Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Ožujak 2021. 18:52

I btw kod mene krenulo smedarenje...dobro je 🤣

12. Ožujak 2021. 19:04

Dakle znate moje cikluse..klasika.. 2,3 dana prije zakazanog sastanka krene smedarenje i jaki grcevi znam to je to...ovaj ciklus slabi grcevi,osjecaj rastezanja jucer i onaj test na kojemu i danas vidim lijepu rozu boju..odem na wc kad sam dosla doma reko da napravim test,vidim rozo na gacama..bez upozorenja,smedarenja,bolova,ICEGA...reko ajde curama da pokazem,a znam u sebi da ce bit bijeli bijeli kao sto i je..sjedim u sobi i usporedujem testove,vidi se razlika lijepo,ude muz i vidi da sam cudna,ja odmah krenula u plac pita sta je bilo sto ne valja i pokazem mu prvo jedan,kaze vidim nesto slabo (ON koji ne vidi nista inace!) pokazem ovaj danas kaze ne vidim nista..reko ni ja,a znas da mi je kasnila sinoc sam napravila i bio je pozitivan,sad sam bila na wc-u i bez ikakvog upozorenja samo rozo,jos prokomentira ali ti znas imat mucenje par dana sa smedim i imas bolove,reko znam da imam,sad nemam,nista osim tog rozog..jebiga,briznula sam u plac,on me zagrlio i rekao bit ce sve ok,ja reko ne znam i eto...idemo ispocetka,nanovo lovit O..valjda se nece nesto sjebat 🤞🏻🤞🏻

12. Ožujak 2021. 19:06

🦋Anitram-3-🦋

E hvala svima kaj imate lijepe rijeci. Nekad je covjeku dovoljna rijec dve da dobije elana za dalje. Ponekad se pitam od kuda svima nama snage za sve ovo. Svaka ima svoj kriz koji nosi. I bol koju osjeca. Svakom je njegova tuga najveca. Ali od kuda volja, zelja, snaga za dalje. Da iz dana i dan koracamo prema cilju dok mozda duboko u sebi imamo neke druge misli. No unatoc tome ne damo se. Kakva li je to ljudska snaga u nama da izdrzavamo sve to, tuge, plac, suze, razocranje,….mogu samo rec…Boze pomozi svakoj u njenom putu.

❤️❤️❤️

Tonia♥️
    12. Ožujak 2021. 19:26

Lucky  kraljica :)))
    Anitram  <3 <3 <3 ti draga barem ti sve znaš i imaš čeličnu snagu  za tebe tako jako navijam od kad sam na forumu 
    Hope   sad ću ti nešto reć, ne da ti dam lažnu nadu nego čisto za info kak sam ja imala... za drugu T mi je CB negdje ok 13dpo pokazao full blagu crtu, onak stvarno jedva vidljivu (nije bio prvi urin), idući dan sva sretna mislim si danas će bit jača crta kad ono na testu nula ništa, niti sjena... pustila, čekala par dana, napravila jutarnji i bio plus... Ja i dalje držim jake fige  i dalje se nadam dok ne procuriš...a ako se i desi da procuriš, tu smo, idemo dalje s tobom i hvatamo O... bitno da je dragi uz tebe i treba se uvijek isplakat, onda nam je lakše

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

12. Ožujak 2021. 19:26

Lucky7ŽMN❤️🍀

Hope draga bas nakon onog testa jucer sam pomislila da je to to, ha jebem ti zivot vise 🤯🤯🤯 ne znam eto sta da kazem, u potpisu vidim hormoni su ti dobri, sve stima, onda koji vrag ne stima ipak 🤔🤔🤔

Mozda progesteron za koji idem na dogovor ginekologu za 3 tjedna..to je jedino sto moze omesti uspjesnu implantaciju i moze utjecati na kvalitetu samog zutog tijela...osim ako nemam nesto skriveno u sebi da nije otkriveno pregledom 🙄 ali jedino mi progesteron zvoni jer je doktor rekao da ne bi bilo lose da je visi i da dodem s nalazima k njemu za dogovor oko poboljsanja istog

12. Ožujak 2021. 19:28

Tonia

Luckykraljica :)))
    Anitram&lt;3 &lt;3 &lt;3 ti draga barem ti sve znaš i imaš čeličnu snaguza tebe tako jako navijam od kad sam na forumu
    Hopesad ću ti nešto reć, ne da ti dam lažnu nadu nego čisto za info kak sam ja imala… za drugu T mi je CB negdje ok 13dpo pokazao full blagu crtu, onak stvarno jedva vidljivu (nije bio prvi urin), idući dan sva sretna mislim si danas će bit jača crta kad ono na testu nula ništa, niti sjena… pustila, čekala par dana, napravila jutarnji i bio plus… Ja i dalje držim jake figei dalje se nadam dok ne procuriš…a ako se i desi da procuriš, tu smo, idemo dalje s tobom i hvatamo O… bitno da je dragi uz tebe i treba se uvijek isplakat, onda nam je lakše

Bilo krenulo nesto rozo,sad je kao stalo,sad cekam da krene kako spada il nek me ostavi na miru..kako god,mozda jednom bude nemam pojma..ako nista idem u lov na iducu ovulaciju 😂😂😂

12. Ožujak 2021. 19:37

Hope bas mi je zao, sori ja sam mutava pa nista ne vidim, nit sam jucer nit danas na testovima🤦🏼‍♀️
    Glavu gore, novi ciklus i nove pobjede. Ides s nama u zimske, nista jesenske😝❤️🍀

12. Ožujak 2021. 19:40

zoe🌸

Hope bas mi je zao, sori ja sam mutava pa nista ne vidim, nit sam jucer nit danas na testovima🤦🏼‍♀️
    Glavu gore, novi ciklus i nove pobjede. Ides s nama u zimske, nista jesenske😝❤️🍀

Kako sam krenula ostat cu jos bar 2,3 nastavka ovdje 😂😂😂 al u svakom slucaju draza mi je zima nego jesen ❤️

12. Ožujak 2021. 19:43

Evo bas sam uzela toplomjer i opet mjerila vecernju temperaturu..inace sam imala navecer istu kao i ujutro pa sam tako znala provjeravat sto se dogada..evo ujutro je bila 36.7,sada je 35.6 to je to..stigla kurva 😁 ajde da prode tih 10 dana pa da idem u lov na O 🙊🙈

• anaid
    12. Ožujak 2021. 19:54

Hope pa jebem mu sve po spisku, pa kaje to ???? Kak to more biti? 
    Vise mi stvarno nikaj nije jasno,evo 🤨🤨🤨
    Pusti ti vecernju temp, bazalna iskljucivo ujutro, poslije  nema smisla.... 

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.