Tonia uvjerena sam da cete sad ostvarit svoj san !! Samo dok prodje tvoj oporavak.... Ovulaciju ces lako sredit letrozolom ili klomicem.... Kad smijete krenut u napad?
Lucky ma meni se ne svidja jer mislim da ima povoljnijeg no name joda .... Hehehe al jod je svakako dobar....
Zoe ako si mislila na mene ahaha jos se nisam predomislila - ne kupujem nistaaa ahahah
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Joja dobili smo mi već zeleno svijetlo da smijemo ponovno krenuti sa pokušavanjima...al smo mi odlučili pričekati do 4.mj...a taman bi si do tad htjela sve provjeriti jer vidim da su ciklusi u rasulu :/
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Joja bas mi je zao zbog odnosa sa svekrom, to fakat nije fer da gura nosa di mu nije mjesto. I super da si popricala sa muzem, i nadam se da bude to smanjilo tenzije i u konacnici rezultiralo tvojim psihickim smirenjem.. 🤩🤩.. ja sam svojim punicon i tastom nemam posla, doalovno, vidimo se par put na godinu i iskreno,boze mi oproati ali uopce nemam potrebe da imam s njina kontakt. Mali su stariji od mojih pa samim time i pomalo kak da to velim "trdi"....
Tonia hvala draga 😘😘 pijes femisan i gyno i jos su ti ciklusi u rasulu ?
Nego ja NISAM kupila drugi test, imam taj iz bipe i smatram da ako je trudnoca bude svakak pozitivan a ako nije dabe mi i 10 drugih testova. . Tako da, ovaj puta laganini .. veseli me da sutra spavam do 8 o da mogu izmjerit bazalnu, to bude isto pokazatelj...
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Jojabas mi je zao zbog odnosa sa svekrom, to fakat nije fer da gura nosa di mu nije mjesto. I super da si popricala sa muzem, i nadam se da bude to smanjilo tenzije i u konacnici rezultiralo tvojim psihickim smirenjem.. 🤩🤩.. ja sam svojim punicon i tastom nemam posla, doalovno, vidimo se par put na godinu i iskreno,boze mi oproati ali uopce nemam potrebe da imam s njina kontakt. Mali su stariji od mojih pa samim time i pomalo kak da to velim "trdi"….
Tonia hvala draga 😘😘 pijes femisan i gyno i jos su ti ciklusi u rasulu ?
Nego ja NISAM kupila drugi test, imam taj iz bipe i smatram da ako je trudnoca bude svakak pozitivan a ako nije dabe mi i 10 drugih testova. . Tako da, ovaj puta laganini .. veseli me da sutra spavam do 8 o da mogu izmjerit bazalnu, to bude isto pokazatelj…
Ja navijam za tvoj lijepi testić s velikim plusićem odnosno jakom drugom crticom <3 Femisan sam pila,ali on mi je uvijek sluz pojačao pa mi je to bilo ok, a Gynositol sam počela od ponedjeljka pa je prerano za bilo kakve rezultate, ali vjerujem da će se sve to nekako posložiti
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
+ 28.10.
Lucky hvala ti ženska :)) svakak ću si pogledati :D jednog lijepog sunčanog dana kada dođe moja O sve ćete znati
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
+ 28.10.
Ma napucat ću se svim živim idem u zimske i nema dalje
Btw si otvorila Zimske ili nisam u toku :D
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
+ 28.10.
Dosla sam vam samo mahnuti..posto ujutro nisam stigla,ali svejedno ste trazile sve pa da vas ne iznevjerim 🙃
Dosla sam vam samo mahnuti..posto ujutro nisam stigla,ali svejedno ste trazile sve pa da vas ne iznevjerim 🙃
Ne vidim nis
Aha sad vidim sliku nije mi htio ucitat. Kaj je sad to? Di je crta?😲
E hvala svima kaj imate lijepe rijeci. Nekad je covjeku dovoljna rijec dve da dobije elana za dalje. Ponekad se pitam od kuda svima nama snage za sve ovo. Svaka ima svoj kriz koji nosi. I bol koju osjeca. Svakom je njegova tuga najveca. Ali od kuda volja, zelja, snaga za dalje. Da iz dana i dan koracamo prema cilju dok mozda duboko u sebi imamo neke druge misli. No unatoc tome ne damo se. Kakva li je to ljudska snaga u nama da izdrzavamo sve to, tuge, plac, suze, razocranje,....mogu samo rec...Boze pomozi svakoj u njenom putu.
Sortiraj odgovore
Najstariji