Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Ožujak 2021. 10:17

Sorgi hahah🙈 skuzila sam sta je pjesnik htio reci😄
    Pokusat cu i s njim svakako🤞🏻 Kad vec sve isprobavam mogu i to😄

Antonela122🐘🌠
    06. Ožujak 2021. 10:38

Ko je stavio sliku ono s razinom hcg urinu po dpo danima? Na kojoj je to stranici?

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

06. Ožujak 2021. 10:41

Jutro curke! Temperatura i dalje postojana,ocem da padneeee! 
    Lucky sretno u trazenju ukrasa za osvjezavanje interijera,miz i ja plocice postavljamo danas na hodniku 😂
    Sorgi dobrodosla i daj Bog da sto prije osla odavde 😃😃
    Pokloncicu dugica nam stize na kasnu jesen,to ce biti mali genijalac ili genijalka sto posto,dugine bebe su inace posebnije od ostalih beba ☺️☺️
    A ostaleee sto se prehrane tice,ja sam bila pricala jednom sa ginekologom i doktoricom opce prakse o tome,rekla mi je samo smanjiti ono sto primijetim da mi smeta,nikako nista izbaciti,pogotovo ono sto organizam trazi,kao recimo mene slatko 😂 svjesna sam da mi to moze nastetiti ali nikako si to ne uskracujem skroz nego samo smanjim i uzmem bas kad je kriticno inace padnem u sok nekakav i pokazalo se da je to okej,nemam problema s nicim u tijelu osim s progesteronom,ali sam zato uzela vrkutu s kojom cu krenuti pa da vidim,mozda se to malo popravi,a gynositol ionako vec uzimam. Planiram si raditi smoothie od voca,samo da sklepam kuhinju i da sam mirna,da mogu raditi sto me volja 😃😃😃
    Sretan vikend svima,one koje idu u setnju i opustanje da maksimalno puste mozak na pasu,one koje ureduju kao i ja,da se opuste na taj nacin iiiii idemo dalje u lov na ovulacije i plusice! 💪🏻💪🏻💪🏻

06. Ožujak 2021. 10:42

Antonela evo da ne trazis:

Antonela122🐘🌠
    06. Ožujak 2021. 10:43

Hopeforyou

Antonelaevo da ne trazis:

Hvala😊😊

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

06. Ožujak 2021. 11:03

Prijavljujem da je kod mene isto kao jucer. Jos je sad tu i vodeni iscjedak. Menga grcevi su tu. Sise bole i napuhane. Jedva se ustala iz kreveta koliko me bole leda. Moj pms je ovaj ciklus stvarno rano poceo. 
    Sto se tice tempice i mjerenja. Dakle ona pokazuje O definitivo jer usred povecanja progesterona dize se i tempica. Da bi mogli iz temperature vidjeti ista drugo treba vam minimalno pola godine mjerenja da vidite svoj uzorak. Nekom tempica moze pasti na dan M. Nekom dan prije. A nekom moze kretat padat par dana prije M. Ja znam da ako ujutro izmjerim tempicu i bude niska (nakon O) znam da sljedi u roku dan dva M. Ako ne i isti dan. Osim ultrazvuka za mene je ona jedan i jedini svarni pokazatelj desavanja Ovulacije, trudnoce i dolaska M. 

maki994
    06. Ožujak 2021. 11:36

Jutro cure... prije svega pokloncic cestitam i svu srecu ti zelim da bude sve ok i da imas divnu trudnocu ❤️
    A ja nazalost imam prilicno lose vijesti. Jucer nam je stigao nalaz od muzevog spermiograma i dijagnoza oligoastheno 😔
    Prije godinu dana radio i bilo sve ok i doktorica kaze na zadnjem pregledu neka ode jos jednom za svaki slucaj. I evo na kraju se ispostavilo da je zapravo do toga i bilo. Sokirali smo se iskreno. Da ne govorim za muza koliko je psihicki pao. Pisala sam odmah na mail svojoj gin i ona kaze najbolje bi bilo da odmah idete na kinderwunsch kliniku jer tamo su vam puno vece sanse za trudnocu nego spontano. Tako da eto i mene to sad ceka, ne znam ni sama sta da ocekujem, bojim se jer mi je sve nepoznato, ali krecem na novi put i nadam se najboljem. 17.3. imam svoj pregled kod gin, pa ce mi ona detaljno reci i uputiti nas u kliniku. 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Pokloncic13
    06. Ožujak 2021. 11:47

Ovak,jesam,pila sam ulje noćurka i stvarno mi je puno puno pomogao sa sluzi..općenito sam ovaj ciklus prišla svemu pozitivno i školski,ne znam jel me kuzite. Odlučila sam ajde idem s ciklom,pa ananas,pa me ginicka pogurala riječima da je sve super i da je desni jajnik pobijedio tak da sam bas optimistično tome prišla.
    Al mislim gle,čekam vas,računam se zimskom trudnjacom ☺️
    Ni ja još ne vjerujem da smo tak brzo uspjeli nakon svega,tak da sam uvjerena da ste mi za petama 😇💪🏻🙏❤️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

06. Ožujak 2021. 12:05

maki994

Jutro cure… prije svega pokloncic cestitam i svu srecu ti zelim da bude sve ok i da imas divnu trudnocu ❤️
    A ja nazalost imam prilicno lose vijesti. Jucer nam je stigao nalaz od muzevog spermiograma i dijagnoza oligoastheno 😔
    Prije godinu dana radio i bilo sve ok i doktorica kaze na zadnjem pregledu neka ode jos jednom za svaki slucaj. I evo na kraju se ispostavilo da je zapravo do toga i bilo. Sokirali smo se iskreno. Da ne govorim za muza koliko je psihicki pao. Pisala sam odmah na mail svojoj gin i ona kaze najbolje bi bilo da odmah idete na kinderwunsch kliniku jer tamo su vam puno vece sanse za trudnocu nego spontano. Tako da eto i mene to sad ceka, ne znam ni sama sta da ocekujem, bojim se jer mi je sve nepoznato, ali krecem na novi put i nadam se najboljem. 17.3. imam svoj pregled kod gin, pa ce mi ona detaljno reci i uputiti nas u kliniku.

Hej. Tu sam ak treba sta. Isto smo prosli sami. Samo glavu gore i naprijed. Kod nas je ista dijagnoza. Bit ce to sve dobro 👍

maki994
    06. Ožujak 2021. 12:07

🦋Anitram-3-🦋

maki994

Jutro cure… prije svega pokloncic cestitam i svu srecu ti zelim da bude sve ok i da imas divnu trudnocu ❤️

Hej. Tu sam ak treba sta. Isto smo prosli sami. Samo glavu gore i naprijed. Kod nas je ista dijagnoza. Bit ce to sve dobro 👍

hvala❤️

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.