https://ibb.co/6015XhQ
Kod mene se nesto kuha opasno🥳🥳
Ovo mi je zadnja neiskoristena ovulacija dok ne zatrudnim🤞🏻
Ocekujem sutra pik. Ili nekad u noci. Pa bi taman za tjedan dana mogla jos progesteron izvaditi😄
_
Anchy ja ti bar mogu posudit ovulaciju, posto ti imas muza pored sebe , a nema ovulacije. A ja imam ovulaciju, a muz 1300 kilometara daleko🤣🤣
Mozeee salji mi Ovulaciju ili bar ovulacijsku prasinu 🌌🌌 a valjda ce i moja O ako ne sljedeci onda onaj iza ciklus..🤞🍀
Zadnja O mi je bila u 1 mj sa klomijem 🙈🙈🙈 prestrasno mi je to za procitati...😅
Anchy saljem ovulacijsku prasinu 💫✨✨🌟
Drzim ti fige za ovaj ciklus, bilo bi mi drago da tako u nekoj ‘banalnoj’ stvari nadjes problem i da to rijesis i da onda imas normalne cikluse i O.🙏🏻🤞🏻
Svaka cast na strpljenju, ali evo ides prema naprijed, rijesila si bestiju, sad hormoni, pokrece se to sve❤️
Anchy saljem ovulacijsku prasinu 💫✨✨🌟
Drzim ti fige za ovaj ciklus, bilo bi mi drago da tako u nekoj ‘banalnoj’ stvari nadjes problem i da to rijesis i da onda imas normalne cikluse i O.🙏🏻🤞🏻
Svaka cast na strpljenju, ali evo ides prema naprijed, rijesila si bestiju, sad hormoni, pokrece se to sve❤️
Da istina ja polako ali sigurno idem prema cilju. Biti ce to sve dobro cure moje! 💖🍀🤞
I Hvala ti za ovu ovulacijsku prasinu 😘🌸
Djevojcice svakim pregledom, svakim zahvatom, svakim danom s jos jednim suplementom, sa svakom popisanom trakicom, sa svakim propalim ciklusom i dobivenom mengom smo sve blize cilju, gledajmo to s pozitivne strane 🥰 doci ce nase vrijeme, nase bebe ustvari cekaju da se uskladimo jer se nasla dobra ekipa pa da se mogu i bebe druzit ko mame sad na forumu 😁
Ajme kako slatko, zamalo se rasplakala 🤭🤭
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Lucky ❤️❤️❤️ tako je! Samo pozitiva🥳🥳
Ko ce odbrojavat ovdje kad ti zatrudnis? Mene to brine😂
Joj lucky sto tebe drma neka inspiracija🤣 sve su ti to posljedice apstinencije koju si imala...🤭
Ja uletila da skicnem sta ima novo, i da prijavim nista...
3 dpo, malo grudi natekle i to je sve..😀
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji