019 - 7 dana🌱
Emilijal - 25.11.2019 - 8 dana🌱
Martina1982 - 28.11.2019 - 11 dana 🌱
IX odbrojavanje 2019
Nova19 - 1.12.2019 - 14 dana🌱
Mallla - 4.12.2019 - 16 dana🌱
Sanja0508 - 9.12.2019 - 22 dana🌱
Marinalin - 9.12.2019 - 22 dana🌱
Tera_ - 13.12.2019 - 26 dana🌱
Mene mozes pisat za novo odbrojavanje 15.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji