Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Veljača 2021. 09:44

Masa vidim ju i ja i to bez naprezanja 👍👍👍🤞🤞🤞🤞

• anaid
    26. Veljača 2021. 09:44

Kaca barem si se posteno naspavala, uzela si mi san danas valda, ja nisam oka sklopila.
    Masa i ja vidim sjenicu, ocito nije do vina 😂😂 sutra cekamo jos deblju 🤗🤗
    Hope ovo mi je prvi glas za ljevi jajnik 😲😲😲 bas cu malo istraziti😐 sad ovuliram iz desnog ali nekako ne dajem previse sanse ovaj ciklus bas zbog tih cistica,ali budemo vidli. Vise ih je bilo na ljevom jajniku, nes malo na desnom.
    Narucila sam taj prasak, pa dok idem s posla cu ga pokupit u ljekarni.  Ajme, sto sve necu jos saznat.... nisam oka sklopila, valda jer me to sve skupa malo mucilo, ali dobro... necu se bacat sad u depresiju. Samo ono,ocekijes da ce ti rec da je sve super,krasno divno..ak nis drugo, nahvalio mi je da imam lijepi cerviks...ja sam skoro umrla od srama, kak cervisk moze biti lijepi 😂😂😂

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

26. Veljača 2021. 09:46

Meni danas tempica ista kao jucer 🤔 al rekla bi da je O bila. Malo sam ju mjerila ranije neg obicno 🤷‍♀️. Uglavnom bolovo si prestali tak da i to mi je znak da je mogla biti ali za svaki slucaj skacem na M i danas 😴🤣

AuroraB
    26. Veljača 2021. 09:50

Joja danas sam 5dpo... Morati ću se strpiti za testić 
    Kaca, oprosti, nisam popratila ali radi čega si ti u bolnici? Zbog propuhivanja jajovoda?

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Tonia♥️
    26. Veljača 2021. 09:54

Jutro trudilice :))))
    Anchy wauuuuu, isuse kako be baca na ljeto tvoja fotka...nostalgija...meni je dovoljno samo da slušam more...taj mir, sama, u tom trenutku mi trebaju samo moje misli i ja, nitko drugi  Odmori se, resetiraj, uživaj <3
    Mašo vidim i ja sjenicu :))) sad najbolje pričekat dva dana i onda kupit pravi test i držat fige :)
    Hope mi ga radili u Repromedu kod Zapadnog, sve super prošlo, brzo ekspresno, preporuke 
    Kaća eto barem je sestra ok, svakakvih ih ima. Al vizite su njima uvijek ja mislim ono tlaka i to sve tak tek toliko odrade, a moraš ih čekat ko ozeblo sunce i niš na kraju :/
    Anaid sad imam bubu u uhu za taj prašak... meni su ciklusi isto sačuvaj Bože pa nisam pametna dal da možda samoinicijativno probam to pit  Jedan jajnik mi je blago policističan :/

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Joja 🙏
    26. Veljača 2021. 10:21

Anaid ahahaha like za lijepi cerviks, stogod to znacilo 🤗
    Anitram i meni je ff prepoznao tek 4dpo ovulaciju ... Samo bi bacite hopacupa i mirna si. Vidjet cemo kak ce se sutra tempica ponasat. Znas li ti mozda jel problem ako nakon ovulacije nema bas onog vidljivog skoka nego tempica sporo i slabo raste. Uz pretpostavku da si sigurna u dan ovulacije jel... Vuce li to sa sobom nekakve probleme s hormonima ili losom jajnom stanicom ili to ne znaci bas nista?

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    26. Veljača 2021. 10:31

zoe🌸

Hope mi nismo radili spermio jos, posto smo mi ukupno ulovili tek 3 ovulacije. 😏 ali mog muza to bas jako zanima i on sam hoce ic radit spermio, tako da ce ga napravit u 4-om mjesecu kad dodje😄 vjerojatno isto u Zahiju, svi su zadovoljni s njima tu🤗

I moj muz je htio odma, cim sam mu rekla da ne mora kod svoje doktorice po uputnicu ahahhaa ... (Mali grad, doktorica se druzi s njegovima) ahahaha... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

26. Veljača 2021. 10:48

Mene strah spermiograma.🙄 nije me strah loseg nalaza nego me strah kako bi se M nosio s tim, ako ne bude dobro.
    Ja se sa svakim problemom uhvatim u kostac i trazim sto nacina da to rijesim, i uvijek nadjem rjesenje. A on bas nije takav🤭 bojim se da ne bi psihicki potonuo.
    Ali nadat cu se da ce bit okej, i da cu ostat trudna cim se vrati pa da to preskocimo😂😂😂

Kaća
    26. Veljača 2021. 10:54

Maša vidi se nešto držim 🤞🤞 da tamni 
    Aurora bila sam na rengenskom HSG puno bolje se odradi i bolja je vidljivost nego ultrazvučni, ali je procedura u splitskom rodilištu da se prespava tamo čisto za svaki slučaj. (Bar malo da iskoristimo to šta plaćam dopunsko) 
    Zoe nisi jedina, njima je to igra s egom. Većini to jako teško pada, ja sam svoga molila mjesecima da ode na pregled. Na kraju sve savršeno 

Šta se tiče odnosa, ne samo da može nego je poželjan. Kaže sestra "navali" 😂 Za dva tjedna pregled kod specijaliste koja me vodi pa ćemo znat šta dalje. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Maša🤰🏼
    26. Veljača 2021. 10:57

Evo cure ponovila sam test , nazalost negativan 😢 nekuzin sta se desava ali bas sam ljuta 🤬🤬 opet mi daje nadu pa nista 🙈 probala sam i lh i ona je tamnija ali test negativan…
    https://ibb.co/CsnDHCm [ibb.co]

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.