Evo da odma i napisem 😃 mi malo prije hopsali posto su mi trakice vec dva dana tamne ful nadam se da ce biti nešto i od ovog puta 🙈
Nismo se probudili vec nam se nespava gledamo koješta na tvu 🤣🤣🙈
I hocu jos samo reci Anaid.. Da to je najgore sto doktori ili su kupili te diplome ili su toliko bezosjecajni nezz.. Msm zar mi nemozes reci gle nestima to i to ja to ne mogu idi kod specijaliste.. Vjerujem da 90% njih ima istu aparaturu i da se sve moze otkriti samo sto oni nece ili se prave glupi nezz.. 🤯🤯
Ja sam isto rekla na pocetku ako vec npr ne mogu imati djecu ili slicno ok pomirila bi se s tim nema rijesenje i bla bla.. Ovako patim se dvije godine, netko i duze od mene a sve u redu.. Msm ne mora biti ali evo.. Tesko je ne misliti, a ppgotovo kad ti tako jedan doktor kaze sve u redu a drugi nabroji svega 🤯🙈zalosno.. Zao mi je.. Bez stresa i zelim ti srecu 😃❤️
Nekad bi voljela uci u svoj stomak da mogu vidit sta unutra ima i sta se događa 🤣🤣🤣🙈
Super da ste hopsali... Samo to dobro pokrijte i jos malo odbrojavas 💙
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Jutro curke,ubila se spavajuc jucer od pola 8 do sada pa me nije bilo al vidim da ste bile aktivne 😁
Meni FF jos ne oznacava O,mozda jer jucer nije mjereno pa je zbunjen a imala sam tako prosli ciklus nagli skok pa pad iduci dan,makar je to vec bilo u DPO danima,al vidjet cemo
Zoe,vinogradska ti vadi krv od 7:30 do 9:30 i ako imas elektronski uputnicu doslovno mozes u bilo koju bolnicu u Hrvatskoj s njom,a i Vinogradskoj nema narucivanja za spolne hormone upravo iz razloga sto ne mozes nikad biti 100% siguran da je ciklus u dan tocan
Anaid ja ti pijem gynositol,meni je ciklus pao na nekih 29,30 dana i meni to pomaze,a isto se doktori ne mogu dogovoriti. Lijevi jajnik je prepun malih cista,odnosno AFC-a,a moj socijalac kaze ne mozes imati PCOS jer imas prvo bolne menstruacije i nalazi su ti to isto pokazali kad si vadila hormone,pa ga ti sad znaj sto je..ali nikako ti to ne moze stvoriti problem,jedini problem moze biti sto JS nisu dovoljno zrele ili da ti je to nadeno na desnom jajniku jer je kod 75% zena istrazivanje pokazalo da iz lijevog jajnika nisu bas kvalitetne O i da vecinom ovuliraju iz desnog i privatno kad sam isla mi je rekla da je sreca i nesreci sto je lijevi jajnik prepun malih cistica i s time je u startu problem lakse rijesiv. Detaljnije vas procitam dok idem na posao,moram se ic spremat,odspavala ja 11 i pol sati 😆
Sretan Friyay svima! 🥳🥳🥳🥳🥳
Jutro. Nalaza još nema. 😡
Hope, nisam znala ovo za lijevi jajnik. 😱😱😱😱 Znači još su nam šanse manje. 😔 Nek si se ti naspavala. Ja spavam po 6-7 h maksimalno. Evo jutros, budna od 6.30 bezveze.
Ma uglavnom iz lijevog jajnika budu nezrele stanice jer su vecini zena aktivniji desni..recimo moja seka koja je imala 2 spontana za redom,obje O su bile iz lijevog jajnika,a evo mala necakinja sada stara 3mj je bila ovulirana iz desnog. Nije to pravilo,ali neka istrazivanja su pokazala da su lijevi jajnici malo nekvalitetniji od desnih,pa je sreca u nesreci ako taj jajnik zahvate cistice kad vec moraju,a s druge strane opet se one mogu kasnije iskoristiti za procjenu rezervi jajnika ako nisu prerasle 10mm jer ostanu zarobljene i nisu nikako ni izbacene iz jajnika..svako zlo opet za neko dobro ☺️
Dajana nek ste vi to pokrili postenski 💪🏼
Joja 🥳🥳🥳Kaca i ja cekam izvjestaj o keksanju 🤭
Hope a bome si ga odvalila sa spavanjem 😂 ja toliko nebi odspavala da me neko goni da spavam 🙄
Jao moja ti,bome da te cijeli dan pomalo boli zub i nakon sto uzmes tabletu zaspis samo 2 sata pa te krene derat cijelu noc do iznemoglosti a tablete ne pomazu,mislim da bi i ti mogla drapiti tako 🤣 bitno da sam uspjela prespavat noc iako ga osjecam jos malo kako se bori,al ne da klavocin 😂😂
Jutro cure, jucer smo popodne imali goste pa nisam stigla citat ali sad cu ja to sve procitat 🙈
Nego meni vrag nije dao mira i ja jutros opet radila test i samo sam se zbunila naci trcim u 6:30 oko kuce trazim sunce u papucama i pidami o boze 🙈 ALI... ja sam valjda luda ali ja vidim jebenu sjenu neznam kako ni zasto ali ja ju vidim 🤞
Oprostite na cudnom mjestu slikanja testa 😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutro cure, jucer smo popodne imali goste pa nisam stigla citat ali sad cu ja to sve procitat 🙈
Nego meni vrag nije dao mira i ja jutros opet radila test i samo sam se zbunila naci trcim u 6:30 oko kuce trazim sunce u papucama i pidami o boze 🙈 ALI… ja sam valjda luda ali ja vidim jebenu sjenu neznam kako ni zasto ali ja ju vidim 🤞
Oprostite na cudnom mjestu slikanja testa 😂
Da da vidiiiim! Cekamo jos dva dana i mantramo!!!! Vidis da pomaze moje mantranje od prekjucer 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤗☺️🥳
Javila se nakon 5 poziva. Tamo graja, one brbljaju. Kliknula pošalji i to je to. A nalaz bio gotov jučer u 17.30. Da nisam zvala tko zna kad bi poslali.
Negativan i imam ga, tako da idem. 🤞🤞
Joj super! Sretno i javi sve kako je proslooo ☺️🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Jutro! ☕️
Napokon petak, bas mi se oduzio ovaj tjedan🙈
_
Malala sretnoo❤️ Vidis da je ipak dobro krenulo😘
_
Mašo nisam sigurna jel vidim🤔🧐
Javila se nakon 5 poziva. Tamo graja, one brbljaju. Kliknula pošalji i to je to. A nalaz bio gotov jučer u 17.30. Da nisam zvala tko zna kad bi poslali.
Negativan i imam ga, tako da idem. 🤞🤞
Ajme super, bogu hvala 🥰
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Hahahahha hope pokusavam skuzit sta znaci mantranje cak sam i googlala ali nemaju neko logicno objasnjenje 😂😂
Ful me strah da opet zabrijavam da cu se ponadat pa da ce sutra bit negativan 🙈 lijepse vidim crticu na slici nego sta vidim uZivo tu sad u wcu 😕🤔🤔🤔
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji