Hope to nisam ni znala da mogu otic gdje god. Jel vinogradska mozda radi subotom,ili svi samo pon-pet🤔
Joja poslala mi je uputnicu jos prije mjesec dana u labos na Merkur🙂 samo sto nisam mogla otic. Zovem ih sutra pa cu vidjet, i prosli ciklus su me narucili tek 4 dc pa mislim da nece bit problem😊
U svakom slucaju mozes i 5dc vadit krv. Meni je gin rekao da nema veze kad dobijes mengu, racunas da je to prvi dan ciklusa... Al on nema pojma o nicemu pa ne znam jel zaista tako 🥴
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Joja pa skuzila sam da nije nuzno da to bude bas taj 2 dc, jer prosli mjesec sam ih zvala na 1 dc, i rekli su mi da biram dan kad cu doc. Dogovorili se za 4 dc.
Pa eto lakse mi je onda otic u pon nego sutra kasnit na posao ili ne doc, a nisam nista najavila😏
Vidjet cemo sta ce oni u labosu rec. Oni ce najbolje znat.
-
E sad sam zatrpala forum sa svojom pretragom spolnih hormona. Isprike svima😘😘
Bas sam dobila popizditis. Od svih dana dobijem u cetvrtak navecer🤦🏼♀️
Kaca pitanje jedno, da li su ti rekli ista za odnose poslije HSG? Citala sam da preporucuju odmah da se imaju odnosi odnosno da se cilja odmah taj mjesec a negdje sam citala da preporucuju da se taj mjesec preskace.
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Joja pa skuzila sam da nije nuzno da to bude bas taj 2 dc, jer prosli mjesec sam ih zvala na 1 dc, i rekli su mi da biram dan kad cu doc. Dogovorili se za 4 dc.
Pa eto lakse mi je onda otic u pon nego sutra kasnit na posao ili ne doc, a nisam nista najavila😏
Vidjet cemo sta ce oni u labosu rec. Oni ce najbolje znat.
-
E sad sam zatrpala forum sa svojom pretragom spolnih hormona. Isprike svima😘😘
Bas sam dobila popizditis. Od svih dana dobijem u cetvrtak navecer🤦🏼♀️
Draga moja znas kako je to kod nas trudilica .. zasto bi bilo jednostavno kad moze bit komplicirano hehehe... Ja sam ti vadila 4dc bez problema.... A gin mi je rekao da mogu 2-5dc
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Dragr moje duze me nije bilo ali vas redovno citam. Cestitam svim na novim + i zelim skolsku trudnocu. 😁 Zelim s vama da podijelim moje iskustvo sa ClearBlue ovulacijskim testovima sa smajlicima (roze). Naime meni su se u posljednje vrijeme jako produzili ciklusi, cak i prrko 45 dana. Pokusala sam to na prirodan nacin da izbalansiram, vrkutom i nekim kapsulama medjutim svaki ciklus je bivao sve duzi. U medjuvremenu sam pratila ovulaciju i znalo mi se desiti da imam 2 puta mjesecno smajlic sto je nemoguce da ovulacija bude 2 puta u jrdnom ciklusu. U decembru sam imala biohemijsku trudnocu, koja mi nikako nije bila jasna jer mi se nije podudaralo sa smajlicem. Bila sam u Njemackoj kod doktora koji mi je rekao da je sve uredno, ds su jajnivi uredu i da je to cesta pojava. Medjutim ove godine sam imala samo jednom vjesticu 12. 01. I od tad 3 smajlica na testu ali ciklus i dalje tece. Danas sam dosla kuci i otisla nasem ginekologu, gdje mi je covjek rekao da mi je ovulacija bila tek jucer, da imam PCO sindrom. Dao mi je teblete i da izvadim hormone. Rekao mi je da zbog hormonskog disbalansa ovulacijski trstovi nisu sigurni. Toliko sam ljuta na doktoricu u Njemackoj koja i nakon 5 pregleda nije a ma bas nista ustanovila. 😥
Jojjj sad me plasis koja je to doktorica da nije i moja? 🙈🙈 Ja sve planiram da idem opet ali sve se nekako mislim da cu ostati trudna pa da ne idem 🙈😃
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Curke, evo mene... bila kod privatnika dobrih 40 minuta.. pregledao sve papire, pregled, ultrazvuk.. da bi na kraju rekao da imam mikrocisticne jajnike 😟😟😟 malo sam u soku, jer JUCER sam bila kod svoje ginicke i niti rijec o necem takvom..kao nije pcos, ali malo kao ima neke cistice... tocbo da mi dode da se pitam, izvinite na izrazi ali koji kur** to do sad nitko nije vidio ???? Ugl rekao mi nek kupim onaj prah gynositol, tak nekak,nemam pojama, ljuta sam...
I sad uopce neznam,pa valda smijemo hopsat... jucer folikul bio 13, danas 15..znaci raste kak treba. Ostalo sve ok, endometrij, maternica, folikul..
Jel pija koja taj prah ? Kupit cu ga odmah sutra.
Idem pod tus na hladenje, pa cu pregledat kaj ste pisale.
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Zoe nema na čemu, osim toga sa 17h sati, kažu još da je 1DC kad krene baš svježa krv.. 🙂
Lucky ja još uvijek pišam LH trakice pa je normalno da virnem "k vama" kao i vi "k nama" 😂 Ovaj mjesec sam peek baš uhvatila pošteno, i imala sam ovulaciju na strani gdje još uvijek imam jajovod (drugi mi je uklonjen nakon izvanmaternične) pa se i ja nadam nekima čudima🙌🌺
Nisam upamtila koja je bila nedavno na sono hsg? Ja idem na tu pretragu sa sljedećom menstruacijom... baš me strah! 😌
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Nije doktorica u Minhenu, malo izvan 😄 NA SUPROTNU stranu od tebe. Ime je po gradu vezano 😄
Pokusavamo od 9/20
Biokemijska 12/20 😔
👩⚕️ 33
👨⚕️36
+ 09.08.21
25.08.21 nas prvi pregled 🥰
24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
22.04.2022 ❤️ E ❤️
Curke, evo mene… bila kod privatnika dobrih 40 minuta.. pregledao sve papire, pregled, ultrazvuk.. da bi na kraju rekao da imam mikrocisticne jajnike 😟😟😟 malo sam u soku, jer JUCER sam bila kod svoje ginicke i niti rijec o necem takvom..kao nije pcos, ali malo kao ima neke cistice… tocbo da mi dode da se pitam, izvinite na izrazi ali koji kur** to do sad nitko nije vidio ???? Ugl rekao mi nek kupim onaj prah gynositol, tak nekak,nemam pojama, ljuta sam…
I sad uopce neznam,pa valda smijemo hopsat… jucer folikul bio 13, danas 15..znaci raste kak treba. Ostalo sve ok, endometrij, maternica, folikul..
Jel pija koja taj prah ? Kupit cu ga odmah sutra.
Idem pod tus na hladenje, pa cu pregledat kaj ste pisale.
Ja sam pila gynositol...cijena kutije ti je oko 300kn, ovisi o ljekarni...pila sam jednom dnevno, imaš unutra 60 vrećica...znaci dovoljno za 2 mjeseca...ja nisam imala nikakve ciste na jajnicima ali mi je doktorica preporučila kao za poboljšavanje i poticanje ovulacije..inače mi je ciklus 30 dana ali kad sam ga pila bio je 28, baš školski
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Sortiraj odgovore
Najstariji