Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joja 🙏
    11. Ožujak 2021. 09:11

Dobro jutro mackice
    Hope zao mi je sto te muci... Nadam se da ces sto prije procurit ... Jel moguce da ti je ovulacija bila 19 dc? Sad vidim da si prijavila egg sluz u tim danima a ona u pravilu prestaje odmah nakon ovulacije? 
    Danchy pisni ti sad i gotovo hehehe.... Bolje ti je saznat prije da se mozes lijepo cuvat... Ili ako nema nista, prije ces procurit i prije krece novi ciklus :)

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

11. Ožujak 2021. 09:23

Evo nemam pojma sto da kazem 🤷‍♀️ Al ako je bila 19DC znaci da je na 3DPO onda vaden progesteron sto bi mozda bila ok vriejdnost za te dane...nemam pojma,evo nisam pametna..ma napravit cu test veceras il sutra ujutro ako ne krene smedarenje ili prava krv,nemam pojma evo 😩

Kaća
    11. Ožujak 2021. 09:34

Jutro trudilice, kava je pri kraju, malo po kući pospremiti,  ručak i na posao. Jeste se vi naspavale?
    Hope slažem se s curama pogotovo kad ubrojimo krv iz nosa. Mislim da nam je i poklončič imala roller coaster emocija i zbivanja ovako kao i ti prije nego je skužila da je to ipak plus 🥳

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    11. Ožujak 2021. 09:36

Meni još gin nije ništa odgovorila, poslala sam joj sliku nalaza i napisala da specijalist traži folikulometriju. Bude često po malim gradovima zagore na zamjeni, pretpostavljam da se danas vraća u svoju ordinaciju pa ću znat više 🤗

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

11. Ožujak 2021. 09:41

Ma evo ne znam...sumnjam da je T nemam uopce ni priblizno sumnju da bi to moglo biti u pitanju,vise da je neki gadni PMS u pitanju,a mozda je O bila sa 24 na 25 jer bi vjerojatno graf ipak pomaknuo na 19DC da je bila O..nemam pojma koja je onda korist od njega ako nema pojma di bi obiljezio O 😂😂😂 ima fore do 15 danas da stigne 😎👀

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    11. Ožujak 2021. 09:41

Lucky7ŽMN❤️🍀

Ja moram reć da m ise čini da je kod Hope bila O možda ipak kasnije i ovo što ti imaš su jebeno dobri simptomi da T, taaako da aj ti pišni!
    A i vi ostale, pa mislim vrijeme vam je da umočite, nama za ljubav bar

Sestro draga što da pišam ako curim od noći.  
    Pišat ću tamo oko 11.4. kada je termin za ne dobit ponovo. 

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

• anaid
    11. Ožujak 2021. 09:45

Hope jel ima kakve sanse da je tih par kapi mozda implatacijsko??? Nista, ja sam za da ti piskis, ciszo da odbacimo sumnje 😀😁
    Doris a eto, ali gle pozitivnu stvar, bolje vec ako mora doc da procuris dva dana prije nego da je cekas 5 dana, sad ce i nova ovulacija 2 dana prije 🤗

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

11. Ožujak 2021. 09:51

anaid ako tako gledamo,moguce je da je onda bila impl 12DPO posto je bilo smeckasto,a sad..evo ne znam,pisat cu sigurno ako ne bude nicega do kraja dana cisto da to maknem s popisa kao mogucnost
    Lucky bome ovih mjesec dana nikome nisu dobri sto se tice upala 😂😂😂

11. Ožujak 2021. 09:52

A ja i dalje ne znam sto da radim sa svojom tempicom..ako gledam da raste za 0,1 dok mirujem i spavam sto inace bude,onda je trebala biti 36.7 kad i inace mjerim..nemam pojma evo 🥺🥺 a htjela sam ovaj ciklus imat normalan sto se tempice tice da iduci uspije detektirati bolje 🙈 pa ja uspijem sjebat sve sto se koze,cak i FF app 🤣🤣

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    11. Ožujak 2021. 10:16

anaid

Hopejel ima kakve sanse da je tih par kapi mozda implatacijsko??? Nista, ja sam za da ti piskis, ciszo da odbacimo sumnje 😀😁
    Dorisa eto, ali gle pozitivnu stvar, bolje vec ako mora doc da procuris dva dana prije nego da je cekas 5 dana, sad ce i nova ovulacija 2 dana prije 🤗

Slažem se s tim...al mi nije jasno da mi lutealna faza traje samo 10 dana.  Nije to malo kratko?
    Ovulaciju osjetim vrlo jako svaki mjesec, a i po trakicama pratim. 

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.