Anaid to je to🥰 Cestitam🥳🥳🥳 Da bude sve uredno i skolski...ja bih na tvom mjestu odmah nazvala ginici u ponedjeljak, nema sta da ti bude nezgodno, beba je u pitanju , nema tu razmisljanja...😉
Ja cure sam 7dpo, sutra piskim prvi testic ujutru na 8dpo...😬
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Cure, savjet nevezano uz t. 🤔
Poslije udaje ostavila sam si 2 prezimena. Big mistake. Dosadilo mi svugdje toliko pisati, izgovarati polako 2x jer nitko od prve ne upamti.
Krajem 3.mj izlazi mi osobna. Razmišljam ostaviti samo muževo. Ali uz osobnu to je još hrpa drugih dokumenata i papira (vozačka, prometna, zdravstvena, dopunsko, banka i sve kartice, na poslu, e sustav, gruntovnica (imamo kuću zajednički),………)
I nakon 7 g, serem po svom izboru. A sad me baš briga kako se prezivam, ali želim si olakšati. Ionako kad negdje dođem i kad me prozovu kažu samo jedno.
Isti problem hahaha,svi izgovaraju moje djevojacko jer mzevog nema apsolutno nigdje u Hrvatskoj i onda im moram slovkati 😂😂😂😂 medutim meni nije problem. Koliko znam za osobnu,vozacku i bankovnu karticu moras imati promijenjeno ime,a sve ostalo ti se u sustavu e-gradani samo mijenja. Meni je tako bar bilo kada sam na policiji prijavila promjenu prezimena kod osobne. Ja sam zapravo samo mijenjala prezime na osobnoj i u banci za tekuci racun,kreditna je jos uvijek pod starim prezimenom 🤣
Malala tako sam i ja, jer mi muzevo prezime nije bilo lijepo pa sam verbalno koristila sam svoje a i na potpisu koristim samo svoje 🤣🤣 sram me bilo,znam ali kaj cu.... kak to ide, jel moras na maticbi ured ili ?
Nego cure znam da nema smisla panicariti, ali poslala sam mail u privatnu polikliniju da bi na svoju ruku provjerila progesteron. I dal mogu... necu nista prepustat slucaju i poslat cu odmah mail i gr s trabsfuzije da pitam za heparine i bok
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Sayuri e sad odbrojavam do tvog testica 😁🤞🏻🤞🏻
Zakon mi je ovo, svaki dan neko piski, imamo sta pratit 😎
Hahahahaha🤣
Znam ja da ste vi ovisnice zato i javljam 😋
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sayuri onda cekamo tvoj testic 😋
malala cekamo opet plusic,ocito je u vecini slucajeva jutarnji dobitni hahaha 🙈 a sto se tice prezimena,djetetu mozes isto staviti oba prezimena ili neko sasvim trece,ionako je bitno samo da otac prizna da je dijete njegovo,a sad prezime je tako nebitn stavka. Imas ljudi koji imaju ista prezimena,roditelji su rastavljeni,a dijete bude malo kod mame,malo kod tate tako da,prezime bas nista ne znaci. Ja sam ostavila oba jer mi je moje djevojacko stvarno prekrasno,a muzevo isto,u Bosni je takoder jako rijetko njegovo prezime tako da eto..lijepo mi je,al ljudi nekad krivo cuju jer nisu navikli na to prezime pa moram slovkati tu i tamo,nije mi problem,a s muzem sam pricala i oko prezimena djece jednog dana pa sad ne znamo ocemo isto oba prezimena,samo njegovo,samo moje ili pola pola 😂 pa neka ljudi govore na na na naaa 🥳 bar im nece bit dosadno 🤣
Hvala cure...stavljam slikicu odmah pa kakav god bude...ovaj mjesec nemam feeling da se ista uhvatilo, ali vidjeti cemo...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Ja sam si polako krenula sastavljati pitanja za ginekologa,sjetila sam se da moram pitati za vrijeme,jel se prvi DC racuna kao prvi bez obzira u koje vrijeme stigne svjeza krv ili do 5 popodne,to me bas zanima sto ce reci,pa ga moram pitat je li moguce i zasto da se luteinska faza produzi iako je godinama iz ciklusa u ciklus uvijek bila fiksna,osim ako je bila biokemijska u pitanju 😂 i sad novo pitanje,kako da okarakteriziram ovaj ciklus gdje sam na dan ocekivane navecer imala MOZDA pozitivan test (jer ni sama ne znam kako bi ga okarakterizirala) pa je iduci dan popodne bila svjetlo roza krv u sasvim maloj kolicini,ujutro na ulosku nista,osim opet svjetlo roze krvi samo na papiru tokom brisanja,sada vise nema ni toga nakon drugog urina.. jel to M ili je to Boga-pitaj-koji-vrag-se-sad-dogada? I tako...imam pitanja da jer ne znam kako da ovo obiljezim u FF posto je to roskasto krvarenje od jucer popodne skroz stalo. Sad maloprije bila na wc-u,nema NISTA 🙄🙄🙄 sad bi mi laknulo kad bi se javila jedna od vas i rekla da je imala isti problem i da je to normalno 😂
Hope, nisam imala taj slučaj. Kad mi krene, krene.
Kad je bila biokem.navečer je krenulo rozo i ujutro menga bolovi i poplava. 🤷♀️
A ovo za prvi dan, dok sam sad sjedila na mpo čula sam sestru na tel ako do 19 h krene svježa krv, računa se da je 1.dan.
Onda bi po tome jucer bio 1.dan jer je krenulo nesto prije 5 popodne,ali toliko slabo i jutros je stalo 🙄 bas me zanima rasplet. Nijedan ciklus ne moze bit bez nekih sranja i iznenadenja 🤦♀️
Jutro!
Eto mene na selu!
Anaid pa cestitaaam zeno!!! 😍😍😍 mirnu i urednu T ti zelim❤❤ ja bi se odmah javila gin na tvom mjestu 😉
Sayuri zeljno iscekujemo tvoje tedtice 😊
Ostale nadam se da ste ok i uzivate u vikendu
Puse vam lete 😘
https://ibb.co/Tw7LzYR
Jutro cure, evo gornja je od jucer a ispod od sada. Vidi se razlika. I temp skocila na 36.7.
Uhhh, izgleda da je to to …. sva se znojim … neznam ni koji emotikon staviti dal 😁 ili 😯 ili koji….
Svratila ja u cestitare 😊😊
Čestitam tiiii draga ❤❤ baaas baaas mi je drago zbog tebe! Zelim ti mirnu i dosadnu trudnocu 🙏🙏❤
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore
Najstariji