Sorgi vec sam prije 2 tjedna zakazala pregled kod ginekologa,prvi slobodan termin je imao 2.4. Pa sam se zabiljezila tako da..bome se dugo ceka,ali docekat cu to..sad ne znam sto bi dobila s time da ga zovem u ponedjeljak jer me i tako nece moc ugurat..mozda je nesto,mozda nije nista...
Inace su mi ciklusi u zadnjih godinu dana da je 2,3 dana prije krenulo smedarenje i onda rozo,a do jutra vec prava crvena krvi ugrusci sto je za mene totalno normalno bilo..prosli ciklus kad sam od samog pocetka krenula s bazalnom,pala je za pola stupnja na prvi dan ali je bilo obilno krvarenje i crveno iako je smeckasto protezalo jedno 3,4 dana prije tog pada i grcevi su me mucili cijeli taj period jer inace imam obilne i jako bolne menstruacije..ovaj ciklus na dan ocekivane temp nije pala,navecer sam napravila test koji jesam,jucer je temp ostala ista,krenulo to slabasno rozo,s tim da nisam imala ni grceve ni upozorenje da ce se ista dogoditi,jutros temp pala,ali je stalo i to malo rozog sto je bilo i nema grceva,samo neki pritisak i neki nelagodan osjecaj 🙄
Idem ja pisnuti jednu Lh 🤔
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Joj kod mene uzas. Tempica gore i dalje. Jucer imala bolove i reko to je to dolazi M u noci. Ujutro se probudim ono sam smede. Bolova trenutno nema. Napuhnuta sam samo. Osjecam se, za one koju se nekad uzimale progesteron znat ce, onako kao da M treba procuriti a progesteron mu nekad. I nikad do sad mi nije kasnila a da mi je tempica pokazala na grafu O. Imate ideje zas bi tako moglo biti. Sise tvrde.
Trebalo je pisat - progesteron joj neda a ne nekad
Ako si vidla moj problem,isti osjecaj,samo svjetlo rozo i stalo 🤦♀️🤦♀️ Apsolutno nemam ideje sto bi moglo bit osim kod tebe moguca T a da test nije imao dovoljno HCG da detektira onaj dan🤷♀️ Mozda da ponovis test? 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙈
Anaid čestitaaam :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Anaid cestitam od ❤️. Javi nam se ponekad tu☺️😘🍀
_
Lucky bas i ja gledam, jutarnji seksici dobitni svima, a ja isto nikako nisam jutarnji tip, osim vikendom takodjer. Nadam se da ce plodni past na vikend. 🤭
Malala ja sam uzela muzevo, jer mi je bilo svejedno, nisam htjela komplicirat, za pocetak sam samo osobnu i vozacku promijenila. Zdravstvenu i dopunsko su mi na poslu promijenili. A u banci su unijeli u sustav i rekli da ne moram mijenjat kartice do isteka. Tako da meni to stvarno nije bio neki kompliciran proces☺️ Mozes to kad budes na cuvanju trudnoce kad ces imat viska vremena😘
Cure hvala svima od srca..... saljem vam svimaaaaa pozitivnu vibru...❤❤. ja nemam mira tako da sam se javila na transfuzijz i rekla mi cim prije doc. Dakle u pon ujutro zovem gibicku nek salje uputnicu i idem odmah u pon ili najkasnije u utorak ujutro na vadenje krvi...
Hope jel moguc koji scenarij koji bi krvarenjem i srrmoglavim padom ubiti bio tek implatacija ??
Sto se tice jutarnjeg keksa nisam ni ja fan, al moj muzic jeste, a i citala sam da je razina testosterona ujutro kod muskaraca najvisa pa su mozda i spermici kao malo neznam bolji ili brzi ili kaj...
I da ocito nije bit kolicina keksa nego tajming, a sad je fakat kod nas bio idealan tajming. Ja sam cak i napisala nedavno da barem kod mene ako cekam pik za odbos, vec bude prekasno jer mi O bude brzo nakon pika... i tak je i sad bilo...
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Sortiraj odgovore
Najstariji