Pokloncic je rekla pisnut hcg…. Gdje je sad? 🧐🧐🧐🤞🤞🤞🤞🤗🤗🤗🤗🙏🙏🙏🙏😜🤪😀
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Cure Pokloncic je delala na svetu nedjelju od 12-21h 🤭
Evo me legla pre premorena.
Jesam da,prvo sam doooobro skenirala u FF kak zgledaju frerovi 8dpo i bogme ženske ima svašta,od buha jedva vidljivih,a bogami i poštenskih crtica,tak da se nadam da ću izdržati do srijede ujutro bez kriza za pisanjem hcg 🤣😇
Od simptoma nemam blago nis,osim kaj me jučer zapeklo u području desnog jajnika unutra dva puta,ono ko neko ziganje i imam obilan kremasti iscjedak nakon naprezanja (ako me razumijete 🙊🤭)
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Cure Pokloncic je delala na svetu nedjelju od 12-21h 🤭
Evo me legla pre premorena.
Jesam da,prvo sam doooobro skenirala u FF kak zgledaju frerovi 8dpo i bogme ženske ima svašta,od buha jedva vidljivih,a bogami i poštenskih crtica,tak da se nadam da ću izdržati do srijede ujutro bez kriza za pisanjem hcg 🤣😇
Od simptoma nemam blago nis,osim kaj me jučer zapeklo u području desnog jajnika unutra dva puta,ono ko neko ziganje i imam obilan kremasti iscjedak nakon naprezanja (ako me razumijete 🙊🤭)
Jooj ja si cijelo vrijeme u glavi vrtim da si ti 7 dpo... Znam da smo jedan dan razlike.... A daaaj ljubimorna sam za frer... Nadam se da ce i meni stici do cetvrtka hehehe 😀😄🤣 jedva cekam srijedu da pisnes :)
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Nisam popratila,jesi ti pisala kakve simptome imaš? Tj jel ti kaj drugačije nego prijašnjih ciklusa?
Osim toga,ak mi tempica bude varirala,mislim da čak i necu pisnut,neda mi se ona lovljenja sjena po stanu opet proživljavati,palit svjetlo,pa bljeskalicu..oni,znate kaj mislim 😎
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Nisam popratila,jesi ti pisala kakve simptome imaš? Tj jel ti kaj drugačije nego prijašnjih ciklusa?
Osim toga,ak mi tempica bude varirala,mislim da čak i necu pisnut,neda mi se ona lovljenja sjena po stanu opet proživljavati,palit svjetlo,pa bljeskalicu..oni,znate kaj mislim 😎
Ma nemam nikakvih simptoma. Niti pms niti moguce trudnoce... Rano je jos.... Cak ni cicke ne bole...
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Bok cure, mene zanima kako se pije vrkuta? Nisam neka od čajeva pa sam si u dm-u kupila kapsule od vrkute. Na kutiji naravno ne piše nista kako se pije, osim 1-2 tablete dnevno, pa sad ne znam jel bitno da je ujutro, popodne, na prazan želudac ili pun, svaki dan ili se neke dane ciklusa ne preporučuje.
Suprug i ja smo tek počeli raditi na bebici, a vrkutu bi htjela krenuti jer sam čitala da pomaže regulaciji ciklusa koji je kod mene bas divlji, vjerojatno zbog nekoliko kilograma viška i manjih cista na oba jajnika. Ginekolog mi je samo rekao da nije stanje savršeno, ali da nije ni tako strašno.
Prehranu sam već regulirala, pa bi jos htjela probati s tom vrkutom i ako mi preporučujete jos nesto uz to protiv zlih cisti i za regulaciju ciklusa.
Oprostite na duzem postu, nikad ne znam biti kratka 😁😄
👩27
👨30
Nezaštićeni odnosi 04/20
Aktivno od 01/21
Jutro curke... Ja nikako izać iz grupe al ovdi mi je uvik zanimljivo i napeto hahaha... Čekam vaša piškenja i plusiće... Ja ću vjerovatno sutra vadit betu čisto da vidim po njoj jel ok sve, jer mi je pregled predaleko....bacam prašinu, hvatajte je! ❤️
Dobro jutro mackice
Mar21ina pozdrav. Vrkutu pijem kao caj ps ti ne znam reci za kapsule. Osim nje preporucujem ti folnu kiselinu (najvaznije) i vitamin d3. S tim u vezi, preporucujem mjerenje bazalne temperature kao najbolje metode za potvrdjivanje ovulacije.... Uz nju, naravno, LH trakice 😀
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Tonkica javi sutra obvezno :) koliko si trudna sad vec i kakvi su ti simptomi?
Lucky zeno sta bi da nisi mogla zaspati? Znaci nesanica nije znak trudnoce hehe (ili bar ne mora biti)
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Annb kako je bilo na izletu? Rekla si danas pisnut hcg pa javi :) imas nekakve simptome?
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Sortiraj odgovore
Najstariji