Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    15. Studeni 2019. 10:41

Marinalin

Breskva

Dobroo jutro cure,kako smo danas? Ima li kojeg plusica ili simptomcica na vidiku?
    Ja sam jucer slavila,sestra mi je rodila prekrasnu curicu 🥰 svi uzbudeni i sretni ❤️
    Kod mene situacija za sad je ok nikakve promjene ja sam danas 4 ili 5 dpo , nisam sigurna zbog tog sto sam imala pozitivnu trakicu ujutro i navecer umirala od bolova pa mislim da mi je tad bila O…
    sve u svemu bas bi bila happy da ovo bude moj mjesec
    Bas sam se sva raznjezila ta euforija oko bebice stvorilo je jos vecu zelju u meni… 🥰😁
    Eto,nadam se…. 💋😍

Cestitam🥰
    Ma svi cemo kad tad ,ja sam isto sva u euforiji jer sve moje musterije imaju male bebe.
    svaki dan vidjam bebice🤦‍♂️❤
    I malo padnem u depru kad dodem doma ali nadamo se svi da cemo i mi brzo svi na forumu uspjet❤

Jutro, jao ja sam tako zaslinila jastuk sinoć pa sam se opet pondala da je možda trudnoća, jer sam čitala da je i to simptom trudnoće 😅 pa nisam mogla sačekati dan dva nego sam odmah na prvi jutarnji urin napravila test i naravno negativan.
    https://ibb.co/3B1nBJR
    A u mene isto sve okolo bebe i trudnice...rodica ima 4 djece i sad je trudna sa blizancima u 34godini...ujna sa 42godine je ostala trudna od suprugovog brata žena trudna, druga rodica mi  takoder trudna i jedan ujak je dobio bebu prije 2mj 😅😅😅 znaci samo bebe naokolo 🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

15. Studeni 2019. 10:43

Breskva

Hvala cure, evo nadam se za sve nas neka ovo bude dobitan mjesec 🥰💋 i da sve ugledamo plusice…
    Evo danas me svi gnjave da je red na meni,naravno to tako ide… 😂 samo klimnem glavom i kazem da da
    Bas mi je sestra pricala kako je radila 1 god na bebi,da nije nista koristila,nikakve tablete,vitamine,ni trakice LH ni nista…
    ciklusi su joj 28 kao i meni i eto ginekolog kaze da je ostala trudna na zadnji dan menge,pa eto valjda je sve moguce…. od simptoma je imala samo napuhanost,i vecu zelju za hranom i nista vise.
    Jooj ko ce sad docekat jos tih tjedan dana ☺️

Svasta...vidis stvarno sto zena i sto prica🥰
    Ja jos uvijek stojim da nasa psiha jako utjece na zacece i od sutra cu pocet meditirat i jogat🤦‍♂️🤦‍♂️😂😂😂😂😂😂
    Dobilq sam jutros M i u 12mj imam rockas i onda Bozic i ovaj put bas cu se morat opustit😂

Tommyfame
    15. Studeni 2019. 11:57

Marinalin

Breskva

Hvala cure, evo nadam se za sve nas neka ovo bude dobitan mjesec 🥰💋 i da sve ugledamo plusice…
    Evo danas me svi gnjave da je red na meni,naravno to tako ide… 😂 samo klimnem glavom i kazem da da
    Bas mi je sestra pricala kako je radila 1 god na bebi,da nije nista koristila,nikakve tablete,vitamine,ni trakice LH ni nista…
    ciklusi su joj 28 kao i meni i eto ginekolog kaze da je ostala trudna na zadnji dan menge,pa eto valjda je sve moguce…. od simptoma je imala samo napuhanost,i vecu zelju za hranom i nista vise.

Svasta…vidis stvarno sto zena i sto prica🥰
    Ja jos uvijek stojim da nasa psiha jako utjece na zacece i od sutra cu pocet meditirat i jogat🤦‍♂️🤦‍♂️😂😂😂😂😂😂
    Dobilq sam jutros M i u 12mj imam rockas i onda Bozic i ovaj put bas cu se morat opustit😂

Ma velim ja bit ce tu Bozicnih plusicaaa :) 
    Nego jesi radila test?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

15. Studeni 2019. 11:58

tommyfame

Marinalin

Breskva

Svasta…vidis stvarno sto zena i sto prica🥰

Ma velim ja bit ce tu Bozicnih plusicaaa :)
    Nego jesi radila test?

ja sam evi bas prokrvarila kasnila mi je dan i po😂
    Nadam se 12mj za rockas i bozic😂😂😂

Breskva
    15. Studeni 2019. 12:13

Ja obozavam 12 mjesec tako mi je pun pozitive,svi su opusteni,pije se,slavi se,Bozic,nova godina,sve okiceno,pokloni,sarme,kolaca juuuuuu....
    I jos uz sve to da ostanes trudan,nema ljepseg poklona za zavrsit 2019 god .... 🥳❤️❤️❤️

Tommyfame
    15. Studeni 2019. 12:57

Hahhaha pa ako nam bude plus za Bozic,time rijesavamo poklone za sve 🤣 
    Muzu umotam stapic, babama kuglice Najbolja baba, djedovima isto haha viola😂

Ja evo po cijele dane sjedim u krsu,slusam busilice i gledam na Divi bozicne filmove 🥰
    Je da curim ko su ulosci besplatni no opustena sam i bas sam nekako pozitivna oko svega ovoga :)

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Tommyfame
    15. Studeni 2019. 14:06

Mana_Mare

tommyfame

Hahhaha pa ako nam bude plus za Bozic,time rijesavamo poklone za sve 🤣
    Muzu umotam stapic, babama kuglice Najbolja baba, djedovima isto haha viola😂

Ja evo po cijele dane sjedim u krsu,slusam busilice i gledam na Divi bozicne filmove 🥰
    Je da curim ko su ulosci besplatni no opustena sam i bas sam nekako pozitivna oko svega ovoga :)

Tako sam i ja nekako poslozila u glavi i rekla sebi, kad M stane, krece akcija pracenja trakicama, i onda prava akcija😂😂 uz sto manje opterecenja a sto vise opustanja, ako je to ikako moguce 🙈🙈
    Drago mi je kad cure koje poznam objave da su trudne, al nekako s druge strane u sebi mislim, a zasto ja nisam, a kad cu ja izgovorit, trudna sam!
    Uz trudnocu jos nadodaju, pa nismo mislili da ce se to tako brzo dogodit…. Ah !
    Drage moje nema nam druge nego se nadat Bozicnom cudu! 🤞🎁💕

Hahaha koliko sam skuzila sve smo se nekako syncale kod M,nadam se da budemo i kod plusica 😂
    Ooo da,a to ti je normalno,ta mala sitna ljubomora,ipak je to sto nesto silno zelis 😊 

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

sanja0508
    15. Studeni 2019. 18:07

Cure, curice. 
    2 dana se nisam javila, procitala sve. 
    Zao mi je sto su neke dobile, nadamo se da ce nas oko Bozica docekati cudo 😍
    Imam pitanje... 
    Procitala sam da ste pisale o vrkuti, pijem je sada drugi mj. Noo sinoc dok sam spavala osjetila sam bolove kao da cu dobiti (trebam dobiti tek za vise od 20 dana, ali znate vec da su moji ciklusi 35-37 dana) Danas na gacicama primjetim 2 tockice smedeg i steze me jajnik. Dali bi to mogla biti O? 
    Po kalendaru ne bi trebala biti jos, ali nemam pojma dali je moguce da vrkuta utjece na organizam i da regulira sve jer do sada nisam bas mogla na prvu primjetiti ovulaciju osim preko trakica. 
    Paaa sada da cujem iskustvo onih koje ju piju duze😊

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Mallla
    15. Studeni 2019. 19:08

Breskva čestitam na nećakinji ❤️ Brzo ćeš i ti, ma sve ćemo samo nama treba duže vremena. Zato ćemo sve trudničke tegobe i sve prve teške dane s bebicom podnjeti lakše. Gledajmo pozitivno. Ja isto obožavam 12mj inače moju prvu curku sam rodila pred Božić. A to mi je omiljeno doba godine! Evo ako bude sreće pa mi sve dobijemo plusiće kroz 12 ti ili 1 mj. 

url=https://lilypie.com]

16. Studeni 2019. 05:44

VIII ODBROJAVANJE  2019
    Mika111 - 13.11.2019 -  …dana🌱
    Suncica5 - 19.11.2019 - 3 dana🌱
    AnKol - 21.11.2019 - 5 dana 🌱
    Breskva - 23.11.2019 - 7 dana🌱
    Arwen87 - 23.11.2019 - 7 dana🌱
    Crnerupe - 24.11.2019 - 8 dana🌱
    Emilijal - 25.11.2019 - 9 dana🌱
    Martina1982 - 28.11.2019 - 12 dana 🌱
    IX odbrojavanje 2019
    Nova19 - 1.12.2019 - 15 dana🌱
    Mallla - 4.12.2019 - 17 dana🌱
    Sanja0508 - 9.12.2019 - 23 dana🌱
    Marinalin - 9.12.2019 - 23 dana🌱
    Tera_ - 13.12.2019 - 27 dana🌱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.