Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tina25
    07. Ožujak 2021. 08:49

Jutro cure
    Stigla gospođa...i to toliko obilna da je ne znam sta je ovo...kaf sam se probudila odmah sam stavila uložak i legla još malo u krevet, i kad sam se ustala osjetom da je krenulo i majke ti to ne staje...u minuti pun uložak, ostala sam paff.. A inače mogu i dnevni nositi koliko mi bude slaba

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

tina25
    07. Ožujak 2021. 08:58

malala

Hvala Sorgi i t.loza i ostalima. Nije tako strašno kad obaviš. Malo se ruka tresla, ali dobro.
    Sayuri, i jedan keks je dovoljan. 👍👍
    Tina, meni je tako stalno, ali znam da ti je čudno ako ti do sada nije bilo tako. 😔 Nadam se da neće dugo tako.

Nikada, kažem ja sam mogla staviti dnevni uložak od drugog dana...a ni prvi ne bude nesto obilno, nikada sa tim problema nisam imala..ali očito mi se ovaj ciklus nešto pošteno pobrkalo, prvo kasni 3 dana i sada ta obilna M a test negativan 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

Pokloncic13
    07. Ožujak 2021. 09:01

Jutro curice..je,sve je ok,kupila sam onaj mullerov test,lijepa je crtica,nije ko kontrolna tamna ali je bas lijepa..stvarno oprostite kaj sam vas maltretirala jučer ❤️
    Kako ste mi vi,Joja,Hope? Ima li kakvih novosti?

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

SAYURI
    07. Ožujak 2021. 09:04

Malala, mislim da ce pasti jos jedan danas sami smo kuci poslijepodne , iskoristiti cemo🤭
    Sorgi , 8dpo nije rano ako imas osjetljiviji test...drzim fige 🤞🤞

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

tina25
    07. Ožujak 2021. 09:15

Pokloncic13

Jutro curice..je,sve je ok,kupila sam onaj mullerov test,lijepa je crtica,nije ko kontrolna tamna ali je bas lijepa..stvarno oprostite kaj sam vas maltretirala jučer ❤️
    Kako ste mi vi,Joja,Hope? Ima li kakvih novosti?

Bas mi je drago 🥰 i od danas zaboravi na piškenje po testu, ti si svoj plusic dobila i sada uživaj u tome 🥰

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

Loza 💙😇
    07. Ožujak 2021. 09:22

Poklončić vidiiiiiiš 🥰🥰🥰🥰 uživaj u trudnoći

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

SAYURI
    07. Ožujak 2021. 09:42

Sorgi

SAYURI

Malala, mislim da ce pasti jos jedan danas sami smo kuci poslijepodne , iskoristiti cemo🤭
    Sorgi, 8dpo nije rano ako imas osjetljiviji test…drzim fige 🤞🤞

Koji su najosjetljiviji? 😃

First response ali njega moras poruciti, nema ga kod nas, Gravignost Ultra, onaj Clear Blue na kojem pise 6 dana ranije pokazuje, i Pregny..oni su svi osjetljivosti 10mlU..i naravno kinezi😂 S tim da kinezi i Clear Blue bacaju opasne evaporacijske crte, lazno pozitivan...ja bih ti savjetovala Gravignost Ultra na 9dpo, i bice pouzdan rezultat ;)

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    07. Ožujak 2021. 09:43

Lucky🍀

Sayuri ajmo ajmo, vrijeme za brojanjeew 

Vjerovala ili ne, nemam nijedan Hcg test🤣 Cekam da zakasni M 😛

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Joja 🙏
    07. Ožujak 2021. 10:10

Jutro mackice 
    Sayuri 🤗❤️🥰 nek si nam se vratila....
    ___
    Meni jutros tempica bas skocila, cicke bole i mislim si ja ajde idem pisnut test.... Pisnem zadnji frer budala.... Naravno da je negativan.... Smijesna sam sama sebi.... Bas sam bila uvjerena ovaj ciklus da je to to... Evo ne znam... Strah me da necu ni moc ostat trudna.... Narucujem definitivno ubiq i inositol prah pa cemo vidjet.... Iskreno, mislim da je problem po pitanju sluzi jer sam bas suha bila ovaj ciklus i mislim da mi je to napravila ona glupa soda.... Ovaj ciklus nikakve sode ne stavljam. Kupit cu si one kapsule probiotika i nam se da ce se to dolje dovest u red ... Cim dobijem mengu zovem ginica i molim ga za briseve

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    07. Ožujak 2021. 10:40

Sorgi naravno da je rano... Na 8dpo mozda jos nije bila ni implantacija.... Ako piskis iz zabave - slobodno... Al nemoj se razocarat ako vidis da nema nista ... 🌹

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.