Hope ja imam i inače ugruske kad imam M, sada evo trenutno nemam...a jutros je samo bila obilna..sada je evo donekle normalno, samo je jutros izašlo odjednom tako puno..i uvijek su jako bolne, danas je cak i manje bolna nego inače...ali hvala ti na savjetu, pratit cu stanje idućih dana pa cu vidjeti 🥰
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Antonela zao mi je zbog snjeskica 😐 ali ima jos vremena…rano ti je za testic 🍀🤞
Joja hvala ti na podrsci. Puno mi pomaze to sto citam tipkam tu i vidim da nisam jedina koja ceka …ma idemo skupa dalje, moze odmah u zimske 🍀
Ja isto mislim da je rano,makar je i lh mrtva kompletno ali zasad jos nisam pala psih ,jos derem po pozitivi sto je za mene cudo jer sam realist/pesimist🤪
Mico a koji si danas dpo? 🌹
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Antonela daj da mi vidimo taj tvoj snijeg 😁
Joja ma grozna sam jucer i danas, a nedaj boze da sam gladna, onda sam jos gora 🤦🏻♀️ tak tak, u bolovima po cijele dane, nije sad 2 dana dobivao i enekciju pa se veseli da ju sutra dobije jer mu je onda lakse.
A ja tek sad vidim da ispadam ko nepismena u ovom postu al ok 😂 okrivit cu pms i za to 😂😂😂😂
Ja sam prvi put procitala erekciju😆😆 onda sma skuzila da je inekciju
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Antonela zao mi je zbog snjeskica 😐 ali ima jos vremena…rano ti je za testic 🍀🤞
Joja hvala ti na podrsci. Puno mi pomaze to sto citam tipkam tu i vidim da nisam jedina koja ceka …ma idemo skupa dalje, moze odmah u zimske 🍀
Ja isto mislim da je rano,makar je i lh mrtva kompletno ali zasad jos nisam pala psih ,jos derem po pozitivi sto je za mene cudo jer sam realist/pesimist🤪
Mico a koji si danas dpo? 🌹
8dpo
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Lucky a jadan.. moras ga mazit i pazit sad 🥰
Antonela imas nekakvih simptoma? 🤞 drzim figeee
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sayuri ajmo ajmo, vrijeme za brojanjeew
Vjerovala ili ne, nemam nijedan Hcg test🤣 Cekam da zakasni M 😛
Da da, izdrzat ces sigurno 😂
🤣🤣
Pa dobro mozda necu toliko ali do 9dpo hocu sigurno🤭
Mhm samo ti pricaj 😂😂😂 ocemo otvorit kladionicu da pogadamo? 😁
Ma sumnjam da ce ista biti, odnos 2 dana pred O i ako uspijem uhvatiti veceras pred samu O, mozda nesto i bude...🤔
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Lucky a jadan.. moras ga mazit i pazit sad 🥰
Antonela imas nekakvih simptoma? 🤞 drzim figeee
Nemam,ali ja tak rano nisam imala ni u prosloj,mene to lupi tek negdje u 6 tj trudnoce
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Heii cure mojee nisam se sugo javljala iskreno nisam stigla jos 60str procitati 🙈 pa nisam bas u toku
Samo da napisem da sam upravo narucila sa one stranice vaginalete i kapi za mene i muza.. Zena ima dobru pricu.. Mozda sam i nasjela ali evo gledam svaki dan da objave bar svije trudnice
3x vaginalete, 2x macine kapi, 2x vrbovica kapi za njega 115e sa postarinom za njemacku 🙈
Ja cu to probat nadam se da ce se nesto dogoditi 😁
Pa sad me odmah i neka panika pocela hvatati haha
Pricala sam s njom prije 5 min reko idem vam odmah napisati..🙈
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Heii cure mojee nisam se sugo javljala iskreno nisam stigla jos 60str procitati 🙈 pa nisam bas u toku
Samo da napisem da sam upravo narucila sa one stranice vaginalete i kapi za mene i muza.. Zena ima dobru pricu.. Mozda sam i nasjela ali evo gledam svaki dan da objave bar svije trudnice
3x vaginalete, 2x macine kapi, 2x vrbovica kapi za njega 115e sa postarinom za njemacku 🙈
Ja cu to probat nadam se da ce se nesto dogoditi 😁
Pa sad me odmah i neka panika pocela hvatati haha
Pricala sam s njom prije 5 min reko idem vam odmah napisati..🙈
Ova str. Koza zab napisat 🙈🤣
https://ibb.co/6s8Rh1N
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Vecer curke, evo i mene.. u dan i pol napravili generalku u apartmanu, prejedala se sranja. Prvo mekic, jucer pizza, danas po povratku burger king i vec vidim kak mi pristevi izbijaju... fuj fuj fuj... bas imam griznju savjest 😂😂
Dajana ajde bas cu pratit tvoje recenzije za pahuljicu.
Ja dns 6dpo... i razmisljam da uveden ubiqunol (neznam kak se pise 😂) al sad procitala da nejde uz terapiju za razrjedivanju krvi,pa neznam dal to ide ba obican koenzim q10, ili i na ubiq...
Ima koja kaj pametno za rec na to ? Aha i da, kojeg proizvodaca uzimate ? Vidim da ih ima puno vrsta
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Sortiraj odgovore
Najstariji