Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joja 🙏
    13. Ožujak 2021. 11:10

Anaid cestitam zenooo ... Prekrasno!!!!! Takve testice volim, a ne one nepostojece sjene hehehe.... Zelim ti sretnu i školsku trudnocu 
    Hope mozda ti se menga tako ponasa zbog vrkute.... Prestani ju pit na par dana.
    Malala super simptomi ali obuj se !!!! Ja sam ostavila muzevo ali nikako se nisam navikla hehehe valjda budem jednom.... 😂

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

13. Ožujak 2021. 11:18

Hopeforyou

🦋Anitram-3-🦋

Trebalo je pisat - progesteron joj neda a ne nekad

Ako si vidla moj problem,isti osjecaj,samo svjetlo rozo i stalo 🤦‍♀️🤦‍♀️ Apsolutno nemam ideje sto bi moglo bit osim kod tebe moguca T a da test nije imao dovoljno HCG da detektira onaj dan🤷‍♀️ Mozda da ponovis test? 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙈

Ja ne moram ali ti morasssss ako nije krenulo. 😎kad ces?

13. Ožujak 2021. 15:18

Ne moram ni ja raditi nikakav test! 🥳🥳🥳🥳 u ciscenju sam kuce,pripremam teren za slaganje kuhinje i kako sam u pokretu a nemam bolove maloprije sam otisla na wc,a ulozak PUN! 🥳🥳🥳🥳🥳 Nakon pun kufer godina nemam bolove i grceve,a ni smedarenje,blazena vrkuta jer mislim da je to sve zbog nje 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 za 2 tjedna lovim ovulacijuuuuu 😎😎😎😎

13. Ožujak 2021. 15:33

Drage susjedice ❤️ Inace sam puno aktivnija na  “Tko radi i planira”  temi, a ovaj put imam LH pitanjce :)
    Ovo su mi trakice od 15dc i 18 dc. https://ibb.co/t2LKDxW
    Mislila sam da je 15dc bio pik, 16 i 17dc sam imala prestrasnu ovulacijsku bol gotovo do razine povracanja. Skoro sam na hitnu isla.. danas 18dc se osjecam super.
    .
    Trakice su razlicitih proizvodaca, obje navodno 10miu/ml osjetljivosti, mozda je zato nerelevantno? Nisam uopce sigurna...
    .
    Pratim i bazalnu, 17 i 18dc mi je tempica skocila, pa sam pretpostavila i zbog toga da je O prosla. 
    .
    Sto vi mislite? Ufff 😥

13. Ožujak 2021. 17:14

Hvala Lucky ali mamicu mu poljubim 😂 
    Ovo mi je prvi ciklus sa trakicama, bila je dosta tamna 15dc, uzasni bolovi 16 i 17dc, i sad 18dc odem na vikend kod mame bez dragog 😂 sudbo kleta 😂 

Tonia♥️
    13. Ožujak 2021. 17:15

zuzuzujalica

Drage susjedice ❤️ Inace sam puno aktivnija na “Tko radi i planira” temi, a ovaj put imam LH pitanjce :)
    Ovo su mi trakice od 15dc i 18 dc.https://ibb.co/t2LKDxW
    Mislila sam da je 15dc bio pik, 16 i 17dc sam imala prestrasnu ovulacijsku bol gotovo do razine povracanja. Skoro sam na hitnu isla.. danas 18dc se osjecam super.
    .
    Trakice su razlicitih proizvodaca, obje navodno 10miu/ml osjetljivosti, mozda je zato nerelevantno? Nisam uopce sigurna…
    .
    Pratim i bazalnu, 17 i 18dc mi je tempica skocila, pa sam pretpostavila i zbog toga da je O prosla.
    .
    Sto vi mislite? Ufff 😥

Slažem se sa Lucky, keksanje na najjače, trakicu si krivo okrenula, ovo je brutalan pik :D

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

13. Ožujak 2021. 17:22

Ok, valjda sutra popodne nece biti ksno, otisla sam u drugi grad 😂😂😂

13. Ožujak 2021. 17:22

Hvala cure od srca ❤️❤️ Bas sam blesava za te trakice.

Tonia♥️
    13. Ožujak 2021. 17:23

Ma kaj bi bilo kasno, sve se to odradi  samo jako :)))

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

13. Ožujak 2021. 17:52

Hvala, drage moje ❤️ Ovo je zaista najdivnija zajednica na svijetu ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.