Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joja 🙏
    07. Ožujak 2021. 18:03

Anaid odi na 4 str i procitaj sto je napisala silver ona je bas lijepo objasnila Ubiquinol.... Problem je sto je poprilicno skup. Ja vcrs narucujem s njuskala. Ako zelis, narucim dva pa kad mi stigne posaljem ti.... Tako svaku ispadne 150 kn. A mozes i sama narucit ako ti se ne da cekat da stigne meni pa da ti ja saljem ....u tom slucaju platis 200+ postarinu sto je isto jako povoljno.... Evo link pa si pogledaj 
    https://www.njuskalo.hr/ostali-dodaci-prehrani/coq10-ubiquinol-100mg-x-120-oglas-32435727

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    07. Ožujak 2021. 18:04

Joja 🙏

Anaid odi na 4 str i procitaj sto je napisala silver ona je bas lijepo objasnila Ubiquinol…. Problem je sto je poprilicno skup. Ja vcrs narucujem s njuskala. Ako zelis, narucim dva pa kad mi stigne posaljem ti…. Tako svaku ispadne 150 kn. A mozes i sama narucit ako ti se ne da cekat da stigne meni pa da ti ja saljem ….u tom slucaju platis 200+ postarinu sto je isto jako povoljno…. Evo link pa si pogledaj
    https://www.njuskalo.hr/ostali-dodaci-prehrani/coq10-ubiquinol-100mg-x-120-oglas-32435727

Ne na 4 str nego 104 ahahaha sorry

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

• anaid
    07. Ožujak 2021. 18:10

Hahahha hvala a ja trazim po strani 4... idem na 104 😂

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Joja 🙏
    07. Ožujak 2021. 18:21

Lucky sad kad je anaid napisala bas vidim nuspojave za ubiquinol... Pise ovako : "Također, koenzim Q10 potiče zgrušavanje krvi pa bi se osobe koje piju lijekove za razrjeđivanje krvi prije uzimanja koenzima trebale konzultirati s liječnikom" cek jel moze to onda s baby andolom...

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

• anaid
    07. Ožujak 2021. 18:21

https://ibb.co/7VBFdrf
    Joja vidi link... i kaj da si sad mislim ? Pise da konezim se ne uzima sa varifinom i aspirinom 🙄🙄kao smanjuje ucinak... o jebemu... a stvarbo bi se isplatilo to uzet.. vidla sam da si jucer pisala pa sam mislila da si vec narucila

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019

Joja 🙏
    07. Ožujak 2021. 18:32

anaid

Jojavidi link… i kaj da si sad mislim ? Pise da konezim se ne uzima sa varifinom i aspirinom 🙄🙄kao smanjuje ucinak… o jebemu… a stvarbo bi se isplatilo to uzet.. vidla sam da si jucer pisala pa sam mislila da si vec narucila

Ma nisam narucila i tako mi nisu mogli poslat danas, nedjelja je, budem vcrs da mi sto prije stigne...
    Silver ako nas citas.... Daj savjet ahahha mozda anitram ti nesto znas o tome?

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

07. Ožujak 2021. 18:39

Joja 🙏

anaid

Jojavidi link… i kaj da si sad mislim ? Pise da konezim se ne uzima sa varifinom i aspirinom 🙄🙄kao smanjuje ucinak… o jebemu… a stvarbo bi se isplatilo to uzet.. vidla sam da si jucer pisala pa sam mislila da si vec narucila

Ma nisam narucila i tako mi nisu mogli poslat danas, nedjelja je, budem vcrs da mi sto prije stigne…
    Silver ako nas citas…. Daj savjet ahahha mozda anitram ti nesto znas o tome?

Ak pise da se ne koristit sa Aspirinom ili ostalim medikamentima tog tipa onda nemoj oba. Ili jedan ili drugi. Meni je Aspiri zagorco zivot na mjesec dana jer ga nisam uzimala kak je trebalo. Tak da..

Antonela122🐘🌠
    07. Ožujak 2021. 18:45

https://ibb.co/tx0TkT2

Evo Lucky kako sam i obecala moj ❄, skoro pa i lh trakicu treba kroz filter provuc da se nes vidi🤦🏻‍♀️,al ajde 8dpo sam pa si dajem jos fore,sutra novi pis party,dns sam svoju duznost obavila

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Joja 🙏
    07. Ožujak 2021. 18:50

🦋Anitram-3-🦋

Joja 🙏

anaid

Ma nisam narucila i tako mi nisu mogli poslat danas, nedjelja je, budem vcrs da mi sto prije stigne…
    Silver ako nas citas…. Daj savjet ahahha mozda anitram ti nesto znas o tome?

Ak pise da se ne koristit sa Aspirinom ili ostalim medikamentima tog tipa onda nemoj oba. Ili jedan ili drugi. Meni je Aspiri zagorco zivot na mjesec dana jer ga nisam uzimala kak je trebalo. Tak da..

Ne uzimam aspirin ni andol al mislim da Lucky uzima pa cisto da si provjeri. 
    Kakvo je tvoje misljenje o Ubiquinolu

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

• anaid
    07. Ožujak 2021. 19:16

Uh, hvala martina... onda necu za sad ubiq... imamo jos 2 kutije aspirina, pa ako sam vec kupila budem potrosila...za sad ae nadam u pomoc gynositola.. pa ako nebu pomaka budem mjenjala "terapiju".. 

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.