Mislim da 12-ti dan poslije ovulacije. Ma necu se stresat bit ce kako Bog da. Kupit cu ja jos testica za svaki slucaj mozda jos ne moze ocitat jer je prerano ili jednostavno kasni
Da izgleda kao da je minus. Ako ti je 12 DPO daj pricekaj bar da ti kasni M jedan dan. Ja inace digitalce ne bi koristila za testiranje nikada prije dana ocekivane M. Oni su mi onak za koristiti kad prode dan kad je trebala doc M. Ne znam. Mozda se varam. Al imam dojam da oni nisu tako bas osjetljivi kako pise na njima.
Mislim da 12-ti dan poslije ovulacije. Ma necu se stresat bit ce kako Bog da. Kupit cu ja jos testica za svaki slucaj mozda jos ne moze ocitat jer je prerano ili jednostavno kasni
Da izgleda kao da je minus. Ako ti je 12 DPO daj pricekaj bar da ti kasni M jedan dan. Ja inace digitalce ne bi koristila za testiranje nikada prije dana ocekivane M. Oni su mi onak za koristiti kad prode dan kad je trebala doc M. Ne znam. Mozda se varam. Al imam dojam da oni nisu tako bas osjetljivi kako pise na njima.
Meni kasni 4 dana, tj da sam dobila kad sam trebala dobit bio bi 5 dan menstruacije. Taj test sam imala u ormaru pa reko hajd da probam, kupila ga nekad ljetos ali mi nije trebao. Ja sam imala po trakicama pik 18 dan e sad kad je po tome bila ovulacija ne znam. Inace su mi ciklusi 27-28 dana 😁
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
https://ibb.co/2hgnKhS
Jeli neka od vas probala ove testove...ja njih trenutno koristim...mislim ima i pozitivne i negativne komentare al opet nezz
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Meni kasni 4 dana, tj da sam dobila kad sam trebala dobit bio bi 5 dan menstruacije. Taj test sam imala u ormaru pa reko hajd da probam, kupila ga nekad ljetos ali mi nije trebao. Ja sam imala po trakicama pik 18 dan e sad kad je po tome bila ovulacija ne znam. Inace su mi ciklusi 27-28 dana 😁
Aha kuzim. Cek koji ti je onda danas dan ciklusa?
32 dan ciklusa i jos je nema ☺️☺️ niti me ista boli osim malo pecka u jajnicima i svrbe me grudi tj bradavice, muka mi ujutro i navecer e sad hajd znaj. Ja sam rasklopila taj test i unutra ima tu drugu crtu lagano plavu. Ma sacekat cu ja, je da me iznenadilo to sve i da sam sva neka zbunjena, a al Bozr ako sam trudna pokazat ce nekad da jesam
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
32 dan ciklusa i jos je nema ☺️☺️ niti me ista boli osim malo pecka u jajnicima i svrbe me grudi tj bradavice, muka mi ujutro i navecer e sad hajd znaj. Ja sam rasklopila taj test i unutra ima tu drugu crtu lagano plavu. Ma sacekat cu ja, je da me iznenadilo to sve i da sam sva neka zbunjena, a al Bozr ako sam trudna pokazat ce nekad da jesam
Tocno da. Meni ti je prvu trudnocu na 35 DC pokazalo plus, a drugu na 42 DC. Bila je jos jedna i to je bio plus na 40DC. Tak da....dok ne dode M uvijek ima nade. 🤞
Malena0908 zao mi je,ali to ti je negativan test.
Nema veze sto se vidi taj rub svijetli, jer nikad nije na digitalcu cisti minus,tj. nisi prva koju je to bunilo. Imas po forumima cure isto sto su to mislile pa cak i ja da je mozda polu pozitivan. Ali zapravo to je minus. I ja sam ga rastvarala kao i ti i uvijek ce ti biti te duple plave crtice. Mozda da probas s drugim testom,kao sta kaze Martina digitalac je osjetljiv i ja bi ga eventualno koristila na dan menge ili ako mi kansi. Sretno,drzim ti 🤞🤞🤞❤️
Ostale cure,kako stojite?
Ima li sta novoga??... evo mene poceli neki grcevi lagano lovit ,cice rastururaju i to je to.
Jucer smo slavili,malo se popilio i odmah saznala da 2 moje frendice rade na bebi,bas sam ostala iznenadena.
I one imaju svoju borbu tako da nije lako...
Sve u svemu,jedva cekam da pisnem test jer sam bas nestrpljiva,moram priznat 😁
Martina, evo stigla moja m danas, znaci da smo skroz fulali ovulaciju ovaj ciklus, ali dobro novi ciklus nova nada❤❤
Imam osjecaj da mi se sve to od klomifena zbrčkalo, prosli mjesec je m dosla 11 dana nakon o, a ovaj nisam ocito ni ulovila o😞😞
Ostale cure,kako stojite?
Ima li sta novoga??… evo mene poceli neki grcevi lagano lovit ,cice rastururaju i to je to.
Jucer smo slavili,malo se popilio i odmah saznala da 2 moje frendice rade na bebi,bas sam ostala iznenadena.
I one imaju svoju borbu tako da nije lako…
Sve u svemu,jedva cekam da pisnem test jer sam bas nestrpljiva,moram priznat 😁
Hhh kazu stpljen spasen 🤣😉. Evo kod mene 1DPO. Pomakla sam ocekivanu za 4 dana buduci sam ulovila pik neki dan. I tak. Eto sad cekam tih 2 tjedna. 🙈 uzas....drzim 🤞za jedan lijepi poklon za Bozic u obliku ➕ ili II
Sortiraj odgovore
Najstariji