Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    💎 💌Doris-S 🌠🐇
    06. Ožujak 2021. 21:32

Curke da li koja koristi Elevit pronatal?
    Imam skoro cijelu kutiju, samo 6 tableta sam popila i jednostavno mi ne sjedaju dobro pa bi poklonila nekoj od vas ako vam odgovaraju. 
    https://ibb.co/brVGxgD

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Loza 💙😇
    06. Ožujak 2021. 21:55

cuee neću se ponavljati jer ste sve rekle već, ali došla sam izraziti posebnu podršku za maki i poklončić.
    Maki vjerujem da su vam sve lađe potonule kad ste dobili nalaz, ali kad se dojmovi slegnu bit ćete još jači i nabrijaniji na cijeli proces. Hej, pa radite to zbog vaše bebice! :)
    .
    Poklončić, zaista se nadam da je s tvojom bebicom sve u redu. Cure su u pravu što se tiče razrjeđenosti urina, a i toga da ishod ne možeš promijeniti ako lošu vijest i saznaš malo ranije. Ma da mislim da neće ni bit loših vijesti :)

Ja za masu ovih pojmova nisam ni znala dok nisam došla ovdje na forum poput biokemijske trudnoće i slično. Sramotno za reći, ali čak nisam ni znala što se događa nakon ovulacije 😂 
    .
    Joja nisam vidjela tvoju dnevnu ma da sam si zamislila u glavi i izgleda top 😂😂

Anchy šta ima kod tebe, ima li šta od m? 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

BAJOMA
    06. Ožujak 2021. 22:02

Lucky🍀

BAJO1

Pokloncic ja s 4 tt i nesto sitno skriz negativnu lh trakicu a rodit trebam ,a luckypredM ima pozitivnu, polako dobro je to🤞🤗

A ti da slucajno nisi osla rodit, a da se nisi prije javila 😝🥰😘 bar muz nek nam natipka obavijest 😂

Nima straha svi ce te rađat s mnom

Loza 💙😇
    06. Ožujak 2021. 22:41

malala

Dala sam si štopericu. Sama!!! Što je za mene 😱😱😱😱😱 da se bodem iglama. 👍
    Ne znam je li psiha ili što ali osjećam kao predmenga grčeve. 🤷‍♀️
    Jutros došla sestra pričuvati sina, prenatali, vrkuta u kuhinji na vidljivom mjestu, ogromna kutijetina sa štopericom u frižideru….. 😩 Da je malo proguglala zbrojila bi 2+2. Ali nije ništa pitala ni komentirala kad smo se vidjele. 🤫
    I danas otkrila brazilsku sa pastom. 👍👍👍🙈🤭🙈🤭 I više nego zadovoljna.

oprosti na glupom pitanju, ali što je štoperica? I gdje se to bodeš? Stvarno oprosti, evo prvi put sad čujem i za to

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

06. Ožujak 2021. 22:59

malala bravooo! Kakve sve strahove necemo nadici da dodemo do bebica,stvarno si hrabra! Jos malo i ponedjeljak 🙃 drzim 🤞🏻 da bude dobitno 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻☺️☺️

Loza 💙😇
    06. Ožujak 2021. 23:04

malala

t.loza

malala

Dala sam si štopericu. Sama!!! Što je za mene 😱😱😱😱😱 da se bodem iglama. 👍
    Ne znam je li psiha ili što ali osjećam kao predmenga grčeve. 🤷‍♀️
    Jutros došla sestra pričuvati sina, prenatali, vrkuta u kuhinji na vidljivom mjestu, ogromna kutijetina sa štopericom u frižideru….. 😩 Da je malo proguglala zbrojila bi 2+2. Ali nije ništa pitala ni komentirala kad smo se vidjele. 🤫
    I danas otkrila brazilsku sa pastom. 👍👍👍🙈🤭🙈🤭 I više nego zadovoljna.

oprosti na glupom pitanju, ali što je štoperica? I gdje se to bodeš? Stvarno oprosti, evo prvi put sad čujem i za to

Objasnila sam par str unazad. Injekcija hormona hcg-a koja se daje prije postupka da js dozrije do kraja i da folikul ne pukne prije vremena. Pucanje se očekuje 36 h od štoperice i tad se obavlja inseminacija u mom slučaju. U trbuh se da.

aha, oprosti onda što davim opet, ali hvala na informaciji. Želim ti svu sreću u postupku 💕

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Ožujak 2021. 07:05

Jutroo!
    Kako ste mi curke?
    Pokloncic jesi danas ok, piskis hcg jutros?
    T.loza ma kod mene nema ni M ni O a 47 ili 48 dc sam 😅 ionako ne mogu nis dok ne ponovim briseve...
    ---
    Vidim na mobitelu da je zimica vani...brrr

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Ožujak 2021. 07:06

Lucky neka onda i dode glupaca  za par dana i onda fino na  hsg 🍀💪

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Ožujak 2021. 07:52

Lucky🍀

Joj Anchy nema ti nista gore kad je ciklus tako dug, a moras cekat i nikad kraja 😤 bome ti treba strpljenja, drzim ti 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 da ces kad dode M dalje sve ekspresno rijesit i u nove pobjede 😎
    Samo da sam se bestije rijesila 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 a cini se da mi se i lutealna skracuje sto je isto super 👌🏻

E to je odlicno sve ti se vraca u normalu. 😊
    Ma je da, ruke mi vezane..nis ne mogu osim cekati bris. Takoder se nadam da ce bris doci uredan. 🤞
    Dobro je pa vas tu imam tipkam pa se zaokupiram drugim stvarima i vasim plusicima i trakicama pa lete dani. Doci ce i mojih 5 minuta 😉

SAYURI
    07. Ožujak 2021. 08:45

Lucky,  stavi mene na spisak za 20.03  😘
    Evo mene opet kod vas, kako ste mi? Svim curama cestitam na plusicima, a onima koje cekaju da bude dobitni ciklus...
    Ja sam kako sam i rekla ovaj mjesec ostavila i trakice i sve, imali smo jedan seks jucer, a ovih dana su plodni dani, pa vidjeti cemo...ne ocekujem uspjeh ali prija malo opustenosti i ne razmisljanje o svemu...
    Ko nam piski ovih dana?
    😘😘

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.