Značiii velite jutarnji keks pali🤣 Ajmo onda tako probati ovaj mjesec🙈🙈🙉
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Anaid Čestitam, neka bude školska 😊
Cure pročitajte ovo, ja sam plakala kao luda dok sam čitala...kako je svaka riječ istina za nas
https://sansazaroditeljstvo.org.rs/mislite-da-znate-ali-ne-znate-kako-je/
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Tina sve točno od riječi do riječi... ne razumiju i nikada neće... Ali eto nađe se nas sačica ovakvih gdje nas tu razumiju pa nam je lakše...
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Tina istina od riječi do riječi 😔 Ali ja vjerujem da će doći i naše vrijeme ❤️
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Uff jedva uhvatila vremena
Martina spremaj se za transfer i plus. Ja jedva čekam, mogu mislit kako je tebi 🤭🥰
Hope žao mi je da nije plus, al bar te više ne muči ovaj ciklus. Samo hrabro dalje, posložiti će se više, jebemu, mora 💪💪
Anaid čestitam, neka bude uredna i školska 🥰🥰
Tina od riječi do riječi. Kažem ja šefici večeras, kad ugledam plus pa do prvog pregleda gledati ćeš me na kasi samo, ja ti neću jedne kutije dignit, nema šanse. Ona će meni "samo se opusti i ne misli na to i bit će" Reko "znaš kad si me mjesecima trala u mozak jer si željela neku trenerku a nikako da dođe tvoja veličina u dućan, nisi se smirila dok je nisi kupila. E sad zamisli da je trenerka dijete, i da već dvije godine čekaš da dođe, nemoj više nikad nikome reći u takvoj situaciji da ne misli na to" onda mi se ispričala. Valjda sam joj uspjela dočarati.
Netko me je pitao kad piški ne sjećam se više tko. Puškom 16.3. na 11dpo dragome na rođendan, ako bude da ga onesvijesti poklonom.
Oprostite na dugom postu, nije me bilo 😂
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Malala tebi se nešto opako sprema. Tvoje se tijelo spremilo meni se čini da budeš trudna 🤗
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Joj, drage, ovaj članak 😥❤️
Jako je puno nerazumijevanja oko nas. Pokusavam i ja s bliskim ljudima pricati o pokusavanju, bazalnoj, trakicama i negativnim testovima, ali najcesce cujem “opustite se”, “joj, uzivaj dok nemas djecu”, “budes vidjela kad dobijes svoje”. Cak mi je i dobra prijateljica, koja je tvrdila da su otprve zatrudnili, nakon godine dana rekla da im je trebalo 6 mjeseci. Ne znam sto je gore - sto se nedovoljno prica o ovome ili sto se i oni kojima je trebalo neko vrijeme toga “srame”.
Jutro drage moje!
Procitala sam sinoc sto ste tipkale i srusila se u krevet. Tu slavoniji stalno nesto i netko. Nemam vremena ni mislit. Skoro sam i duphastone jucer zaboravila popiti. 😅
Procitala sam tekst onaj od tine 😭
Kaca dobro si rekla kolegici nitko ne razumije. Moras nekako docarati tu bol iscekivanja...
Malala ulazis u kljucne dpo dane jooj bas bi bila sretna da bude plusic kod tebe🤞
Zuzuzujalica lijepi pik imas 😊 dobro su curke rekle navali! Citam ja i vasu temu skicam vas i drzim vam svima fige da cim cim prije bude plus pa da se tipkamo na lijepsim temama 🤞🍀😘
Tina ovaj tekst bas dira u dusu 😶
Kaća super si objasnila sefici hehe
Zuzuzujalica dobro nam dosla... Pokrijte cim prije i bit ce super.... Uskoro odbrojavanje :*
Malala ufff jedva cekam da pisnes... Kad ce proci tih 14 dana uff
Lucky kako nam je Tommy ? Ima simptoma?
_______
Meni je danas 6dc... Pik ocekujem 10dc, mozda i 9dc .... Vec smo trebali pocet pokrivat al ne mozemo zbog glupog Canestena.... Jos vcrs moram istisnuti jedan aplikator u rodnicu .... Necu se uopce nadat ovaj ciklus.... Ne znam ni jel taj Canesten "sperm friendly" ni koliko mu treba da iscuri iz rodnice.... Probat cemo svaki drugi dan hopsat i to je to....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Joja ma stigne to izac za 3, 4 dana… Samo vu krenite pokrivat sutra, prekosutra i bit ce to dobro, evo ti nasa Tommy je cisti primjer da je sve moguce, i vaginalete koristila, uklanjala polip, tjedan joj je bio ludnica ziva i primilo se skroz neocekivano, tako da i dalje mislim da onaj gore ima olan zacrtan za svaku od nas, u najbolje vrijeme ❤️ ona je inace dobro, malo ju jebu jutarnje mucnine 🤭
Ma mucnine su dobar znak 💙 ispada da se stvarno ne treba s nicim opterecivati i pustiti mozak na pasu.....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sortiraj odgovore
Najstariji