Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivancica46
    16. Studeni 2019. 15:10

Pozdrav svima znam da nije moja tema al ne znam gdje da se obratim jer sam nova tu , ugl ako neko moze da kaze svoje misljenje , imala sam mengu 29.10 i odnose s 13.11 na 14.11 (1 navecer) i sad ne znam tocno da li je to sve "proslo dobro" , po vasem misljenju da li su to bili plodni dani ili ne il pak kraj (za vikend sam imala kolicinski vlazno razdoblje prozirna sluz ovulacija ako se ne varam , da bih 12 vec bilo prestalo i javila se oskudna sluz bijela malo gusca , ciklusi su mi 29 dana prosjek ) . Hvala ako neko ima kakvo misljene bila bih zahvalna :peace:

16. Studeni 2019. 15:38

Ivancica46

Pozdrav svima znam da nije moja tema al ne znam gdje da se obratim jer sam nova tu , ugl ako neko moze da kaze svoje misljenje , imala sam mengu 29.10 i odnose s 13.11 na 14.11 (1 navecer) i sad ne znam tocno da li je to sve "proslo dobro" , po vasem misljenju da li su to bili plodni dani ili ne il pak kraj (za vikend sam imala kolicinski vlazno razdoblje prozirna sluz ovulacija ako se ne varam , da bih 12 vec bilo prestalo i javila se oskudna sluz bijela malo gusca , ciklusi su mi 29 dana prosjek ) . Hvala ako neko ima kakvo misljene bila bih zahvalna :peace:

Zavisi. Kolika ti je lutealna faza ciklusa?  Ako su ti ciklusi tocno na 29 dana i ako ti je lutealna faza 14 dana onda bi rekla da ti je O bila 13 ili 14.11. I po tome odnos koji ste imali bi bio u plodne dane.  Iscjedak koji si opisala bi po meni bio za O sto bi znacilo da se desila za vikend. Po tome bi odnos koji si navela bio prekasno. Tako da je dosta tesko reci kad je tocno bila. Ne znam da li mjeris temleraturu ili koristis mozda LH trakice? Da li si primjetila da ti se u prijasnjim ciklusima u nekim odredenim danima pojavljuje takav isti isjedak? 

Ivancica46
    16. Studeni 2019. 16:00

Martina1982

Ivancica46

Zavisi. Kolika ti je lutealna faza ciklusa? Ako su ti ciklusi tocno na 29 dana i ako ti je lutealna faza 14 dana onda bi rekla da ti je O bila 13 ili 14.11. I po tome odnos koji ste imali bi bio u plodne dane. Iscjedak koji si opisala bi po meni bio za O sto bi znacilo da se desila za vikend. Po tome bi odnos koji si navela bio prekasno. Tako da je dosta tesko reci kad je tocno bila. Ne znam da li mjeris temleraturu ili koristis mozda LH trakice? Da li si primjetila da ti se u prijasnjim ciklusima u nekim odredenim danima pojavljuje takav isti isjedak?

Pa isjedak uvijek imam ajmo rec prije i poslije ovulacije , po ovim sajtovima koliko sam skontala ovulacija je sredinom ciklusa tj vikendom mi je pocela ta sluz koje je bilo jako puno i koja je bila sva rastezljiva da sad ne idem u detalje , posto te nisam dobro razumjela odnose koje sam imala sa sri na cet su bili u vrijeme plodnih dana ovulacije ili je bilo kasno za ista da se desi , isto tako citam da ustvari ta gusta bijelkasta sluz onemogucuje spermijima da prodju dalje pa sad malo sam laik po tome 

16. Studeni 2019. 16:51

Ivancica46

Martina1982

Ivancica46

Zavisi. Kolika ti je lutealna faza ciklusa? Ako su ti ciklusi tocno na 29 dana i ako ti je lutealna faza 14 dana onda bi rekla da ti je O bila 13 ili 14.11. I po tome odnos koji ste imali bi bio u plodne dane. Iscjedak koji si opisala bi po meni bio za O sto bi znacilo da se desila za vikend. Po tome bi odnos koji si navela bio prekasno. Tako da je dosta tesko reci kad je tocno bila. Ne znam da li mjeris temleraturu ili koristis mozda LH trakice? Da li si primjetila da ti se u prijasnjim ciklusima u nekim odredenim danima pojavljuje takav isti isjedak?

Pa isjedak uvijek imam ajmo rec prije i poslije ovulacije , po ovim sajtovima koliko sam skontala ovulacija je sredinom ciklusa tj vikendom mi je pocela ta sluz koje je bilo jako puno i koja je bila sva rastezljiva da sad ne idem u detalje , posto te nisam dobro razumjela odnose koje sam imala sa sri na cet su bili u vrijeme plodnih dana ovulacije ili je bilo kasno za ista da se desi , isto tako citam da ustvari ta gusta bijelkasta sluz onemogucuje spermijima da prodju dalje pa sad malo sam laik po tome

Ako je bila rastezljiva kako kazes a ne ljepljiva to su dve razlicite stvari. Znaci ako je bila onako kao bjeljanjak onda ti je O bila za vikend. To je moje misljenje. I po tom bi onda odnos koji ste imali bio vec prekasan. Jer je sluz prosla 12.11 a vi ste imali odnos 13 na 14.11.E sad to je samo moje misljenje. Inace ta ljepljiva sluz onemogucuje spermicima prolazak ali to je vec nagovjestaj da je O prosla. 

Mallla
    16. Studeni 2019. 16:52

Haj cure. Vidim kod vas svega ima, samo čekamo još neki plusić da upadne.... Ja otprilike ulazim u navodno plodno razdoblje a za tjedan dana bi bila O ako je vjerovati FF u ito točno na rođendan, e pa možda mi bude Sretan rođendan 😀
    Taman tada vas ima grupica za piškenje plusića... Treba nam malo njih! 

url=https://lilypie.com]

16. Studeni 2019. 16:53

A ta rastezljiva sluz ili ti Egg white sluz se pojavljuje u vrijeme O i tada je najbolje vrijeme za imat odnos jer je ona tada prijatelj spermicima. Kad postane ljepljiva na dodir a ne rasteze se onda je vec kasno. Jer naravno sve sta je ljepljivo zadrzava odredeno sto se zaljepi za nju pa tako j spermice. Eto to je ono sto sam ja skuzila da se desava surfajuci na netu i citajuci druge koje su pisali svoja iskustva. 

16. Studeni 2019. 16:54

Mallla jesam dobro napisala ovo za O i sluz?

Ivancica46
    16. Studeni 2019. 16:57

Martina1982

Mallla jesam dobro napisala ovo za O i sluz?

Hvala ti na ukazanom vremenu i objasnjenju 💜 

Mallla
    16. Studeni 2019. 17:24

Da da Martina, kad je sluz watery ili vodenasta tada je početak pogodnog razdoblja i tada spermići imaju otvoren put u maternicu. A kada je sluz kao bjelanjak od sirovog jaja ili Egg white tada je idealno jer tada spermići praktički dobiju turbo pogon, to je sluz u kojoj oni klize u matrrnicu bez zapinjanja. Svaka druga sluz je nepogodno što zbog gustoće i ljepljivosti a još i zbog PH, jer to sve ih ili ubije ili im onemogući prolaz. Toliko je toga što se mora poklopiti da kad čovjek o svemu razmisli ostat trudan jednako dobitku 7 na lotu!
    Ja moram pohvaliti Noćurak u kapsulama. Sluzi imam od kad god je M završila, to nije još ovulacijska sluz ali je obilnija prilično nego inače. 
    Nisam se opskrbila trakicama ovaj ciklus al jedan dan ću svratit do Milera. Sada mi je cilj poslušati gin. I imati akciju 14 16 18 20 i 22 dc.... Pa ako ne upali ni to razmišljam da prije obrade za MPO pokušam s folikulometrijom, čisto da vidim kako dišu jajnici... Za sad je to samo ideja. 

url=https://lilypie.com]

Nova19
    16. Studeni 2019. 21:18

Martina1982

Nova19

Bok cure! Ja 4 dpo sam se tako razbolila i to traje i traje već 4 dana… temperatura, glavobolja, kašalj, upala mjehura, povraćanje… i onda čitam da sve to može biti osjetljivije u T 😁😁 znam da je još puno prerano jer mislim da još nije ni došlo do implantacije, ako se nešto ulovilo uopće… sa tom boleštinom mislim da ništa od T ovaj ciklus ali nikad se ne zna… ja znam da kada je kod mene začeće u pitanju onda mi imunitet pada ispod nule…. ili sam jednostavno imala peh, rijetko sam bolesna…
    Vidjet ćemo za tjedan-dva… ali ovaj mjesec nekako sumnjam da bu išta 😑

Da mozda malo rano al nikad neznas kako ce nase tijelo reagirat. Ali cula sam i vidla da da su se neke trudnice u vrlo ranoj trudnoci razbolile al ne zbog prehlade nego eto. Pad imunitet. Reakcija tijela. U svakom slucaju moras cekati jos minimalno tjedan dana da bi mogla znati. Drzim 🤞 za ➕

Ja planiram napraviti test 35dc, ako ne dođe do tada... inače su mi ciklusi između 26 i 29d ali najkasnije prokrvarim 35dc... jednom sam piškila 27dc i imala biokemijsku 35dc ... od tad sam si rekla da neću više piškit unaprijed, bolje da ne znam ako je išta bilo... a ako ne dođe do tada onda ću se ozbiljno ponadati 😁 meni to pada 1.12, kada ti planiraš piškiti?? 😊 držim palčeve da ti bude + i da se dalje pratimo 👏👏👏😊😊😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.