Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    💎 💌Doris-S 🌠🐇
    06. Ožujak 2021. 14:55

Joja💙

DorisS

✌️ Želim prijaviti simptom na 6/7 dpo. Na trenutke tupo probadanje u jajniku i škakljanje u maternici 😊

Op op nesto se dobro kuha 🤗

Nadam se🤞🤞❤️

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Joja 🙏
    06. Ožujak 2021. 15:31

Lucky🍀

Joja💙

Lucky🍀

Joja💙

Lucky🍀

Joja ja se poveselila al ja jedva i ovu od 50mg popijem, a di cu 100…odustajem 😂

A ti si se dovoljno opskrbila bome hehe 🌹i ja bi u Ikeu …. Ufff 😁

Ja kao krenula odmah ujutro kad se otvori dok nije guzva, dodem na parking i nemam se di parkirat, unutra tisucu ljudi, ajme majko 🤦🏻‍♀️ ali dobro sad si zadovoljno gledam svoj boravak koji sam upotpunila divnim petrolej i zlatnim degaljima 🤩

meni je kutna boje starog zlata a blagovaonske stolice i ukrasni jastuci petrolej plave boje 😁
    https://ibb.co/6PrD2hm

Ponovi sliku, ne mogu vidjet 😁

https://ibb.co/4FMfxzz 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

06. Ožujak 2021. 15:43

Maki bas mi je zao, drzi se i budi podrska muzu, naci cete rjesenje i za taj problem❤️❤️
    _
    Joja hvala ti na prijedlogu ali ja necu jos uzimat ubiq, jos sam u fazi pokusavanja s minimalno dodataka🤣 jos koji ciklus☺️

tina25
    06. Ožujak 2021. 15:49

Pokloncic Čestitam 🥰🥰

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Joja 🙏
    06. Ožujak 2021. 15:58

Zoe daj Boze da ti ni ne zatreba....🙏
    ____ 
    Proucavajuci Isofolic i Gynositol skuzih da se sastoje samo od folne i myoinositola.... Posto imam novu bocicu folne, razmisljam si narucit cisti myoinositol 😁 s iherba.... Macu svakako ostavljam na repertoaru,... Prezadovoljna sam... Imam energije ko nikad.... Oni pristici prestali i sve je super sad

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Joja 🙏
    06. Ožujak 2021. 16:19

Hope jesi pisnula danas mozda ? 😁 Ja sam svecano odustala od ovog ciklusa hehe ne piskim nista vise.... Prestale su me i cicke boljet tak da nema vise nikakve nade hehe

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Pokloncic13
    06. Ožujak 2021. 16:28

Curke mislim da se vraćam kod vas u lov na zimske bebe..vrag mi nije dao mira,nakon posla sam pisnula samo lh i činila mi se svjetlija nego jučer..ok..necu radit paniku.
    Sad sam popiskila zadnja 2 testa koja imam doma i sjenice se vide slabije nego 9DPO kad su mi bile lijepo vidljive.
    Ok,kužim,biokemijska trudnoća..dobit ću mengu u utorak..znaci li to da se embrio nije implantiral kak treba? Srce mi nabija 800 na sat koliko sam jadna..

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Joja 🙏
    06. Ožujak 2021. 16:35

Pokloncic13

Curke mislim da se vraćam kod vas u lov na zimske bebe..vrag mi nije dao mira,nakon posla sam pisnula samo lh i činila mi se svjetlija nego jučer..ok..necu radit paniku.
    Sad sam popiskila zadnja 2 testa koja imam doma i sjenice se vide slabije nego 9DPO kad su mi bile lijepo vidljive.
    Ok,kužim,biokemijska trudnoća..dobit ću mengu u utorak..znaci li to da se embrio nije implantiral kak treba? Srce mi nabija 800 na sat koliko sam jadna..

Smiri se draga... Ne stvaraj si stres dodatan.... Lh ti ni ne treba bit pozitivna... To su gluposti s kojima se samo "igramo" sutra odi izvadit betu da ti bude lakse... Mozda su ti danasnji testici jednostavno manje osjetljivi ili ti je urin razblazen... Nemoj piskit sto puta u danu nego samo jednom, ujutro. Bit ce sve dobro 🌹

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

06. Ožujak 2021. 16:39

Pokloncic13

E tako mislit. Naravno da ce biti svijetlija kad si piskila vjerojatno svako malo. Nema dovoljno koncentracije hcg u urinu u tako malom vremenu. Znam da je tesko skulirat se ali moras. Radi sebe. I da stavimo T na stranu radi sebe moras psihicki biti ok. Jasno? Zato opusti se..uzivaj u dan...misli pozitivno i bit ce sve dobro. Ok? 🤗🤗🤗🤗🤗

Pokloncic13
    06. Ožujak 2021. 16:44

Od jada sam otišla kupit cigarete..činjenica je da sam pisala 3 puta u razmaku niti 3 sata ali necu se zavaravati i stvarati lažnu nadu.
    Ne znam ni kak da izdržim do utorka,već sam guglala di da vadim sad u subotu betu,na ništa ne nalazim..

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.