Vise nemam kaj pisat bas i da hoću,a hoću 🤣 službeno sam prosvikala..kad nemam dobar filing mos me slikat
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Vise nemam kaj pisat bas i da hoću,a hoću 🤣 službeno sam prosvikala..kad nemam dobar filing mos me slikat
Sorry sto upadam ali citam vas redovito i samo sam ti htjela reci da nema smisla nervoza, da lako je meni tu sada pametovati, ali koji god ishod te čeka doći će, ne mozes ga promijeniti..... Ili ce sutra biti crta ili nece, tvoja vijest te ceka bila ona dobra ili loša, nestrpljivost ju nece ubrzati. Takva sam bila i sama, jos uvijek sam, nestrpljivi frik, ali radim na sebi😁. A vidim i da ti je potpis težak isto kao i moj. Tako da forsiranje pisanja, stavljanja stikera na 4+1 tjedna, zurenja na kojekakve jesenske, zimske samo cini loše glavi..... cool down, sve ce doći❤
Joja ne pisam vise nista dok ne procurim,a onda cu krenut LH 😂😂😂
Pkloncic unaprijed je sve odredeno,barem ja gledam na to tako,i sto god napravila ne moze se ishod promijeniti jer je vec tako predodredeno i prije nego se svaka i jedna od nas rodila. Ja se od srca nadam da ce crtica tamniti,da nece nikakva biokemijska puj puj,ali i da se dogodi,zajedno cemo dalje ispocetka kad budes i sama spremna na to. Nazalost previse se biokemijskih danas dogada,nije to nicija krivica,najmanje tvoja,jednostavno je tako odavno zapisano i tako mora biti. Od srca ti zelim da u kasnu jesen rodis prekrasnu i genijalnu dugicu ❤️❤️
Jutro cure… prije svega pokloncic cestitam i svu srecu ti zelim da bude sve ok i da imas divnu trudnocu ❤️
A ja nazalost imam prilicno lose vijesti. Jucer nam je stigao nalaz od muzevog spermiograma i dijagnoza oligoastheno 😔
Prije godinu dana radio i bilo sve ok i doktorica kaze na zadnjem pregledu neka ode jos jednom za svaki slucaj. I evo na kraju se ispostavilo da je zapravo do toga i bilo. Sokirali smo se iskreno. Da ne govorim za muza koliko je psihicki pao. Pisala sam odmah na mail svojoj gin i ona kaze najbolje bi bilo da odmah idete na kinderwunsch kliniku jer tamo su vam puno vece sanse za trudnocu nego spontano. Tako da eto i mene to sad ceka, ne znam ni sama sta da ocekujem, bojim se jer mi je sve nepoznato, ali krecem na novi put i nadam se najboljem. 17.3. imam svoj pregled kod gin, pa ce mi ona detaljno reci i uputiti nas u kliniku.
Pozdrav susjede. Cestitam plusicima.
Maki, nama je u roku 2 mj izgubljeno jedinih 2,5 milijuna u ejakulatu sto smo imali i ostali smo na par tisuca komada. Cak moramo dati zamrznuti sjeme da se ne bih dogodila 0 odnosno azospermija. U ivf-u je potreban samo 1 dobar spermij a vas je nalaz sasvim solidan i sigurna sam da ce se naci vojnik borac. Oni izabiru najbolje i oplodjuju tvoje jajne stanice.
Znam da je šok, sto prije prihvatis bolje za tebe. Ja se isto raspadnem od muke ali na kraju znam da idem po svoju mrvicu i sva bol nestane. Zelim vam svu srecu! Samo hrabro!
Cure nemam rijeci hvale za vas eto..dođe mi da vas sve izgrlim od placa kolika ste podrška..nitko me ne shvaća ko vi,vjerojatno i vi mislite da sam luda,i ja to mislim da se razumijemo..totalno ste divne,i u svim svojim sranjima nađete vremena za mene i moja klepetanja..Bog vam dao sve,jer zaslužujete čitav svemir dobrote ❤️
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Cure nemam rijeci hvale za vas eto..dođe mi da vas sve izgrlim od placa kolika ste podrška..nitko me ne shvaća ko vi,vjerojatno i vi mislite da sam luda,i ja to mislim da se razumijemo..totalno ste divne,i u svim svojim sranjima nađete vremena za mene i moja klepetanja..Bog vam dao sve,jer zaslužujete čitav svemir dobrote ❤️
Sve smo ovdje u zajednickom cilju i mislim da nitko ne moze bolje razumjeti sto ti se vrti po glavi od onih koji su to sve prosli,pa neki i po par puta. Dat ce Bog da sve bude dobro,kakav god ishod sada bio,a svi se ovdje nadamo da ce uskoro biti slikica s nekakvog uzv-a gdje ce bebica mahati mami 🥰 koliko god je to neizvedivo,ali pokusaj se smiriti u glavi,radi sebe same, bit ce to sve DOBRO 😘❤️
Samo se nemoj puno zivcirati, zavrsit ce to sve dobro na kraju.. Nisam bila u takvoj situaciji ali vjerujem da je teško...izdržat ces ti to sve kakav god bude rasplet jer mi žene smo lavice i preživimo sve 🥰🥰
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Pokloncic polako plus je tu i sutra ujutro ce isto biti 😘 nemoj se samo previse stresirati. Prosle smo obje zlo i naopako izgubile bebe, ali kako su cure napisale sto ce biti biti ce i da dubis na glavi ne mozes promijeniti, ali mozes promijeniti svoje razmisljanje i biti ce ti lakse ako okrenes na pozitivu.
Pokloncic ja s 4 tt i nesto sitno skriz negativnu lh trakicu a rodit trebam ,a lucky pred M ima pozitivnu, polako dobro je to🤞🤗
Poklončić sve su cure već rekel. Sve će biti u redu.❤️Samo hrabro. Sutra će plusić biti tamniji.❤️
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Sortiraj odgovore
Najstariji