Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    14. Studeni 2019. 22:09

Marinalin

Marinalin

Mallla

Sunčica5 jesu, ako ih imaš ne vjeruj sjenama već samo finim tamnim crtama.
    Marinalin lako moguće da ti je vrkuta malo zafrkla stvar. Ona utječe na hormone pa bi je poželjno bilo prestati piti oko 20dc ili odmah nakon O, te početi piti kad M stane. Osim ako si spremna 3mj ne bit T i piti vrkutu u svrhu reguliranja hormona. Ona podiže progesteron u tijelu što je dobro za začeće, ali zna izazvati suhoću rodnice i izbalansirat hormone a za to joj treba 3mj. E sad ako ostaneš T i piješ vrkutu zapravo ona i dalje regulira hormone anu T hormoni su potpuno drugačiji nego lad nisi T, a vrkuta ne može prepoznati T. Zvuči kaobda pametujem al to je sve što sam naučila ovdje na forumu.

Hvala ti na pojasnjenju🤗🥰
    A pijem cjel ciklus svaki dan.
    Ok kad dode M cu prestat🤷‍♀️

Ali koliko sam citala po netu sta nije vrkuta vecinom za regluliranje ciklusa,i za poticanje O.
    Pa mi je malo cudno da mi kasni M.🤷‍♀️🙈

Najbolje ti je napraviti test da otkloniš sumnje, ali zna vrkuta naptavit pomutnju. Svašta dobroga piše po googlu al dosta nas ima da nam je samo sve poremetilo. Osobno sam od nje imala jednu crnu mengu, al doslovno crnu, produžen ciklus, poprilično smećkarenja...zato sam oprezna s tim! 

url=https://lilypie.com]

15. Studeni 2019. 05:42

crnerupe

Dakle,ako se sjecate prije tocno tjedan dana je negdje do navecer trebala biti moja O posto sam pratila s trakicama i pik je bio tokom noci i osjetila sam aktivnost jajnika,doduse ne jako kao inace,ali jesam😂 e sad…danas je 14.11. I ja odem na wc jutros,vidim isti iscjedak koji je bio prije O,rastezljiva sluz kao bjelanjak i sad ja totalno zbunjena jer sam ja mislila da me prekjucer i jucer jajnik bolio zbog hladnoce ili ne znam ti ni ja sta s tim da sam oba dana imala povisenu temperaturu i jos sam mislila u sebi reko ne opet neka upala ili viroza i danas vidim sto vidim..nije jasno nikako,ali mozda ako se nije primilo prvi put ovo dolazi kao popravni😂 ako je dupla O super,ako nije,vidjet cemo sve tamo do 24.11.,a ako zakasni znat cu i da je bila dupla O ovaj mj. Valjda 🤭🙈🥳

Da nezgodna situacija. Al ja bi vjerovala tempici. Jos ako se poklopila sa pikom. A mozda se sluz malo otegnula. Evo i ja vec sedam dana mokra sva. U svakom slucaju cekamo dan D. 🤭😁💆‍♀️🧘‍♀️

15. Studeni 2019. 05:45

VIII ODBROJAVANJE  2019
    Mika111 - 13.11.2019 -  …dana🌱
    Zvjezdica37 - 14.11.2019.- ...dana 🌱
    Suncica5 - 19.11.2019 - 4 dana🌱
    AnKol - 21.11.2019 - 6 dana 🌱
    Breskva - 23.11.2019 - 8 dana🌱
    Arwen87 - 23.11.2019 - 8 dana🌱
    Crnerupe - 24.11.2019 - 9 dana🌱
    Emilijal - 25.11.2019 - 10 dana🌱
    Martina1982 - 28.11.2019 - 13 dana 🌱
    IX odbrojavanje 2019
    Nova19 - 1.12.2019 - 16 dana🌱
    Mallla - 4.12.2019 - 18 dana🌱
    Sanja0508 - 9.12.2019 - 24 dana🌱
    Marinalin - 9.12.2019 - 24 dana🌱
    Tera_ - 13.12.2019 - 28 dana🌱

15. Studeni 2019. 08:01

Mika i zvjezdica ima li novosti🤗🤗🤗

zvjezdica37
    15. Studeni 2019. 08:04

Marinalin

Ima ima novosti-cekam👿svaki tren.test je negativan i ovaj ciklus je otpisan.temperatura takodjer pala i jos samo da krene...jos jedan promaseni ciklus u nizu

15. Studeni 2019. 08:07

zvjezdica37

Marinalin

Ima ima novosti-cekam👿svaki tren.test je negativan i ovaj ciklus je otpisan.temperatura takodjer pala i jos samo da krene…jos jedan promaseni ciklus u nizu

Zao mi je🤦‍♂️🤦‍♂️😥
    Meni kasni 2 dana danas cu test,iako mislim da je to od cajeva.
    Drz se🙈

Aneee
    15. Studeni 2019. 09:36

zvjezdica37

Marinalin

Ima ima novosti-cekam👿svaki tren.test je negativan i ovaj ciklus je otpisan.temperatura takodjer pala i jos samo da krene…jos jedan promaseni ciklus u nizu

Baš mi je žao 😓
    Ali možda bude baš božićni poklon 😁😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Breskva
    15. Studeni 2019. 09:40

Dobroo jutro cure,kako smo danas? Ima li kojeg plusica ili simptomcica na vidiku? 
    Ja sam jucer slavila,sestra mi je rodila prekrasnu curicu 🥰  svi uzbudeni i sretni ❤️
    Kod mene situacija za sad je ok nikakve promjene ja sam danas 4  ili 5 dpo , nisam sigurna zbog tog sto sam imala pozitivnu trakicu ujutro i navecer umirala od bolova pa mislim da mi je tad bila O...
     sve u svemu bas bi bila happy da ovo bude moj mjesec 
    Bas sam se sva raznjezila ta euforija oko bebice stvorilo je jos vecu zelju u meni... 🥰😁
    Eto,nadam se.... 💋😍

15. Studeni 2019. 09:52

Breskva

Dobroo jutro cure,kako smo danas? Ima li kojeg plusica ili simptomcica na vidiku?
    Ja sam jucer slavila,sestra mi je rodila prekrasnu curicu 🥰 svi uzbudeni i sretni ❤️
    Kod mene situacija za sad je ok nikakve promjene ja sam danas 4 ili 5 dpo , nisam sigurna zbog tog sto sam imala pozitivnu trakicu ujutro i navecer umirala od bolova pa mislim da mi je tad bila O…
    Bas sam se sva raznjezila ta euforija oko bebice stvorilo je jos vecu zelju u meni… 🥰😁
    Eto,nadam se…. 💋😍

Cestitam🥰
    Ma svi cemo kad tad  ,ja sam isto sva u euforiji jer sve moje musterije imaju male bebe.
    svaki dan vidjam bebice🤦‍♂️❤
    I malo padnem u depru kad dodem doma ali nadamo se svi da cemo i mi brzo svi na forumu uspjet❤

15. Studeni 2019. 10:13

Breskva

Ja sam jucer slavila,sestra mi je rodila prekrasnu curicu 🥰 svi uzbudeni i sretni ❤️
    Kod mene situacija za sad je ok nikakve promjene ja sam danas 4 ili 5 dpo , nisam sigurna zbog tog sto sam imala pozitivnu trakicu ujutro i navecer umirala od bolova pa mislim da mi je tad bila O…
    Bas sam se sva raznjezila ta euforija oko bebice stvorilo je jos vecu zelju u meni… 🥰😁
    Eto,nadam se…. 💋😍

Cestitam na necakinji 🤗. Neka te onda ivaj mjesec iznenadi jedan velik ➕ ili II ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI