Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anaid
    13. Ožujak 2021. 07:42

Lucky hvala, mislim da bi ipak morala u jesenske..ali pricekat cu jos malo :)
    Nego, si ti mozda mjenjala tomplomjer ? A mozda stvarno ima do hormona posto pijes svasta nesto sto utjece na hormone... no dok got se vidi razlika izmedu 1 i 2 djela ciklusa, nemaa frke...

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

13. Ožujak 2021. 07:42

Lucky7ŽMN❤️🍀

Hopeforyou

Lucky7ŽMN❤️🍀

Hope eskim 😂
    Pa ne znam, do sad mi je uvijek isla tempica na 36.2, 36.3. prije O, a prosli ciklus i evo sad ovaj boze savuvaj, i stalno sam vruca, dlanovi vruci…pstajem vatra ziva

Nisi kriva sto si kao vatra ziva 😂😂😂 vjerujem da te to zbunjuje,mene bi prvu,pa vidis da sam bila zbunjena sto mi je par dana stajala na 36.7,danas je napokon roknula kako Bog zapovijeda,bar me to malo tjesi hahaha

Ne znam meni se mozda tek sad hormoni slazu kako trebaju pa je ustvari ovo moja normalna temperatura 🤔 il muz nocu pored mene poskrivecki pali logorsku vatru pa sam zato tako topla 😂

Moze biti i jedno i drugo hahah,sad da ja nisam isla vadit hormone tocno bi poludila jel samnom nesto ne valja onda,al posto su bilo okej,izgleda da je ovo stvarno normalna tempica za mene 😂😂😂

13. Ožujak 2021. 07:43

anaid

Luckyhvala, mislim da bi ipak morala u jesenske..ali pricekat cu jos malo :)
    Nego, si ti mozda mjenjala tomplomjer ? A mozda stvarno ima do hormona posto pijes svasta nesto sto utjece na hormone… no dok got se vidi razlika izmedu 1 i 2 djela ciklusa, nemaa frke…

U jesenske za prve savjete,kada mi predemo na zimske,dolazis k nama da nam dajes savjete sto i kako se ponasati,sto nas ocekuje i takoooo daljeee i takooo blizeee 🙈🙈🙈

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    13. Ožujak 2021. 07:48

Anaid čestitaaam☺️☺️❤️

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    13. Ožujak 2021. 07:50

Hope vidim da mi imamo isti datum za ne dobit, znači da ćemo zajedno odbrojavat😄

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

13. Ožujak 2021. 07:54

💎 💌Doris-S 🌠🐇

Hope vidim da mi imamo isti datum za ne dobit, znači da ćemo zajedno odbrojavat😄

Vidjet cemo,meni za sad FF tako kaze,al korigirat cemo to kad upecam O 😂😂😂 nadam se da ce biti tako kako FF predvida i da ga necu zbunit i ovaj ciklus hahaha

• anaid
    13. Ožujak 2021. 07:56

Tako je hope 😍
    Nego cure sad help, jel bi bilo prebrzo da ja u ponedjeljal obavjestim ginicku da imam pozitivan test i pitam sto s heparinima.? Posto mi je bilo receno da odmah pa mislim da nemam sta cekati...ili ?
    I sad sam rekla da vam napisem rezime ciklusa.
    BROJ CIKLUSA POKUSAVANJA- drugi (prvi smo skroz fulali ovulaciju pa opce neznam dal da brojim)
    OVULATORNI JAJNIK- desni (potvrdeno uzv)
    SLUZ - bila ali ne jako obilna ko inace
    DODACI - folate, prenatali s omegom, aspirin, od 13dc uvela gynosistol
    ODNOSI- samo 2 - subota ujutro, nedjelja ujutro, ovulacija ponedjeljak ujutro
    SIMPTOMI- nemam, tj osjecaja neka bockanja i mogucu implataciju u subotu navecer ali ko ce ga znat. Malo bol u ledima (ali svaki dan vozim po 250 km u kombiju sam 5 sati pa mozda zato) ostalo ama bas nista. 
    Test sam radila jer eto sve radite pa morala i ja...

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

13. Ožujak 2021. 07:57

Evo pogledala sam graf anaid 🙈
    Lucky,Doris i sve ostale koje napadate ovaj ciklus,anaid nam je kao i pokloncic imala odnose AM dan prije i na sami dan O..mijenjajte taktiku i krenite u jutarnji ses pa da vidimo,mozda nekoj od vas upali 😄😄☺️🙊🙈

13. Ožujak 2021. 07:59

anaid

Tako je hope 😍
    Nego cure sad help, jel bi bilo prebrzo da ja u ponedjeljal obavjestim ginicku da imam pozitivan test i pitam sto s heparinima.? Posto mi je bilo receno da odmah pa mislim da nemam sta cekati…ili ?
    I sad sam rekla da vam napisem rezimeciklusa.
    BROJ CIKLUSA POKUSAVANJA- drugi (prvi smo skroz fulali ovulaciju pa opce neznam dal da brojim)
    OVULATORNI JAJNIK- desni (potvrdeno uzv)
    SLUZ - bila ali ne jako obilna ko inace
    DODACI - folate, prenatali s omegom, aspirin, od 13dc uvela gynosistol
    ODNOSI- samo 2 - subota ujutro, nedjelja ujutro, ovulacija ponedjeljak ujutro
    SIMPTOMI- nemam, tj osjecaja neka bockanja i mogucu implataciju u subotu navecer ali ko ce ga znat. Malo bol u ledima (ali svaki dan vozim po 250 km u kombiju sam 5 sati pa mozda zato) ostalo ama bas nista.
    Test sam radila jer eto sve radite pa morala i ja…

Ako je privatnik zovi odmah da pusta i da to podignes,a ako moras heparin,onda u ponedjeljak najkasnije zovi..ne znam jel do onda koristis andol ili nesto za tu boljku dok ne dobijes heparin?

13. Ožujak 2021. 08:06

malala

Ja noćas imala samo lude snove. I to 2,3 x sam se probudila, zaspala i opet sanjala iste ljude: djevera i šogoricu što je trudna. Sad pred jutro sam rekla sama sebi, ajde dosta, Bože daj mi mir samo. Ne želim biti ljubomorna ni zavidna, ne želim o njima ni misliti. I cijelu noć sam otkrivena i znojna od vrućine. Ne znam jel mm pojačao radijator ili što, ali ja gorim.

Ako se ne varam danas je 5.dan nakon inseminacije? Ili sam nesto pobrkala? Meni to lijepo zvuci zasada,vidjet cemo kako ce biti dalje 🤞🏻🤞🏻🤞🏻☺️🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.