Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Ožujak 2021. 10:18

Kod mene se tek sad na 13DPO pojavila dolje bole. Ono klasicna za M. Grcevi, povlacenje,probadanje i zatezanje.Sto je zanimljovo  jer obicno krene to vec do 10dpo nadalje. Ne znam kaj je tempici jer je skocila na 37.2. HCG je mrtav kao i LH trakica. Tak da eto. 

11. Ožujak 2021. 10:23

🦋Anitram-3-🦋

Kod mene se tek sad na 13DPO pojavila dolje bole. Ono klasicna za M. Grcevi, povlacenje,probadanje i zatezanje.Sto je zanimljovo jer obicno krene to vec do 10dpo nadalje. Ne znam kaj je tempici jer je skocila na 37.2. HCG je mrtav kao i LH trakica. Tak da eto.

Implantacija? 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙈 ovo bi bio predobar ciklus da i ti zapicis na drugu temu 😎

11. Ožujak 2021. 10:26

Hopeforyou

🦋Anitram-3-🦋

Kod mene se tek sad na 13DPO pojavila dolje bole. Ono klasicna za M. Grcevi, povlacenje,probadanje i zatezanje.Sto je zanimljovo jer obicno krene to vec do 10dpo nadalje. Ne znam kaj je tempici jer je skocila na 37.2. HCG je mrtav kao i LH trakica. Tak da eto.

Implantacija? 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙈 ovo bi bio predobar ciklus da i ti zapicis na drugu temu 😎

Cak ni ne sanjam o tome koliko mi je neostvarivo. 🤣🤣🤣 e a ja si mislim da je kod tebe O bila malo kasnije

11. Ožujak 2021. 10:27

🦋Anitram-3-🦋

Hopeforyou

🦋Anitram-3-🦋

Cak ni ne sanjam o tome koliko mi je neostvarivo. 🤣🤣🤣 e a ja si mislim da je kod tebe O bila malo kasnije

To vise nitko ne moze dokuciti evo..ako grafu nista nije bilo jasno,kako da onda nama bude 😂😂😂

11. Ožujak 2021. 10:30

Lucky7ŽMN❤️🍀

Hopeforyou

🦋Anitram-3-🦋

ovo sam i ja pomislila kad sam pogledala graf🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Hope ti si svoje toliko izanalizirala da si zbunila cijeli forum pišni ti pa ćemo znat šta je

Pa vidis da graf ne zna kako bi se ponasao 😂😂😂 sto dalje reci... 🤷‍♀️🤣

11. Ožujak 2021. 10:47

Hope najbolje pisnut jednog pa kud puklo puklo...😊🤭

• anaid
    11. Ožujak 2021. 10:59

Doris i mene ti malo to mucilo, jer mi zadnja par ciklusa lutealna isto kratka 10,11 dana...
    Neznam, al kao smatra se poremecajem ako je 8,9 dana ili kraca... pa ispada da smo na granici ? 
    Martina bome skok je za pozeljet, moguce da je implatacija bila malo kasnije, pa se stigne pojaviti plusic jos 😉 pretpostavljam da si testicima naoruzana pa cekamo izvjesce sutra ujutro 🤞🤞

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

11. Ožujak 2021. 11:05

anaid

Dorisi mene ti malo to mucilo, jer mi zadnja par ciklusa lutealna isto kratka 10,11 dana…
    Neznam, al kao smatra se poremecajem ako je 8,9 dana ili kraca… pa ispada da smo na granici ?
    Martinabome skok je za pozeljet, moguce da je implatacija bila malo kasnije, pa se stigne pojaviti plusic jos 😉 pretpostavljam da si testicima naoruzana pa cekamo izvjesce sutra ujutro 🤞🤞

E da znas da nisam. Nemam vise nista. Moram kupiti ali mislim da necu sutra piskiti jer ovi bolici koje imam su mi nista drugo nego nagovjestaj M. Tak da danas i noci ili sutra u noci ona dolazi...😎

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    11. Ožujak 2021. 11:07

anaid

Dorisi mene ti malo to mucilo, jer mi zadnja par ciklusa lutealna isto kratka 10,11 dana…
    Neznam, al kao smatra se poremecajem ako je 8,9 dana ili kraca… pa ispada da smo na granici ?
    Martinabome skok je za pozeljet, moguce da je implatacija bila malo kasnije, pa se stigne pojaviti plusic jos 😉 pretpostavljam da si testicima naoruzana pa cekamo izvjesce sutra ujutro 🤞🤞

Da sad sam baš čitala o tome, očito da jesmo na granici.  Piše da vitamin B6 produžuje lutealnu fazu, pijem maca kapsule koje sadrže taj vitamin pa možda produži koji dan. 

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

11. Ožujak 2021. 11:13

🦋Anitram-3-🦋

Hope najbolje pisnut jednog pa kud puklo puklo…😊🤭

Moze! Kad pisamo? 😎🙊🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.