Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joja 🙏
    11. Ožujak 2021. 11:17

Hope zeznuto bas... Sta kazes da sljedeci ciklus dogovoris s doktoricom folikulometrije? Tako ces bit sigurnija. 
    ____
    Meni stigleee trakiceeeee hehehhee .... Za nekih 5 dana krecem s piskanjem.. do tad uzivancija... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

11. Ožujak 2021. 11:19

Joja 🙏

Hope zeznuto bas… Sta kazes da sljedeci ciklus dogovoris s doktoricom folikulometrije? Tako ces bit sigurnija.
    ____
    Meni stigleee trakiceeeee hehehhee …. Za nekih 5 dana krecem s piskanjem.. do tad uzivancija…

Ma kod doktora sam i tako narucena sad za 3 tjedna,kako sam krenula taman ce biti oko O pa cu se napravit glupa da me kao nesto boli i zezao me ciklus a bila je O pa da malo pregleda 😂😂😂

• anaid
    11. Ožujak 2021. 11:21

🦋Anitram-3-🦋

anaid

Dorisi mene ti malo to mucilo, jer mi zadnja par ciklusa lutealna isto kratka 10,11 dana…
    Neznam, al kao smatra se poremecajem ako je 8,9 dana ili kraca… pa ispada da smo na granici ?
    Martinabome skok je za pozeljet, moguce da je implatacija bila malo kasnije, pa se stigne pojaviti plusic jos 😉 pretpostavljam da si testicima naoruzana pa cekamo izvjesce sutra ujutro 🤞🤞

E da znas da nisam. Nemam vise nista. Moram kupiti ali mislim da necu sutra piskiti jer ovi bolici koje imam su mi nista drugo nego nagovjestaj M. Tak da danas i noci ili sutra u noci ona dolazi…😎

E bas sam trefila to rec kad nemas nijedan 😂😂 nego neznam, ali ovaj tvoja tempica mi je pravo trudnicka, taj skok je uhhh 🤗🤗
    Doris uz sve suplementne koje ubosimo ima dovoljno vitamina B... bas me zanima jel 2 tjedna uzimanja gynositola kaj utjecalo na to... jer kod mebe vec to 5 ciklusa tak.

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Joja 🙏
    11. Ožujak 2021. 11:24

Lucky jaoo mrzim zubare... Nadam se da ce te brzo proci zub jer nema gore od zubobolje 🥴 
    Anitram hmm bas me zanima kakva ce ti sutra bit tempica.. jesi se mozda prehladila? 🤒
    Doris zao mi je zbog menge.... Idemo zajedno u zimske bebe 😘 kako si zadovoljna s Macom?

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    11. Ožujak 2021. 11:32

anaid

🦋Anitram-3-🦋

anaid

Dorisi mene ti malo to mucilo, jer mi zadnja par ciklusa lutealna isto kratka 10,11 dana…
    Neznam, al kao smatra se poremecajem ako je 8,9 dana ili kraca… pa ispada da smo na granici ?
    Martinabome skok je za pozeljet, moguce da je implatacija bila malo kasnije, pa se stigne pojaviti plusic jos 😉 pretpostavljam da si testicima naoruzana pa cekamo izvjesce sutra ujutro 🤞🤞

E da znas da nisam. Nemam vise nista. Moram kupiti ali mislim da necu sutra piskiti jer ovi bolici koje imam su mi nista drugo nego nagovjestaj M. Tak da danas i noci ili sutra u noci ona dolazi…😎

E bas sam trefila to rec kad nemas nijedan 😂😂 nego neznam, ali ovaj tvoja tempica mi je pravo trudnicka, taj skok je uhhh 🤗🤗
    Dorisuz sve suplementne koje ubosimo ima dovoljno vitamina B… bas me zanima jel 2 tjedna uzimanja gynositola kaj utjecalo na to… jer kod mebe vec to 5 ciklusa tak.

Ja isto inofolic (isto ko i tvoj gynositol) koristim od 26.01. 
    Sad gledam cikluse unatrag, i kolko vidim ovo mi je najkraća luealna faza. Neznam što se desilo ovaj ciklus. Al još uvijek smo u granicama tak da mislim da ne bi trebao biti problem.

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    11. Ožujak 2021. 11:36

Joja 🙏

Lucky jaoo mrzim zubare… Nadam se da ce te brzo proci zub jer nema gore od zubobolje 🥴
    Anitram hmm bas me zanima kakva ce ti sutra bit tempica.. jesi se mozda prehladila? 🤒
    Doris zao mi je zbog menge…. Idemo zajedno u zimske bebe 😘 kako si zadovoljna s Macom?

Tako je, samo pozitivno.  Pa za sad ne znam kaj da velim, nemam nekih loših reakcija, osim što još nisam trudna  Ciklus mi se skratio, što je zapravo dobro, samo ne znam dal je to maca učinila ili nešto drugo. Sve u svemu nastavljam s njom i od danas sam odlučila piti 2 kapsule dnevno, do sad sam jednu. Koliko ti piješ?

Ciklusi 30-36 dana
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +

11. Ožujak 2021. 11:51

Hopeforyou

🦋Anitram-3-🦋

Hope najbolje pisnut jednog pa kud puklo puklo…😊🤭

Moze! Kad pisamo? 😎🙊🙈

Ti danas ja sutra 😛😛😛

11. Ožujak 2021. 12:09

Doris bas mi je zao, bas sam cekala tvoj testic jer ste skroz lijepo pokrili O. Ali nema veze, iduca je tvoja, moras u zimske bebe sta ces😄😘
    _
    Martina i Hope drzim vam fige🤞🏻🙏🏻
    _
    Lucky i ja sam bas bila kod zubara prekjucer. Jesam pripremila teritorij, e ima da zatrudnim kako god znam iduci mjesec😂🍀✨

Joja 🙏
    11. Ožujak 2021. 12:29

Doris pila sam po dvije na dan... Mislim da cu ovaj ciklus smanjiti pa uzimat jedan dan dvije, drugi dan jednu... Jako sam zadovoljna. Imam puno vise energije nego prije....

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    11. Ožujak 2021. 12:53

zoe🌸

Doris bas mi je zao, bas sam cekala tvoj testic jer ste skroz lijepo pokrili O. Ali nema veze, iduca je tvoja, moras u zimske bebe sta ces😄😘
    _
    Martina i Hope drzim vam fige🤞🏻🙏🏻
    _
    Lucky i ja sam bas bila kod zubara prekjucer. Jesam pripremila teritorij, e ima da zatrudnim kako god znam iduci mjesec😂🍀✨

Tako je, šta ću bez vas, idemo u kompletu u zimske 

Ciklusi 30-36 dana
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.