Joja takodjer, mi smo ostali bez velikog dijela prihoda, sto ja, sto muz. Ali snaci cemo se, nadam se da ova godina nosi poboljsanje. ❤️🙏🏻❤️🙏🏻
Ja sam znala popizdit jos kad smo bili mladji i u vezi kad mi se netko petlja u nase odluke, cak ne nuzno petlja, ali ono diskretno daje svoje prijedloge i provjerava situaciju.🤦🏼♀️
Znam da nekad ne misle nista lose, ali unose nemir. Tako da kad smo birali gdje cemo zivjet odabrali smo dovoljno daleko od mojih i njegovih🤣🤣🤭
Stres je gadna stvar, mislim da jako utjece danas na zdravlje ljudi, voljela bi zivjet neki stres free zivot ali naravno nemoguce, na jednom polju krene dobro, na drugom lose🤦🏼♀️ Da ti bar mogu neki savjet dati i kod sebe bi ga primijenila😬
Doris, Anchy, Zoe sve sto kazete, dobro kazete.... Znam da svaka od nas ima svojih problema .... Bitno je da jedna drugu podignemo kad nam je tesko... Ni ne znate kako mi pomazete hehe hvala ljepotice 🌹nadam se da cemo uspjet staviti taj stres pod kontrolu ....
Luckya pricala sam MM...obecao je da ce npr ukinut punomoc tati da nema uvida u njegov racun (da, prati mu cak i svaku kunu na računu, posudjuje novce pa vraca kako mu pase) ...znam da je muzu tesko... Tesko je roditelju dat nogu.... Al dvije godine sam sutila.... Bilo bi dosta ahahah
Necu vise ogovarat svekra ajde ima on i dobre strane, ne zelim ga izbaciti iz naseg zivota..... Osjecam se sad ko Megan Markle kad vam ovo pisem ahahahah ,.... Ko da drugi nemaju problema u obitelji ahahah
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Hey curice
Eto mene sa 48.dc i ništa od O a naravno kamoli onda i M.
U ponedjeljak sam se naručila na pregled privatno(imamo preko firme free), al nije da mi pregled nešto treba nego samo da mi da indikaciju da vadim spolne hormone, pa ću i to kod njih napravit (jednog dana kada dođe M ). Krećemo od idućeg mjeseca opet u pokušavanja, a ako ću imati cikluse po preko 60 dana, ostat ću trudna NIKAD. U krajnjoj liniji ću opet tražit Letrozole. Počela piti Gynositol pa ćemo vidjet dal će to kaj pomoći.
No, dosta mene, vidim da nam anaid ima sjenicuuuuuu :)))) draga držim fige da tamni
Nadam se da ste mi sve ostale dobro <3
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Hey curice
Eto mene sa 48.dc i ništa od O a naravno kamoli onda i M.
U ponedjeljak sam se naručila na pregled privatno(imamo preko firme free), al nije da mi pregled nešto treba nego samo da mi da indikaciju da vadim spolne hormone, pa ću i to kod njih napravit (jednog dana kada dođe M). Krećemo od idućeg mjeseca opet u pokušavanja, a ako ću imati cikluse po preko 60 dana, ostat ću trudna NIKAD. U krajnjoj liniji ću opet tražit Letrozole. Počela piti Gynositol pa ćemo vidjet dal će to kaj pomoći.
No, dosta mene, vidim da nam anaidima sjenicuuuuuu :)))) draga držim fige da tamni
Nadam se da ste mi sve ostale dobro <3
Ajmeee 48 dc 😲 bas mi te zao... Nadam se da ces to srediti s gynositolom... Mozda da probas ono sto Lucky koristi? Ona si je nasla dobitnu kombinaciju i super sredila cikluse .... Vidim da si micala miom.. koliki je bio i kako ste se na to odlucili?
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Joja uh, meni se to bas cini too much, valjda cete rijesit nekako☺️ Promijeni si ime u Megan🤣🤣🤣🤣 mozda srecu donese🤣
_
Tonia javi nam nakon pregleda, nadam se da ce ti se brzo nesto pokrenuti🙏🏻
Zoe i Lucky ne daj boze Megan ahahaha promijenila sam si slicicu u imenu i to ce bit dovoljno za srecu hehehe.... Svasta ima u zivotu jeste vidjele hehehhe... Menu bitno da se muz i ka super slazemo i da se volimo.... drugo cemo lako.
Lucky ne znam zasto al meni se ta Jadranka ne svidja ahahahha...
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Ahhh Joja draga, ja sam ti imala tri mioma (vidljiva na UZV-u). S obzirom da smo se prestali paziti još 2016.a nije nam išlo, ja napravila sve pretrage, on spermiogram i sve bilo ok, tada su se na UZV-u otkrili miomi. Prošla sam preko 5 dokora i svi rekli da oni ne bi trebali smetati začeću, da ih se samo treba kontrolirati u T. Zadnji doktor je bio iz Petrove koji me stavio na Letrozol i ako ne ostanem trudna kroz 6mj, idemo na micanje mioma - meni je to bila najnajzadnja opcija i stvarno sam ju htjela izbjeći. Srećom ostala trudna 5.mj od letrozola i desio se spontani. Nakon toga dvije biokemijske gdje su mi rekli da sada više nema smisla, da se moraju vaditi van (meni je to ko smrt bila). I još na kraju Dr kaže, mora biti klasična operacija, otvoreni rez trbuha sve mi lađe potonule jer znam da je dulji oporavak od nrp laparatomije... No obavili i to jer očito se moralo. Na kraju ih je bilo 5 mioma
Zoe javim svakako kako je prošlo
Lucky ja sam jedno vrijeme isto pila otopinu, al ne znam, meni na žalost nije djelovala, ali znam onih preko 100 beba kojih se rodilo zbog joda <3 bit će i tvoja
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Lucky joj taman svecano objavila da vise ne kupuje suplemente, sram te bilo ne spominji nista🤣
Tonia zao mi je sto ste morali ici tezim i duljim putem, ali sad ste sve te boljke rijesili i sad ce sigurno sve bit okej kad se ciklusi malo reguliraju🍀🥰
Tonia zao mi je sto ste morali ici tezim i duljim putem, ali sad ste sve te boljke rijesili i sad ce sigurno sve bit okej kad se ciklusi malo reguliraju🍀🥰
Tako je, samo pozitivno i doći će čudo sreće
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla