Sorgi uozbilji se🤣🤣 moras imat bar 20 kineza mjesecno😂
Zezam se , bolje ovako dok nisi totalno prolupala ko mi hahah
Jutro micke moje!
Doletite na kavu
Cetvrtak je mali petak, uskoro nam je vikend tu!
Malala ima li novih simptoma od jucer?
Sorgi mi smo ti prave piskilice moras se oboruzati testicima
Jutro... siha od 4 odradena, sad kavica u uredu ... ja planiram piskit sutra (11dpo) ili subota (12dpo)... jer kbicbo na 11 jedva sjenu vidim pa se nerviran... ro sve naravbo ako ne procurim prije .. nemam ama bas nikakvih simptoma..
Sorgi bez brige, nemam ni ja kineze, borim se sama sa sobon i ne narucujem, cak ni lh trakice nemam, rj jos za 1 ciklus...
Ja cekam doris ona je obecala pisanje 😁 ajmoooo doris :)
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Ajmo Hope, Dajana, Martina, Doris i Antonela izvjestaj, sta se dogada kod vas 😁
Naravno 😬😁
Ja evo strpljivo cekam simptoma da M dolazi nikakvih.. Ali javim cim se sto promjeni.. A test pokusavam da ne napravim makar mi sad 5dana kasnila 🤣🤣
Grudi danima kao kamen 🤣🤣 cak je i M rekao jojj zeno da hoce takve ostat' 🤣🤣🤣🤣
Lh negativne skroz 🙈
Ugl cekanje i iscekivanje 🤣🤣
Nisam bas aktivna ovih dana nemam vremena samo malo prelistam i vidim sta ste pisale pa nisam bas sa svima u toku 🙈
Ali sve smo zbog istog pa nam svakako svima zelim srecu 😁🥰
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Ahhh da imam stogod pametno napisat napisala bi..u problemima na sve strane. Sinoc ja muza uspjela navuc na seks misleci okeeej pokrenut ce on to kao zadnji put,nakon toga sam nasla dvije tri smeckaste kapi,legla sretna reko jeees toooo,sutra ce doc..Budim se ujutro prije 5 mislim si ne znam kolko je sati ajd da izmjerim temp prije nego odem na wc,hop ona 36.5..reko to je previsoko da bi dosla,nije dovoljno pala,odem na wc,legnem nazad,kao potonem malo u san al se prevrcem po krevetu,cujem crkvu koja zvoni u 6 mislim si ionako sam napola budna haj da opet izmjerim,hop ona 36.4 i nastavim bit u krevetu jer inace se dizem prije 7 i tako mjerim temp..okrenem se 5,6 puta i malo kao potonem ko da sam izmedu i odustanem,uzmem toplomjer,mjerim opet,ona 36.3 🙄 evo tocno me izludila,a znam da meni s kretanjem temperatura opada,ne raste 😩 i evo nisam u bazalnu nista upisala jer ne znam sto bi upisala..normalno je da je prva prije kretanja kao najniza,a meni sve niza i niza sto se vise okrecem i budem na telefonu evo ne znam 🙄 jos mi padne na pamet kad sam se oblacila reko jebiga,ocito opet preslo u cistu,za pet minuta mi dode u glavu reko glupaco ne moze bit cista kada si vadila progesteron koji je potvrdio ovulaciju i tako dosla na posao imam cijeli osjecaj kao da curim,ali ne curim,osla na wc,ni traga da cu dobit,a bole me misici ko da sam gripozna,kriza me nerviraju jer mi smetaju nikak da se namjestim u polozaj koji mi pase i procurio mi nos. Mozda cu umjesto M dobit gripu il nesto 🤷♀️ Dajem joj fore do 3 danas da stigne,ne dode li jebem li joj svako crveno krvno zrnce 😂
Žene evo mene napokon s mojim nalazom hormona. Nakon 9 dana cekanja🙈
FSH mi je povisen, ostalo sve vidim da je okej. Ima tko mozda iskustva s tim?😔
Malo me to sad brine, znam da LH kao treba biti duplo manji od FSH. Ali gin nije nista komentirala to, ostalo je sve okej😬
https://ibb.co/dksbzk1
https://ibb.co/m02S6L6
Ja sam nedavno bila kod gin, i meni je fsh veći od lh.. Ona je rekla dok je to u granicama za taj dio ciklusa da je sve uredu..i da mora biti još povišenih i loših parametara da bi se utvrdio pcos, jer je tamo inače fsh veći od lh..ali ako su ti jajnici cisti ne moraš se brinuti
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Jutro… siha od 4 odradena, sad kavica u uredu … ja planiram piskit sutra (11dpo) ili subota (12dpo)… jer kbicbo na 11 jedva sjenu vidim pa se nerviran… ro sve naravbo ako ne procurim prije .. nemam ama bas nikakvih simptoma..
Sorgibez brige, nemam ni ja kineze, borim se sama sa sobon i ne narucujem, cak ni lh trakice nemam, rj jos za 1 ciklus…
Ja cekam dorisona je obecala pisanje 😁 ajmoooo doris :)
Anaid i Lucky nema potrebe da piškim, glupača me probudila u 2 u noć i procurila 2 dana ranije. Eto šta da kažem, osim da s vama ulazim u zimske bebe. Jedina dobra stvar što mi se ciklus s 34-36 skratio na 29-30 dana.
Lucky možeš me pisati za 11.4. za ne dobit.
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
I evo sad krv malo iz nosa,izgleda da cu ovaj mjesec curit kroz nos a ne di treba 😂 bar negdje krv ako nista drugo 🤷♀️🤣
Simptoma, nikakvih. 🤷♀️
Još jučer me malo bolilo kao za O i sad ništa.
Dajana, 5 d kasni i ne radiš test???!!!!!! 😱😱😱😱😱😱
Pišaj, ženo, pišaj!!!!!!!
Ne kasni hehe danas trebam dobiti ali kazem ako bude pet dana kasnila onda cu napravit tek haha prije necu
Uvjek napravim test i za dva sata dođe hahaha
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Simptoma, nikakvih. 🤷♀️
Još jučer me malo bolilo kao za O i sad ništa.
Dajana, 5 d kasni i ne radiš test???!!!!!! 😱😱😱😱😱😱
Pišaj, ženo, pišaj!!!!!!!
Ne kasni hehe danas trebam dobiti ali kazem ako bude pet dana kasnila onda cu napravit tek haha prije necu
Uvjek napravim test i za dva sata dođe hahaha
Meni je to super,psiha je cudo,bolje onda da napravis da dode kad treba nego si ju sama psihom stopiras 🤷♀️🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji