Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Studeni 2019. 05:42

crnerupe

Dakle,ako se sjecate prije tocno tjedan dana je negdje do navecer trebala biti moja O posto sam pratila s trakicama i pik je bio tokom noci i osjetila sam aktivnost jajnika,doduse ne jako kao inace,ali jesam😂 e sad…danas je 14.11. I ja odem na wc jutros,vidim isti iscjedak koji je bio prije O,rastezljiva sluz kao bjelanjak i sad ja totalno zbunjena jer sam ja mislila da me prekjucer i jucer jajnik bolio zbog hladnoce ili ne znam ti ni ja sta s tim da sam oba dana imala povisenu temperaturu i jos sam mislila u sebi reko ne opet neka upala ili viroza i danas vidim sto vidim..nije jasno nikako,ali mozda ako se nije primilo prvi put ovo dolazi kao popravni😂 ako je dupla O super,ako nije,vidjet cemo sve tamo do 24.11.,a ako zakasni znat cu i da je bila dupla O ovaj mj. Valjda 🤭🙈🥳

Da nezgodna situacija. Al ja bi vjerovala tempici. Jos ako se poklopila sa pikom. A mozda se sluz malo otegnula. Evo i ja vec sedam dana mokra sva. U svakom slucaju cekamo dan D. 🤭😁💆‍♀️🧘‍♀️

15. Studeni 2019. 05:45

VIII ODBROJAVANJE  2019
    Mika111 - 13.11.2019 -  …dana🌱
    Zvjezdica37 - 14.11.2019.- ...dana 🌱
    Suncica5 - 19.11.2019 - 4 dana🌱
    AnKol - 21.11.2019 - 6 dana 🌱
    Breskva - 23.11.2019 - 8 dana🌱
    Arwen87 - 23.11.2019 - 8 dana🌱
    Crnerupe - 24.11.2019 - 9 dana🌱
    Emilijal - 25.11.2019 - 10 dana🌱
    Martina1982 - 28.11.2019 - 13 dana 🌱
    IX odbrojavanje 2019
    Nova19 - 1.12.2019 - 16 dana🌱
    Mallla - 4.12.2019 - 18 dana🌱
    Sanja0508 - 9.12.2019 - 24 dana🌱
    Marinalin - 9.12.2019 - 24 dana🌱
    Tera_ - 13.12.2019 - 28 dana🌱

15. Studeni 2019. 08:01

Mika i zvjezdica ima li novosti🤗🤗🤗

zvjezdica37
    15. Studeni 2019. 08:04

Marinalin

Ima ima novosti-cekam👿svaki tren.test je negativan i ovaj ciklus je otpisan.temperatura takodjer pala i jos samo da krene...jos jedan promaseni ciklus u nizu

15. Studeni 2019. 08:07

zvjezdica37

Marinalin

Ima ima novosti-cekam👿svaki tren.test je negativan i ovaj ciklus je otpisan.temperatura takodjer pala i jos samo da krene…jos jedan promaseni ciklus u nizu

Zao mi je🤦‍♂️🤦‍♂️😥
    Meni kasni 2 dana danas cu test,iako mislim da je to od cajeva.
    Drz se🙈

Aneee
    15. Studeni 2019. 09:36

zvjezdica37

Marinalin

Ima ima novosti-cekam👿svaki tren.test je negativan i ovaj ciklus je otpisan.temperatura takodjer pala i jos samo da krene…jos jedan promaseni ciklus u nizu

Baš mi je žao 😓
    Ali možda bude baš božićni poklon 😁😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Breskva
    15. Studeni 2019. 09:40

Dobroo jutro cure,kako smo danas? Ima li kojeg plusica ili simptomcica na vidiku? 
    Ja sam jucer slavila,sestra mi je rodila prekrasnu curicu 🥰  svi uzbudeni i sretni ❤️
    Kod mene situacija za sad je ok nikakve promjene ja sam danas 4  ili 5 dpo , nisam sigurna zbog tog sto sam imala pozitivnu trakicu ujutro i navecer umirala od bolova pa mislim da mi je tad bila O...
     sve u svemu bas bi bila happy da ovo bude moj mjesec 
    Bas sam se sva raznjezila ta euforija oko bebice stvorilo je jos vecu zelju u meni... 🥰😁
    Eto,nadam se.... 💋😍

15. Studeni 2019. 09:52

Breskva

Dobroo jutro cure,kako smo danas? Ima li kojeg plusica ili simptomcica na vidiku?
    Ja sam jucer slavila,sestra mi je rodila prekrasnu curicu 🥰 svi uzbudeni i sretni ❤️
    Kod mene situacija za sad je ok nikakve promjene ja sam danas 4 ili 5 dpo , nisam sigurna zbog tog sto sam imala pozitivnu trakicu ujutro i navecer umirala od bolova pa mislim da mi je tad bila O…
    Bas sam se sva raznjezila ta euforija oko bebice stvorilo je jos vecu zelju u meni… 🥰😁
    Eto,nadam se…. 💋😍

Cestitam🥰
    Ma svi cemo kad tad  ,ja sam isto sva u euforiji jer sve moje musterije imaju male bebe.
    svaki dan vidjam bebice🤦‍♂️❤
    I malo padnem u depru kad dodem doma ali nadamo se svi da cemo i mi brzo svi na forumu uspjet❤

15. Studeni 2019. 10:13

Breskva

Ja sam jucer slavila,sestra mi je rodila prekrasnu curicu 🥰 svi uzbudeni i sretni ❤️
    Kod mene situacija za sad je ok nikakve promjene ja sam danas 4 ili 5 dpo , nisam sigurna zbog tog sto sam imala pozitivnu trakicu ujutro i navecer umirala od bolova pa mislim da mi je tad bila O…
    Bas sam se sva raznjezila ta euforija oko bebice stvorilo je jos vecu zelju u meni… 🥰😁
    Eto,nadam se…. 💋😍

Cestitam na necakinji 🤗. Neka te onda ivaj mjesec iznenadi jedan velik ➕ ili II ❤

Breskva
    15. Studeni 2019. 10:39

Hvala cure, evo nadam se za sve nas neka ovo bude dobitan mjesec 🥰💋 i da sve ugledamo plusice...
    Evo danas me svi gnjave da je red na meni,naravno to tako ide... 😂 samo klimnem glavom i kazem da da 
    Bas mi je sestra pricala kako je radila 1 god na bebi,da nije nista koristila,nikakve tablete,vitamine,ni trakice LH ni nista... 
    ciklusi su joj 28 kao i meni i eto ginekolog kaze da je ostala trudna na zadnji dan menge,pa eto valjda je sve moguce.... od simptoma je imala samo napuhanost,i vecu zelju za hranom i nista vise. 
    Jooj ko ce sad docekat jos tih tjedan dana ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.