Curke da li koja koristi Elevit pronatal?
Imam skoro cijelu kutiju, samo 6 tableta sam popila i jednostavno mi ne sjedaju dobro pa bi poklonila nekoj od vas ako vam odgovaraju.
https://ibb.co/brVGxgD
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
cuee neću se ponavljati jer ste sve rekle već, ali došla sam izraziti posebnu podršku za maki i poklončić.
Maki vjerujem da su vam sve lađe potonule kad ste dobili nalaz, ali kad se dojmovi slegnu bit ćete još jači i nabrijaniji na cijeli proces. Hej, pa radite to zbog vaše bebice! :)
.
Poklončić, zaista se nadam da je s tvojom bebicom sve u redu. Cure su u pravu što se tiče razrjeđenosti urina, a i toga da ishod ne možeš promijeniti ako lošu vijest i saznaš malo ranije. Ma da mislim da neće ni bit loših vijesti :)
.
Ja za masu ovih pojmova nisam ni znala dok nisam došla ovdje na forum poput biokemijske trudnoće i slično. Sramotno za reći, ali čak nisam ni znala što se događa nakon ovulacije 😂
.
Joja nisam vidjela tvoju dnevnu ma da sam si zamislila u glavi i izgleda top 😂😂
.
Anchy šta ima kod tebe, ima li šta od m?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Pokloncic ja s 4 tt i nesto sitno skriz negativnu lh trakicu a rodit trebam ,a luckypredM ima pozitivnu, polako dobro je to🤞🤗
A ti da slucajno nisi osla rodit, a da se nisi prije javila 😝🥰😘 bar muz nek nam natipka obavijest 😂
Nima straha svi ce te rađat s mnom
Dala sam si štopericu. Sama!!! Što je za mene 😱😱😱😱😱 da se bodem iglama. 👍
Ne znam je li psiha ili što ali osjećam kao predmenga grčeve. 🤷♀️
Jutros došla sestra pričuvati sina, prenatali, vrkuta u kuhinji na vidljivom mjestu, ogromna kutijetina sa štopericom u frižideru….. 😩 Da je malo proguglala zbrojila bi 2+2. Ali nije ništa pitala ni komentirala kad smo se vidjele. 🤫
I danas otkrila brazilsku sa pastom. 👍👍👍🙈🤭🙈🤭 I više nego zadovoljna.
oprosti na glupom pitanju, ali što je štoperica? I gdje se to bodeš? Stvarno oprosti, evo prvi put sad čujem i za to
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
malala bravooo! Kakve sve strahove necemo nadici da dodemo do bebica,stvarno si hrabra! Jos malo i ponedjeljak 🙃 drzim 🤞🏻 da bude dobitno 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻☺️☺️
Dala sam si štopericu. Sama!!! Što je za mene 😱😱😱😱😱 da se bodem iglama. 👍
Ne znam je li psiha ili što ali osjećam kao predmenga grčeve. 🤷♀️
Jutros došla sestra pričuvati sina, prenatali, vrkuta u kuhinji na vidljivom mjestu, ogromna kutijetina sa štopericom u frižideru….. 😩 Da je malo proguglala zbrojila bi 2+2. Ali nije ništa pitala ni komentirala kad smo se vidjele. 🤫
I danas otkrila brazilsku sa pastom. 👍👍👍🙈🤭🙈🤭 I više nego zadovoljna.
oprosti na glupom pitanju, ali što je štoperica? I gdje se to bodeš? Stvarno oprosti, evo prvi put sad čujem i za to
Objasnila sam par str unazad. Injekcija hormona hcg-a koja se daje prije postupka da js dozrije do kraja i da folikul ne pukne prije vremena. Pucanje se očekuje 36 h od štoperice i tad se obavlja inseminacija u mom slučaju. U trbuh se da.
aha, oprosti onda što davim opet, ali hvala na informaciji. Želim ti svu sreću u postupku 💕
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Jutroo!
Kako ste mi curke?
Pokloncic jesi danas ok, piskis hcg jutros?
T.loza ma kod mene nema ni M ni O a 47 ili 48 dc sam 😅 ionako ne mogu nis dok ne ponovim briseve...
---
Vidim na mobitelu da je zimica vani...brrr
Lucky neka onda i dode glupaca za par dana i onda fino na hsg 🍀💪
Joj Anchy nema ti nista gore kad je ciklus tako dug, a moras cekat i nikad kraja 😤 bome ti treba strpljenja, drzim ti 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 da ces kad dode M dalje sve ekspresno rijesit i u nove pobjede 😎
Samo da sam se bestije rijesila 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 a cini se da mi se i lutealna skracuje sto je isto super 👌🏻
E to je odlicno sve ti se vraca u normalu. 😊
Ma je da, ruke mi vezane..nis ne mogu osim cekati bris. Takoder se nadam da ce bris doci uredan. 🤞
Dobro je pa vas tu imam tipkam pa se zaokupiram drugim stvarima i vasim plusicima i trakicama pa lete dani. Doci ce i mojih 5 minuta 😉
Lucky, stavi mene na spisak za 20.03 😘
Evo mene opet kod vas, kako ste mi? Svim curama cestitam na plusicima, a onima koje cekaju da bude dobitni ciklus...
Ja sam kako sam i rekla ovaj mjesec ostavila i trakice i sve, imali smo jedan seks jucer, a ovih dana su plodni dani, pa vidjeti cemo...ne ocekujem uspjeh ali prija malo opustenosti i ne razmisljanje o svemu...
Ko nam piski ovih dana?
😘😘
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji