Cek hopejos nisi pisala ? Pa jebemu ak ti nisi trduna onda stvarno… meni je sve to odmah implatacijsko 😂 pa eto i tvoje 😁
P.S. Imam neka cudne (ne)grceve..navikla sam na malo drugacije pred M 🤣 i ko da mi netko tu i tamo stipa jajnik 😂 evo nemam pojma,mozda neka upala 🤷♀️ Iako ne znam koliko ona moze odgovoriti M ako je to
Curee moje! Isla sam sad gledati papire od prosle T.
Pospremala sam taj ladicar i bacala neke stvari jer cemo novi uzeti pa ovaj rasciscujem.
Ugl lijepo pise na prvom pregledu zuto tijelo na desnom jajniku!!! A ja sam uz klomi svaki put samo na lijevom imala O...a sto ako je lijevi zastopan.. hmmm 🤔🤔🤔
Anchy mislim da je moguce ako pijes lijek za poticanje ovulacije do koje ne dolazi,a inace si ih imala,mozda da probas nagovoriti da te se posalje na neki HSG?
Eeee a znate sto mi je palo na pamet?? Pa pila sam antibiotiiiiik tjedan dana ovak ciklus! Mozda mi je to malo sad prouzrocilo kasnjenje 🤮🤦♀️
Anchy ajme taj lijevi jajnik svima steka🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Ja sam skuzila prateci zadnje cikluse, i kako sam redovno isla na uzv. Da meni lijevi jajnik sporije radi nego desni, ovulira tamo na 18 - 19 - 20 dc. A desni vec na 15 - 16 dc.
Jel jajnici ovuliraju naizmjenicno? Oprostite ako sam glupa🤭
Tipa jedan mjesec lijevi, pa desni.
Ako jesu onda mi je iduci ciklus kad se muz vrati O taman na lijevom.
Ali opet Sanjarka je iz lijevog ostala trudna sad🤞🏻
Bas me zanima iz kojeg je jajnika Pokloncic. Ako nas citas, na kojem jajniku je bio vodeci folikul?😄
Da u pravilu i po knjigama jajnici bi se trebali izmjenjivati. Ali i same dobro znamo da rijetko tko ima tako svrsene skolske cikluse i jos da se i jajnici tako fino izmjenjuju 🤣😅
Moj 1 problem je anovulatorbi ciklusi. Za pocetak bez tableta nema ni O. A sad ako ispadnr i da je lijevi jajovod zastopan ide ana la papa na ivf 🙃
Budem sad hormone povadila i odmah cu jlreci da zelim hsg ...pa da znam na cemu sam da ne nagadam..
Lucky na koji dan ciklusa su tebe narucili na hsg? Imabli to veze ili se moze odraditi bilo kad?
Bozee sta sam natipkala pola rijeci krivo 😅🤣
Hope mozda su te fakat antibiotici zeznuli malo...
Anchy bas me zanima tvoj nalaz hormona. Kako se hormoni ponasaju kad je tako dugacak ciklus.
Ti zapravo kad imas ciklus od tipa 60 dana, zapravo ti folikularna faza traje 45 dana, ako sam dobro skuzila, pa kad dodje do O pojavi se i M. 🤔
Da je nekako to dovest u ravnotezu. Bas precudno, a nijedne ciste ni nista. Polazem nade u taj hsg, ako je nesto zacepljeno da se to rijesi i krenu normalni ciklusi🤞🏻
Sad ces znati puno vise nakon hormona, jos odradis propuhivanje, moglo bi to dobro ispasti😄 za muzica znas da je plodan, jedna briga manje💪🏻
Cek hopejos nisi pisala ? Pa jebemu ak ti nisi trduna onda stvarno… meni je sve to odmah implatacijsko 😂 pa eto i tvoje 😁
P.S. Imam neka cudne (ne)grceve..navikla sam na malo drugacije pred M 🤣 i ko da mi netko tu i tamo stipa jajnik 😂 evo nemam pojma,mozda neka upala 🤷♀️ Iako ne znam koliko ona moze odgovoriti M ako je to
E tak ti i meni ovaj ciklus,neka stipkanja i koji boc boc... ali ja to pripisujem gynositolu, kao mozda jajnici zivnuli...neznam... sutra budem pisnula ono cisto bezvezw, ali ne ocekujem nista...
A kak se izmjenjuju jajnici, to neznam. Ja uvijek osjecam iz kojeg jajnika bude O, sad budem bas obracala paznju na to...
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Ja svaki put osjetim streckanja s lijeve strane a doktor kaze ovulacija na desnom jajniku ahahhaha... Ko je tu lud.... Cak sam se zadnji put pitala sta mu znaci to "desno"... Jel njegovo desno ili moje ahahaha.. katastrofa
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Ja svaki put osjetim streckanja s lijeve strane a doktor kaze ovulacija na desnom jajniku ahahhaha… Ko je tu lud…. Cak sam se zadnji put pitala sta mu znaci to "desno"… Jel njegovo desno ili moje ahahaha.. katastrofa
Hahaha to sam i ja jednom razmisljala identicno kao ti, cije desno 🤔😂😂😂
Ahahhaha pa ne znam to ni dan danas pa se ni ne opterecujem s tim. Vazno da mi kaze ooo vidim zuto tijelo ahahah... Dalje ni ne cujem vise sta prica ahahha
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sortiraj odgovore
Najstariji