Sorgi super mi je cuti ove pozitivne price. 🍀🍀
Pokloncic eto vidis super 😊 sada mirno dalje opusteno i neka bebica lijepo raste ❤❤
Tina meni ti menge variraju nekad su oskudnije a nekad majke ti kao slapovi niagare 🙈
Sayuri draga neka si nam se vratila! Mozda ti bas ovaj opusteni ciklus donese + 😊
Sayuri ajmo ajmo, vrijeme za brojanjeew
Vjerovala ili ne, nemam nijedan Hcg test🤣 Cekam da zakasni M 😛
Da da, izdrzat ces sigurno 😂
🤣🤣
Pa dobro mozda necu toliko ali do 9dpo hocu sigurno🤭
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Ja rekla mecu test radi do 11dpo,sipak evo danas 8dpo i radila ujutro test kineza od 10 osijetljivost,bijel ko ❄
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Lucky hehehe bas te pere pms ahahaha smijala dam se ko luda kad sam procitala za luk .. e da, kako ti je muz ?
Sayuri a moras piskat ovaj ciklus, nemoj zezat hehehe.... Veselimo se sjenama 🥰
____
Ajmo cure, znam da vas ima dosta..... Kad piskite sljedeci tjedan.... Ajde malo zaokupirajte paznju nama koji iscekujemo mengu.... 💓
____
I jos nesto... Divim se curama s dugim ciklusima.. al najiskrenije.... Ja jedva izdrzim ovih dva tjedna od ovulacije do menge a ne mogu ni zamislit kak sam sretna sto odma poslje menge lovim novu sansu.... Cure divim vam se i sve ce se isplatit vjerujte ❄️❄️❄️ anchy i lucky ❄️❄️❄️ idemo zajedno u zimske bebe... P.s. podrska i curama koje cekaju muzeve hehehe ❄️zoe i tina ❄️
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
https://www.avawomen.com/avaworld/10-dpo-bfp/
Korisno za procitat za one koje razumju engleski , o dpo i razini hcg,simptomima,testovima itd
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Lucky hehehe bas te pere pms ahahaha smijala dam se ko luda kad sam procitala za luk .. e da, kako ti je muz ?
Sayuri a moras piskat ovaj ciklus, nemoj zezat hehehe…. Veselimo se sjenama 🥰
____
Ajmo cure, znam da vas ima dosta….. Kad piskite sljedeci tjedan…. Ajde malo zaokupirajte paznju nama koji iscekujemo mengu…. 💓
____
I jos nesto… Divim se curama s dugim ciklusima.. al najiskrenije…. Ja jedva izdrzim ovih dva tjedna od ovulacije do menge a ne mogu ni zamislit kak sam sretna sto odma poslje menge lovim novu sansu…. Cure divim vam se i sve ce se isplatit vjerujte ❄️❄️❄️anchy i lucky ❄️❄️❄️ idemo zajedno u zimske bebe… P.s. podrska i curama koje cekaju muzeve hehehe ❄️zoei tina ❄️
Ja piskim od pon 9dpo cu bit tad,rekla sam kao necu do 11dpo,ali i sama znam da lazem samu sebe😅
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Pokloncicu eto vidis da je sve super 🥰❤️❤️ Sto se mene tice,tempica pala HVALA BOGU nadam se da je cetvrtak zadnje sto cu procuriti
Sayuri to se ti vratila jer ocekujes neki poklon od nas hm hm? Sutra dan zena pa bar da posaljemo koji testic koji nema tamo? 😄😄😄
Tina ne zelim te plasiti ili nesto,aliiii mozda bi bilo dobro da odes na uzv k doktoru ako se ne moras narucivati? Inace obilnije i nekima cak i bolnije M s mogucim ugruscima znaju biti posljedica biokemijske trudnoce ☹️ Nisi radila testove sve do jucer tako da i ako je bilo nesto krenulo se cistiti samo pa to test ne moze detektirati...mene je zbog jedne biokemijske trudnoce,uzasnih bolova i obilnog krvarenja doktorica opce prakse cak poslala na hitnu ginekologiju zbog sumnje na vanmaternicnu trudnocu,a drugi put mi je ginekolog rekao da obavezno po zavrsetku M dodem na pregled da vidi jel se sve ocistilo.. ne zelim te plasiti,ali ako to NIKADA u zivotu nisi imala i tim vise ako ti se pojave bolovi i ugrusci uz obilnost krvi,otidi na pregled cisto radi sebe..to sto nisi uhvatila crticu ne znaci da mozda stvarno nije biokemijska 👀☹️
Antonela zao mi je zbog snjeskica 😐 ali ima jos vremena...rano ti je za testic 🍀🤞
Joja hvala ti na podrsci. Puno mi pomaze to sto citam tipkam tu i vidim da nisam jedina koja ceka ...ma idemo skupa dalje, moze odmah u zimske 🍀
Antonela daj da mi vidimo taj tvoj snijeg 😁
Joja ma grozna sam jucer i danas, a nedaj boze da sam gladna, onda sam jos gora 🤦🏻♀️ tak tak, u bolovima po cijele dane, nije sad 2 dana dobivao i enekciju pa se veseli da ju sutra dobije jer mu je onda lakse.
Sad nisam doma ali kad dodem budem vam pokazala svog snjeska,sad secem prirodom s M malo da upijem lijepo vrijeme,pozitivu i maknem misli s testica
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Antonela zao mi je zbog snjeskica 😐 ali ima jos vremena…rano ti je za testic 🍀🤞
Joja hvala ti na podrsci. Puno mi pomaze to sto citam tipkam tu i vidim da nisam jedina koja ceka …ma idemo skupa dalje, moze odmah u zimske 🍀
Ja isto mislim da je rano,makar je i lh mrtva kompletno ali zasad jos nisam pala psih ,jos derem po pozitivi sto je za mene cudo jer sam realist/pesimist🤪
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Sortiraj odgovore
Najstariji